Uyandırmak için ilk iş altını açmakmış. İşe yarıyır ama bizimki kıyameti koparıyor.Bazen gndz araliksz uyuyr bazen gece.Aklima bisey tskıliyr canim
Simdi 2 saatte emzirn diyrlar ya benim uyandrmam uzun zmn aliyr.3 saati buluyr bazen.Memedeyken 1-2 cekiyr,tekrar uyuyr.Az da olsa yetyr mu ki.2 saatte bir emzirmenin amaci sekeri dusurmemek mi doyurmak mi?Doyurmaksa doymuyr bizim minik bazen.20-30 luk sut yetyr
Bugün tekrar bi sağmayı deniyim bakalım ne çıkacak-Sütün gaz yapıyorsa aç olsa da almaya korkuyor olabilir. Mama farklı geliyordur.
-Ya da sütün azdır. Çekemiyordur.
-Memeyi tutamıyor da olabilir. Doğru emzirme şekli bulmak için ben de bi kaç gün zorlanmıştım.
Bizimki de aynı hareketi yapınca annemler mama ver diyor. Sütüm varken vermem diye inatlaşıp emzirmeye çalışıyorum. Gazı çıkınca memeyi de alıyor. Uyuyor da.
Bizim istemiyorsa kesinlikle açmıyor gözleriniUyandırmak için ilk iş altını açmakmış. İşe yarıyır ama bizimki kıyameti koparıyor.
Bana doktor bi ilaç verdiydiSezeryan yapanlar kaç gün sonra büyük tuvalete çıktılar. Lavman yaptırmamıştım doğum sonrası şişkinlik hissetmiyorum diye. 3 gün oldu hala çıkmadım. Sizde durumlar nasıl?
K Koala_anne sen ne dersin bu duruma?
Evet bende anlamadim gerek duymadi doktor cok iyi cikmis sonucun demis. Biraz kafaya taktim sanirim . Ruyamda surekli kan filan geliyordu agliyordum inanki simdi basim agriyarak uyandim
Bazen gndz araliksz uyuyr bazen gece.Aklima bisey tskıliyr canim
Simdi 2 saatte emzirn diyrlar ya benim uyandrmam uzun zmn aliyr.3 saati buluyr bazen.Memedeyken 1-2 cekiyr,tekrar uyuyr.Az da olsa yetyr mu ki.2 saatte bir emzirmenin amaci sekeri dusurmemek mi doyurmak mi?Doyurmaksa doymuyr bizim minik bazen.20-30 luk sut yetyr
Istanbul tatlim sagol canim benim insallah normaldirGayet normal durumun cnm ıster ıstrmez ruyana gırer her hafta aytı stres olr ama allahn ıznyle bısey olmaz hangı ıldesın
Sende sağol canım benim amin cümlemizin evladını inşAllah ❤sorun degıl canm bende yenı gırebıldım bebısler bızı yoruyo bızımde gazımız başladı üstüne de gececıyız ayakta uyuyorum vallacok sagol canm allah çocuklarını bagıslasın hayırlı evlat etsin
Canım tuvaletini yapmadan seni nasık taburcu ettiler iki şeye dikkat edilir sezeryan olanlara ona göre taburcu ederler birincisi gaz çıkarman ikşnvisi büyük tuvaletine çıkman onlardan biri olmazsa asla taburcu etmezler... Ben ilk sabah gazımıda çıkarmışım ve hemen tuvalatede çıktım hemde hiç zorlanmadım çünkü ona göre yağlı yemek veriyorlar, bak onu ihmal etme çok önemli bağırsakların çalışması bence bir an önce hallet o işi gerekirse dr a sor ıkınma çünkü iç dikişlere zarar verirsin canımSezeryan yapanlar kaç gün sonra büyük tuvalete çıktılar. Lavman yaptırmamıştım doğum sonrası şişkinlik hissetmiyorum diye. 3 gün oldu hala çıkmadım. Sizde durumlar nasıl?
K Koala_anne sen ne dersin bu duruma?
ĞIstanbul tatlim sagol canim benim insallah normaldir
Canım tuvaletini yapmadan seni nasık taburcu ettiler iki şeye dikkat edilir sezeryan olanlara ona göre taburcu ederler birincisi gaz çıkarman ikşnvisi büyük tuvaletine çıkman onlardan biri olmazsa asla taburcu etmezler... Ben ilk sabah gazımıda çıkarmışım ve hemen tuvalatede çıktım hemde hiç zorlanmadım çünkü ona göre yağlı yemek veriyorlar, bak onu ihmal etme çok önemli bağırsakların çalışması bence bir an önce hallet o işi gerekirse dr a sor ıkınma çünkü iç dikişlere zarar verirsin canım
Çok tedirgin oluyor insan değil mi nasıl olacak diye:)) valla benim sezeryan olduğum doğumumda onu yapmadan asla taburcu etmeyiz dediler geldiler gittiler sordularYemek vermeden gazınsordular ama tabrcu etmeden buyuk abdestı sormadılar ewe geldm ıkncı gn yaptm onuda anca nasıl beklemstm yapmayı yapamıcam sandım :))
1 ayı dolduralim hayırlisiyla ins.da o zmn daha rahat olur canım. Doktor 1 ay saatli emzirin dediBenimde aynı canım
3-5 dk emip uyuyakalıyor
Kan şekeri düşmesin diye 2-3saatte bir diyorlar herhalde ama benimki az emince saatte bir kalkıyor bazen
Doymuyor sanki benimki de
Uykuya dalacak kadar çekip yatıyor
Ne yapsam olmuyr canim bazen.Uyurken uyandrmaya kiyamiyorm hic ama onun icin mecburum.Uc saattrn snra bır ıkı cekıp uyıyosa o yetmez ona bence bnde uyanmıcak gbyse altını degstrıyorm uyanıyo benmde uc saatı buluyo rmmrdı ama ıkımıkbucuk saate ındrcem cnku blmıuo acıktgnı uykuda uyanr uyanmazda nasıl hırsla rmıuo yavrm
Aynen 1 aydan sonra uyuyabilir istediği kadar dedi bana da doktorum1 ayı dolduralim hayırlisiyla ins.da o zmn daha rahat olur canım. Doktor 1 ay saatli emzirin dedi
45.gundemisin tatlim:) yoksa transferin 15.gunumuĞ
Bu arada benımde tup bebek buhun 15 gnluk oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?