2017 Aralık Anneleri

ben 6. haftadan aldım valla pantolonlarım sıkıyor. tüp bebek tedavisi sevebiyle kullandığım hormonlar iyice şişirdi beni bende şimdiden aldım bebeğimi riske atamam dapdar şeylerle. yüzüğüm bile parmağımı sıkıyor şimdiden ben artık kaç kilo alacam gerçekten merak ediyorum :skandal:

Bir tek ben değilim sanırım pantolonları kapanmayan :KK70: kızlar kasık ağrısıda bel ağrısıda normalmiş bebek büyümeye çalıştıkça rahim kasılıyormuş. Bugün benimde ağrım var hafif Allah'a emanet yavrularımız

Canım hapşırırken de sancı oluyor mu sende. Ben az önce hapşırdim hatta kasığım kasilmasin diye oturur pozisyona geldim ama hapisirinca sanki bıçak saplandı çok korktum bişey olduysa diye. Olmamıştır dimi
Oluyo canim ama cok sıkma ve kasma kendini

Ben 58 kiloyken halsizdim bebek dusununce bikac ay oncesinden almaya basladimki mide bulantisi olur istahsizlik olur yiyemez verirsem daha kotu olmayayim.63 le kaldim kiyafetler olmamaya baslamisti zaten. Hala 63 deyim. 2 hafta önce pantolonlardan basladik. Tuniklerim bol simdilik idare ediyo.

Benımde gobegım hemencık onden sıvrıldı :kahve: Pantolonlarımı gıyıyorum suanda cunku yuksek bel oldugu ıcın rahat edıyorum ama sanırım son zamanlarımızı yasıyoruz hanı son 2 hafta desek olur bende yazı etek ve elbıseyle gecırmeyı planlıyorum

Benımde gobegım hemencık onden sıvrıldı :kahve: Pantolonlarımı gıyıyorum suanda cunku yuksek bel oldugu ıcın rahat edıyorum ama sanırım son zamanlarımızı yasıyoruz hanı son 2 hafta desek olur bende yazı etek ve elbıseyle gecırmeyı planlıyorum
Bende geçen dışarı çıktığımda idareden bir hamile pantolonu aldım ucuz görünce ama hiç memnun kalmadım sanki ağı aşağı düşüyor gibi ben zayıf olduğum için 36beden aldım hem de ama ona rağmen bi tuhaf. Karın bölgesi rahat lastikli ama pantolon üzerimde zor duruyor gibi hiç rahat edemedim. Bildiğiniz iyi bir hamile reyonu olan marka var mi

Hamile pantolonlari baya sonra oluyor kizlar o penye kismi dusuyor hamile gobegi olmayinca:) bu sene bol paca lastik belli pantolonlardan almayi dusunuyorum moda sanirim her yerde goruyorum uzerine de tunik. Yazin kotla falan cekilmez sicak.
Bu arada bel kasik agrisi bende de var ustune skolyoz ve bel boslugumda artma var agridan uyuyamiyorum hic:KK43: tek care hamile egzersizleri pilates ama benim oglan yaptirmiyor ki

Bende geçen dışarı çıktığımda idareden bir hamile pantolonu aldım ucuz görünce ama hiç memnun kalmadım sanki ağı aşağı düşüyor gibi ben zayıf olduğum için 36beden aldım hem de ama ona rağmen bi tuhaf. Karın bölgesi rahat lastikli ama pantolon üzerimde zor duruyor gibi hiç rahat edemedim. Bildiğiniz iyi bir hamile reyonu olan marka var mi
Benım yok acıkcası daha onceden cok hamıle kıyafetı almamıstım calısmadıgım ıcın evde tayt esofman gecırıyordum zamanımı ama lcw pantolonlarını begendım acıkcası hem bılek boy hemde renk renk guzel geldı
buarada agının dusme sebebı daha hamıle kıyafetıne ıhtıyac olmaması bence ustelık 36 beden almısın :nazar: Daha sonra olur dıye dusunuyorum, ama ben bu seneyı gercekten etekler elbıselerle gecırmek ıstıyorum hem cok yakıstırıyorum hemde onumuz yaz zorlu gunler bızlerı beklıyor popomuz pişmesin

Buarada ben 29 mayısta 2'li teste gıdıyorum demişmiydim .

Buarada ınstagramınız varmı kızlar ekleselım ? Bırde bu sayfayı aramızdan bırı devralmalı kazenden , ve lıste yapılmalı ben bu konuda ugursuz oldugumu dusundugum ıcın el atmak ıstemıyorum:hamarat:

Benım yok acıkcası daha onceden cok hamıle kıyafetı almamıstım calısmadıgım ıcın evde tayt esofman gecırıyordum zamanımı ama lcw pantolonlarını begendım acıkcası hem bılek boy hemde renk renk guzel geldı
buarada agının dusme sebebı daha hamıle kıyafetıne ıhtıyac olmaması bence ustelık 36 beden almısın :nazar: Daha sonra olur dıye dusunuyorum, ama ben bu seneyı gercekten etekler elbıselerle gecırmek ıstıyorum hem cok yakıstırıyorum hemde onumuz yaz zorlu gunler bızlerı beklıyor popomuz pişmesin

Buarada ben 29 mayısta 2'li teste gıdıyorum demişmiydim .
Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ikili test beklemek çok zormuş. Ben şimdiden düşünmeye başladım bile. Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize

Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah ikili test beklemek çok zormuş. Ben şimdiden düşünmeye başladım bile. Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize
Insallah hayırlısıyla guzel sonuclar olur ınsallah

:KK43:

Canim koladan oyle agri sanci olmaz kendini uzme. Ben de sanki adetli gibiyim kasiklarim belim uyutmayacak derece oluyor bazen. Bunlar hep gebelik belirtileri istersen uygulama falan indirebilirsin orda gunluk yaziyor zaten su sebepten soyle agri olur falan diye. Benimki surpriz bebek mesela ben bilmiyorudum hamile oldugumu ilk ay ictigim kolanin haddi hesabi yok. Oyle de bi temizlik yaptim ki tum esyalari alt ust ettim resmen oglum hastanede yatti 15 kilo kucagimda merdiven in cik yine de gorunur bir problem yok Allaha sukur. Bilsem yapmazdim tabi ki hicbirini ama bebek saglikliysa oyle kolayca dusmez. Genetik bozuklugu olan bebekler tutunamaz genelde dusugun genel sebebi budur.

Malesef agrı kanamaya çevirdi soluğu hastanede aldım bebeğin iyi dedi acaba üstüne görmemi oluyo dedi doktor cünkü adet sancısı ile başlıyor kanama ile bitiyo diğer günler agrı kesiliyor bu 3. Kanamam olmuş oluyo ama çok şükür bu defa az oldu yani yatışa devam:uykucu:

X