- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
yok ben ankaradayımistanbuldamısınız , hangi hastane acaba
Teşekkür ederimbenim de ilk gebeliğim 8. haftadayım mide bulantım neredeyse hiç yok. korkma. kişiden kişiye değişir.
Bana hep oluyor en korktugum sey hamıleyken tuvalette otururken hapsurmakKızlar az önce hapşırırken kasığım çok fena sancıdi hatta oturur pozisyona geldim kasığım zorlanması diye ama bildiğin bıçağı sapladılar sanki. Sizde de böyle bişey oldu mu hiç çok tedirgin oldum bişey olmamıştır dimi
Sende de oluyor mu canım hapşırırken kasık sancısı. Allahtan tuvalette değilim yatıyordum hapisiricagim zaman doğruldum kasığım geçilmesin diye o rağmen sancidiBana hep oluyor en korktugum sey hamıleyken tuvalette otururken hapsurmak
Hosgeldin canim hayirli olsun :)Merhaba kızlar bende sizinleyim
Hepimiz için hayırlısı olsun sağlıklaHosgeldin canim hayirli olsun :)
Herkese merhaba.ben de aralık annesi olacağım nasipse
Merhaba kızlar bende sizinleyim
Ilk bebegim de 11 arti 5 de soylemisti simdide 11 haftalikken soyledi ama net demedi kiza benziyo dedi ilk bebegimi direk erkek demisti net konusmustu11 haftalıkken cinsiyeti söylüyor mu? Doktor
Normal canim kasik agrisi ama ani hareketlerden sakin ondan da olur bende sizlama cok oluyoo gogusteKızlar göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu ben bugün belirti hissetmemeye başladım ayrıca sol kasığıma da ara ara batmalar oluyor bu durumu yaşayan var mı? doktor kontrolüme de daha çok var
Merhaba hosgeldin aramizaHerkese merhaba.ben de aralık annesi olacağım nasipse
Bu dr nerde bizde gitsek yawwwIlk bebegim de 11 arti 5 de soylemisti simdide 11 haftalikken soyledi ama net demedi kiza benziyo dedi ilk bebegimi direk erkek demisti net konusmustu
Canım hapşırırken de sancı oluyor mu sende. Ben az önce hapşırdim hatta kasığım kasilmasin diye oturur pozisyona geldim ama hapisirinca sanki bıçak saplandı çok korktum bişey olduysa diye. Olmamıştır dimiNormal canim kasik agrisi ama ani hareketlerden sakin ondan da olur bende sizlama cok oluyoo goguste
Bende de geçen gün hapşururken ciddi bir sancı oldu canım, bende çok endişe ettim bişey oldumu acaba diye..Hazırlıksız yakalanmıştım..Yan uzanıp cenin pozisyonu alıp göbeğimi tutarak hapşurmaya çalışıyorum normalde, ozaman acımıyor..Sende de oluyor mu canım hapşırırken kasık sancısı. Allahtan tuvalette değilim yatıyordum hapisiricagim zaman doğruldum kasığım geçilmesin diye o rağmen sancidi
Ay ben de yatıyordum uzanmış pozisyonda tam hapşırırken doğruldum karnım gerilmesin diye ama ona rağmen resmen kramp girdi. Demektir normal herkeste oluyor herhalde ödüm koptu o sancı girince ama. Allah miniklerimizi korusunBende de geçen gün hapşururken ciddi bir sancı oldu canım, bende çok endişe ettim bişey oldumu acaba diye..Hazırlıksız yakalanmıştım..Yan uzanıp cenin pozisyonu alıp göbeğimi tutarak hapşurmaya çalışıyorum normalde, ozaman acımıyor..
İlk gebeligimde 12. Haftadan sonra giydikleri i bollastir demişti benim doktorumMerhaba hanimlar, kandiliniz mubarek olsun. Ben dun gece karnimin sag alt tarafinda siddetli bir agriyla uyandim, yaklasik 10 dakika surdu. Gebe olunca insan tedirgin oluyor ama rahim tarafinda olmayinca kafama cok takmadim tabii. Yine de tedbir amacli yakinda bir tip merkazine gittik, idrar tahlili istedi doktor, bir sikinti cikmadi. Bugun de doktoruma gorundum, o da bir sorun yok dedi. Sonra dusundum belki aksam yedigim eriklerden olabilir diye. Zaten gebelik beni cok gazli biri yapti, bir de erikleri yiyince herhalde o etkiledi. Size tavsiyem dikkat edin fazla kacirmayinbenim gobegim azicik sisti sanki, kilo almadim ama belki yine gazdandir. Kotlarim biraz rahatsiz ediyor, acaba ne zaman hamile pantolonu filan almak lazim, tecrubeli anneler ne der bu konuda?
Aynen bnmki de bol git demisti kotumu kastederek gobegim falan cikmamisti halbuki daha ☺İlk gebeligimde 12. Haftadan sonra giydikleri i bollastir demişti benim doktorum