- 4 Mayıs 2017
- 189
- 173
- 23
- 35
Aminn inşallah..belki seninki normal Doğum olur canım..Valla sali gunu gel dedi bakalim aculma sanci falan var mi ona gore.sezeryandan hic konusulmadi.hayirlisi hepimiz icin
Mama da veriyodunuz siz dimi?seker rakibi bizdede yapıldı canim ama neden bile oldu bilmiyorum bi tekrar evimize doneydim kızımla bu kapının önünde çaresizce beklemek çok zor
Gecmis olsun canim.benim bebegimde ayni sorunla kalmisti kuvezde hic beslenmiyordu 7 gün kuvezde kaldi 5 10 mg hottumla besliyorlardi 600 gr verdi ama kuvezde cok ilgileniyorlar bebeklerle hortumla besliyorlar emmesini beklemiyorlar. Kuvezde aciklama yapmazlar zaten bu senin bebegine has bir durum degil. Allahin izniyle cikacak.sütün kesilmesin güclü dur o süte ihtiyaci olacak.sen nereden bilecektinki .benim bebegimde diger bebekler kuvezde emerken hic beslenmiyordu hergun geldigimde biraz daha zayiflamis görüyordum. Ama masallah simdi 1 ayda 1400 gr almis .seninkide oyle olacak.birde.yeni dogandaki doktorlar hep olumsuz konusur.bana birkacgün daha beslenemezse film cekilecek falan dedi. Zor bir sürec yasadigim.icin seni cok.iyi aniyorum ama güclu durman.lazim bebekler hissediyor.Bebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddiler
Gulum cok gecmis olsun.Bebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddiler
valla baktik olmadi sezeryan deriz.sen yanlis okumadiysam sezeryan olucan.allah yardimcin olsun seninde.hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah saglikla.Aminn inşallah..belki seninki normal Doğum olur canım..
Canım kusura bakma benim kızçe daha ayakta bacağım çekildi valla kucakda gqz çıkarma faslı soğuk ter atıyorum sıpanın bi günü bi gününü tutmuyor :) yarım çay bardağına bi tatlı kaşığı yeter canım erit pamukla sür ucuna kahverengi bölgeye sonra silme ver emsin ❤koala anne canım karbonatlı suyu gogsumuze surdukten sonra yıkıyomuyuz yoksa öylece emdırıyormuyuz bıde ölçüsü ne kadr bı cay kasığı karbonatsa bı cay kasığı da su mu ılk defa denıcem de bılmyrum
Emiyordu canim ama zorla yeterli gelmedi demekki ne kadar ayrı kalacam yavrumdan onu bile bilmiyorum
Benimkide ayakta. :))Canım kusura bakma benim kızçe daha ayakta bacağım çekildi valla kucakda gqz çıkarma faslı soğuk ter atıyorum sıpanın bi günü bi gününü tutmuyor :) yarım çay bardağına bi tatlı kaşığı yeter canım erit pamukla sür ucuna kahverengi bölgeye sonra silme ver emsin ❤
Evin sobaliysa bere tak gevsek olmasin ama oglumda o zaman oturdugum ev kaloriferliydi ancak ev soguktu bere taktim geceleri . Ama bu kız bere falan tamiyor.Ay herkes bısey dıuo cıldırıcamm
Kuzum venm lütfen sağlam dur Rabbim dermansız dert vermeain evlatlarımıza Allahın izniyle bişey olmayacak inşAllahhhh dua edeceğim, bu senin suçun değil yeni doğan bebeklerde bu durum olur sen üzülmeki sütün olsun bebeğinin sana sütüüne ihtiyacı var bunu unutma tedavisini olur en kısa zamanda evinize dönersiniz sen üzülmeBebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddiler
Dikişlerine aynayla falan bakma sakın boşver kaynar gider batikon sür her lavabo ya çıktığında çabuk kurusunBen de öyle yaptım cnm bnm kesi olmadı bebek çıkarken kendisi yırtıldı iki ve ya üç dikişti zaten bebeğimin boynuna kordonu dolanmıştı mosmordu doğduğunda yavru çok korktum bişey oldu diye artık dikiş falan hiçbişey sormak aklıma gelmedi
Aynen kuzum zaten orası satıyor ama 20 küsür istersen sağlık ocağında yazdır reçeteye pansuman için de dikişlerine yazar aile hekimi boşa para vermeEczaneden alabiliyoruz di mi cnm bu batikonu ne çok sordum ya
Ay öleceğim ayağımda sallayasım var:)) gezdir diyor ööyle etrafa bakıyor yatırmaya kalktımı ortalığı yıkıyor 108 saatlik bebe:)))Benimkide ayakta. :))
Canım kuzum ağlama yaa bak en azından ne olduğu belli haklısın ama ağlama tedavisi basit Allahın izniyleInşallah canim atesi vardı doktora gitmiştik hemen kuveze aldılar bir açıklama da yapmıYORlar aglamaktan kafayı yiyecem
Evin sobaliysa bere tak gevsek olmasin ama oglumda o zaman oturdugum ev kaloriferliydi ancak ev soguktu bere taktim geceleri . Ama bu kız bere falan tamiyor.
Emiyordu canim ama zorla yeterli gelmedi demekki ne kadar ayrı kalacam yavrumdan onu bile bilmiyorum
25 aralik 15:47 de spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. Normal icin kontrole gitmistik sabah bebegin suyu azalmis ve bebek kafa asagi olmasina ragmen karni ters duruyormus doktor riske atmak istemeyince bizde kabul ettik. Spinal beni biraz zorladi sanirim ve suan yururken cok dik duramiyorum bu durum normalmidir yoksa doktora sormam gerekir mi?
Bebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?