- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de okudum.Rabbim inşallah hayırlısıyla gönlüne göre verir arkadaşının.Merhaba arkadaşlar sizden bi ricam var bi arkadaşım var kendisi hamile kalamıyor Allah rızası için 41 tane hamile den 41 tane yasin i Şerif niyetlendik yardım larınızla inşallah niyetimizi tamamlarız. Her hamile 1 tane okumalı buda 41 tane hamile gerekli Rabbim kimseyi darda koymasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden.ZEYNEP NİYETİNE.
Kızlar bugun test yaptım pozitif çıktı sanırım bende Aralık annesi olacağım :) Allah kısmet ederse ilk hamileliğim olacak ama şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana bir yol gösterin kan tahlili mi yaptırmam gerekiyor ?
son adet tarihin ne zamandı? hem geç yumurtlamışta olabilirsin.. içini ferah tut pozitif düşün.. stres yapma sakın..ben 2015 de adet 7 mart tı 8 nisanda beta hcg11 olarak öğrendim oğlumu. geç yumurtlama olmuştu..kızlar kan tahlili yaptırdım hcg değerim çok düşük çıktı Kimyasal gebelik olabilir dedi hemşire Sizce yükselir mi 10,63 çıktı Adet tarihim 1 hafta geçti aslında yüksek olması gerekmez miydi
Sende bendensin daha cok beklıcz benım de 13 Martkızlar merhabalar sat 15 mart. bakalım bende aranıza katılacak mıyım.. bu arada 2015 aralık annesiyim bakalım 2017 dede aralık olur inşallah..
Hayırlı olsun canımMerhaba 14 ay tekrar buralarda olacagim aklima gelmezdi . :) herşey nasip .
Günün mu gecıyor yoksa belirtin mı varKızlar bende aralık annesi olu cam galiba her şey aslında yarın netlescck bu sabah gidip kan verdim aslında idrar testi de aldım ama sabah yaparsanız daha iyi olur dediler kan sonuçlarında yarın cikicak her şeyin hayırlısı
Günüm geçti canim daha her hangi bir belirti yokGünün mu gecıyor yoksa belirtin mı var
Herkese merhaba tüp bebek transferim 24 Mart'ta yapıldı beş nisan test tarihim inşallah pozitifi görmek nasip olur bende aralık annesi olurum
Allah razı olsun zeynebim inşallah senide bekliyorum arkamdanTebrik ederim,
aralık annesi olmaya ben de talibim.
=)
Allah razı olsun zeynebim inşallah senide bekliyorum arkamdan
Günün gecıyorsa Testte cıkar evde yapabilirsin hayırlı olsun canımGünüm geçti canim daha her hangi bir belirti yok
cnm merhabalr.. İlk 3 ay genelde disciler tedaviden yana degil.. Belki 3. Ay sonuna bekletir..Merhaba bende aralık ayına talibim bu hafta yumurtlama haftam çalışmalara başlandı hayırlısı, size sormak istediğim bişey var bugün dolgu olan dişin kırıldı dolgu yeri değil kenarından Randevu aldım 14 Nisana verdiler eğer hamilelik olursa o zamana belli olmaz gerçi, dişçi çekelim derse nasıl bir yol izlemeliyim çeker mi acaba bilgisi olan var mı çok kritik zamanda kırıldı denemeyi bıraksam mı kafam çok karıştı
Masallah Allah tamamina erdirsin :)Mrb bende yeni katildim araniza hamileligimi pazar günü öğrendim Tüp bebekle ikizlerim var 16 ayliklar onlarin üstüne normal olarak hamile kaldim şoklardayim ve sevincliyim rabbim isteyen herkese nasip etsin