2017 Aralık Anneleri

seker rakibi bizdede yapıldı canim ama neden bile oldu bilmiyorum bi tekrar evimize doneydim kızımla bu kapının önünde çaresizce beklemek çok zor
Mama da veriyodunuz siz dimi?
Kucucukler ama okadar cok bakım istiyolarki kaç kişi yetisemiyo valla.

Bebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddiler
Gecmis olsun canim.benim bebegimde ayni sorunla kalmisti kuvezde hic beslenmiyordu 7 gün kuvezde kaldi 5 10 mg hottumla besliyorlardi 600 gr verdi ama kuvezde cok ilgileniyorlar bebeklerle hortumla besliyorlar emmesini beklemiyorlar. Kuvezde aciklama yapmazlar zaten bu senin bebegine has bir durum degil. Allahin izniyle cikacak.sütün kesilmesin güclü dur o süte ihtiyaci olacak.sen nereden bilecektinki .benim bebegimde diger bebekler kuvezde emerken hic beslenmiyordu hergun geldigimde biraz daha zayiflamis görüyordum. Ama masallah simdi 1 ayda 1400 gr almis .seninkide oyle olacak.birde.yeni dogandaki doktorlar hep olumsuz konusur.bana birkacgün daha beslenemezse film cekilecek falan dedi. Zor bir sürec yasadigim.icin seni cok.iyi aniyorum ama güclu durman.lazim bebekler hissediyor.

Bebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddiler
Gulum cok gecmis olsun.
Aminn inşallah..belki seninki normal Doğum olur canım..
valla baktik olmadi sezeryan deriz.sen yanlis okumadiysam sezeryan olucan.allah yardimcin olsun seninde.hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah saglikla.

Canım kusura bakma benim kızçe daha ayakta bacağım çekildi valla kucakda gqz çıkarma faslı soğuk ter atıyorum sıpanın bi günü bi gününü tutmuyor :) yarım çay bardağına bi tatlı kaşığı yeter canım erit pamukla sür ucuna kahverengi bölgeye sonra silme ver emsin ❤

Emiyordu canim ama zorla yeterli gelmedi demekki ne kadar ayrı kalacam yavrumdan onu bile bilmiyorum

Bu sürecte kac gün ayri kalacagim diye düşünürsen perisan olursun.doktor en dogru zamanda cıkarıyor.esim almak istemisti doktor vermedi risk kalkmadan cocugu suze veremem demisti.beslenme durumuna bakacaklar.ben kacgun kalir diye sormustum Benim kızım uyuyordu hep emerken saglikli bebek acikinca aglar uyanir anne aciktim aglamasini duymadan birakmam demisti.tabi benimki premature oldugu icin 7 gun tuttu senin bebegini 1 -2gune cıkartir

Benimkide ayakta. :))

Kuzum venm lütfen sağlam dur Rabbim dermansız dert vermeain evlatlarımıza Allahın izniyle bişey olmayacak inşAllahhhh dua edeceğim, bu senin suçun değil yeni doğan bebeklerde bu durum olur sen üzülmeki sütün olsun bebeğinin sana sütüüne ihtiyacı var bunu unutma tedavisini olur en kısa zamanda evinize dönersiniz sen üzülme

Dikişlerine aynayla falan bakma sakın boşver kaynar gider batikon sür her lavabo ya çıktığında çabuk kurusun

Eczaneden alabiliyoruz di mi cnm bu batikonu ne çok sordum ya
Aynen kuzum zaten orası satıyor ama 20 küsür istersen sağlık ocağında yazdır reçeteye pansuman için de dikişlerine yazar aile hekimi boşa para verme

Inşallah canim atesi vardı doktora gitmiştik hemen kuveze aldılar bir açıklama da yapmıYORlar aglamaktan kafayı yiyecem
Canım kuzum ağlama yaa bak en azından ne olduğu belli haklısın ama ağlama tedavisi basit Allahın izniyle

Evin sobaliysa bere tak gevsek olmasin ama oglumda o zaman oturdugum ev kaloriferliydi ancak ev soguktu bere taktim geceleri . Ama bu kız bere falan tamiyor.

Ewın durumuma gore takıyorm canım yandgnda cok sıcak oluyo snradan ılıyo ayarlamak mesele ıste

Emiyordu canim ama zorla yeterli gelmedi demekki ne kadar ayrı kalacam yavrumdan onu bile bilmiyorum

Sabır canım ımtıhan bu eabbım beterınden korusun sana ne dsek bos su an ama dua et bılca rabbım tez zamanda kavstraun ınsallah

2 haftaya dik durabileceksiniz ama kambur durursanız sırt agrisi yapıyor

Gecen hafta aynısı bizim basimiza da geldi ama benim yazacak firsatim olmamisti madem anlatayım.

20 Aralık Salı günü hastaneden sapasaglam tabırcu edildik. Cuma günü 5. Gün kontrolü vardı bebek 400 gram kilo kaybetmis, susuz kalmis ve sariligi 18 di. Biz de emiyor sanıyorduk anlamamisiz. Anlamadigimiz gibi evdeki biröaürü insan da anlamamis insanın bazen basireti baglanıyor. 1 gece fototerapi alacak derken tahlillerde enfeksiyon da cikinca 3 gün yogun bakım dendi. Evde tebrige gelmis misafirler varken biz bos pusetle eve döndük.

Neticede uzak kaldik ama cok farklı bir bebek teslim aldım. 300 gram kilo almisti emme refleksi daha da kuvvetlenmisti bakışları bile canlanmıştı. Su an sadece anne sütüyle devam ediyoruz.

Azalmaması icin 3 saatte bir sütünüzü sagin demisti bize doktor ve moralinizi yuksek tutmaya calisin. Zor biliyorum ama bebek taburcu oldugunda cok farklı olacak her sey. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…