2017 Aralık Anneleri

Bana da evdekiler aç bu bebiş dedikçe aç olduğunu düşünüyorum
Gazdan da oluyor o
peki açlık ya da gaz mı onu nasıl ayırt etcez ki
Açmış gibi emmek istiyor fakat memeyi tutup
tutup bırakıyor
Mamayı da 40cc yapmıştık içti
Tok olsa içmezdi ya da çıkarırdı herhalde değil mi

Bugünkü kontrolde bizim oğluşta yine bir hareket yok..ne sancı ne kanala girme.. 2 Ocak’ta sezeryan kısmetse..

Cnm hiç belli olmuyor ben cumartesi hastaneye gittim ne kanala girme ne açılma ne de nst de sancı hiçbirşey yoktu eve döndüm sancı başladı bende dr güvenip Doğum değildir diye düşündüm gaz sandım ama sıklaşınca anladım ki bebiş geliyor

Bebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddiler
Geçmiş olsun canım benim
Memeyi veriyoruz da ne emiyorlar bilemiyoruz ki
Kontrole mi gitmiştin canım orda mı fark ettiniZ
İnşallah hemen toparlar bebişin
Dualarım seninle canım
Bizi haberdar et

Ben de öyle yaptım cnm bnm kesi olmadı bebek çıkarken kendisi yırtıldı iki ve ya üç dikişti zaten bebeğimin boynuna kordonu dolanmıştı mosmordu doğduğunda yavru çok korktum bişey oldu diye artık dikiş falan hiçbişey sormak aklıma gelmedi

Eczaneden alabiliyoruz di mi cnm bu batikonu ne çok sordum ya

Bebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddiler
Cok gecmis olsun dualarim seninle cnm.
Bezinin sayısından falan anlayamadınız mı ki?
Yada yutkunma sesinden?

Geçmiş olsun canım benim
Memeyi veriyoruz da ne emiyorlar bilemiyoruz ki
Kontrole mi gitmiştin canım orda mı fark ettiniZ
İnşallah hemen toparlar bebişin
Dualarım seninle canım
Bizi haberdar et

Inşallah canim atesi vardı doktora gitmiştik hemen kuveze aldılar bir açıklama da yapmıYORlar aglamaktan kafayı yiyecem

Evet nasip kısmet hakkımızda..4 günü daha var kuzucuğun..buyursun gelsin

Anlamadım canim günde 4 5 defa ancak bez degistiriyordum normal ddi gorumcmler falan ama yutkunmasi vardı sadece çok uykuya duskundu
Bizimde uyanmadı mı uyanmıyor
Demek ki yutkunma ya da bez sayısı da kesin bilgi vermeyecek
Düzenli doktor kontrollerinden anlaşılacak o zaman
Canım müdahale edilmiştir iyidir bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…