- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kizlar kızım kucezde ne olursunuz dua edin kafayı yemek uzereyim
Her gün yeni bi ses öğreniyorlar canımIkı gndur ıkı oldu bebişim ınlıyo uyksnda ruya falanmı goruyoko acaba
Bebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddilerNoldu tatlım
Sarılık mı?
Meraklandım
Bana da evdekiler aç bu bebiş dedikçe aç olduğunu düşünüyorumPek huysuzlanmıuo ama duzenlı emmıyo uyumadıkcada emıyo dogal olarak emsır alt degstr gaz cıkar basa don smdı uyudu 4 saat oldu tammuyanmazsa ınsallah dusa grcem sanahtan berı yenı grsat bulabıldım.. bnde gogsum yumusak oldkca sut az dıye dusunuyorm
peki açlık ya da gaz mı onu nasıl ayırt etcez kiGazdan da oluyor o
Bugünkü kontrolde bizim oğluşta yine bir hareket yok..ne sancı ne kanala girme.. 2 Ocak’ta sezeryan kısmetse..
Geçmiş olsun canım benimBebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddiler
Ben de çok zor uyuttum4,5saat oldu uyumuyo nazarmı degdıkı kuzuma
Dikişlerine mutlaka uygula sana demedi mi dr kullan diye yaa en iyi çözüm bu, benim içte dikiş hiç yok dışta sadece 3 tane var belki senin çoktur o zaman sert gelir dikişler benim yok gibi çünkü ne zaman ıkın derlerse o zaman ıkındım ve bağırmadım bağırınca kendinden yırtık çok okuyor ve nefes almak çok önemli dinlene dinlene ıkınmak lazım
Dikişlerine mutlaka uygula sana demedi mi dr kullan diye yaa en iyi çözüm bu, benim içte dikiş hiç yok dışta sadece 3 tane var belki senin çoktur o zaman sert gelir dikişler benim yok gibi çünkü ne zaman ıkın derlerse o zaman ıkındım ve bağırmadım bağırınca kendinden yırtık çok okuyor ve nefes almak çok önemli dinlene dinlene ıkınmak lazım
Ben de çok zor uyuttum
Belki de uyanık zamanlarında nasıl zaman geçireceklerini bilmediklerinden sürekli emmek istiyorlardır
Şöyle bi 3-4 aylık olsaydık
Cok gecmis olsun dualarim seninle cnm.Bebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddiler
Geçmiş olsun canım benim
Memeyi veriyoruz da ne emiyorlar bilemiyoruz ki
Kontrole mi gitmiştin canım orda mı fark ettiniZ
İnşallah hemen toparlar bebişin
Dualarım seninle canım
Bizi haberdar et
Anlamadım canim günde 4 5 defa ancak bez degistiriyordum normal ddi gorumcmler falan ama yutkunmasi vardı sadece çok uykuya duskunduCok gecmis olsun dualarim seninle cnm.
Bezinin sayısından falan anlayamadınız mı ki?
Yada yutkunma sesinden?
Biz bi de ayakta emiyoruz huzursuzkenWallahı sırtım koptu artık
Evet nasip kısmet hakkımızda..4 günü daha var kuzucuğun..buyursun gelsinCnm hiç belli olmuyor ben cumartesi hastaneye gittim ne kanala girme ne açılma ne de nst de sancı hiçbirşey yoktu eve döndüm sancı başladı bende dr güvenip Doğum değildir diye düşündüm gaz sandım ama sıklaşınca anladım ki bebiş geliyor
Allah şifa versin inşallah tez vakitteBebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddiler
Aminn inşallah canım sağolasınCanım hakkında hayırlı olan neyse o olsun sen canını sıkma hiçbirşeye
Bizimde uyanmadı mı uyanmıyorAnlamadım canim günde 4 5 defa ancak bez degistiriyordum normal ddi gorumcmler falan ama yutkunmasi vardı sadece çok uykuya duskundu
Canim benimde aynen.bugun gittim hicbisy yok.Bugünkü kontrolde bizim oğluşta yine bir hareket yok..ne sancı ne kanala girme.. 2 Ocak’ta sezeryan kısmetse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?