2017 Aralık Anneleri

Sezeryan yapanlar kaç gün sonra büyük tuvalete çıktılar. Lavman yaptırmamıştım doğum sonrası şişkinlik hissetmiyorum diye. 3 gün oldu hala çıkmadım. Sizde durumlar nasıl?
K Koala_anne sen ne dersin bu duruma?

Uyandırmak için ilk iş altını açmakmış. İşe yarıyır ama bizimki kıyameti koparıyor.

Bugün tekrar bi sağmayı deniyim bakalım ne çıkacak
Her zaman yapmıyor ama günde bir kere mutlaka bu sorunu yaşıyoruz
Gaz sıkıntısı oluyor bazen rahatlayınca çözülüyor bazen de anlayamayıp açlığa yoruyoruz
Göğsümde süt olup olmadığını nasıl anlarım ki
Emdikten sonra bıraktığında sıkıyorum çok az süt geliyor bu süt olduğu anlamına geliyor değil mi?
Ya da dediğin gibi bazen az geliyorsa ona kızıyor da olabilir

Bana doktor bi ilaç verdiydi
ÇıkamaZsan tuvalete iç yardımı olur diye
2.gün içtiydim ben ne olur ne olmaz diye
O gün yaptım
Sonra da hiç kullanmadım zaten ilacı

Evet bende anlamadim gerek duymadi doktor cok iyi cikmis sonucun demis. Biraz kafaya taktim sanirim . Ruyamda surekli kan filan geliyordu agliyordum inanki simdi basim agriyarak uyandim

Gayet normal durumun cnm ıster ıstrmez ruyana gırer her hafta aytı stres olr ama allahn ıznyle bısey olmaz hangı ıldesın

Uc saattrn snra bır ıkı cekıp uyıyosa o yetmez ona bence bnde uyanmıcak gbyse altını degstrıyorm uyanıyo benmde uc saatı buluyo rmmrdı ama ıkımıkbucuk saate ındrcem cnku blmıuo acıktgnı uykuda uyanr uyanmazda nasıl hırsla rmıuo yavrm

Sende sağol canım benim amin cümlemizin evladını inşAllah ❤

Canım tuvaletini yapmadan seni nasık taburcu ettiler iki şeye dikkat edilir sezeryan olanlara ona göre taburcu ederler birincisi gaz çıkarman ikşnvisi büyük tuvaletine çıkman onlardan biri olmazsa asla taburcu etmezler... Ben ilk sabah gazımıda çıkarmışım ve hemen tuvalatede çıktım hemde hiç zorlanmadım çünkü ona göre yağlı yemek veriyorlar, bak onu ihmal etme çok önemli bağırsakların çalışması bence bir an önce hallet o işi gerekirse dr a sor ıkınma çünkü iç dikişlere zarar verirsin canım

Yemek vermeden gazınsordular ama tabrcu etmeden buyuk abdestı sormadılar ewe geldm ıkncı gn yaptm onuda anca nasıl beklemstm yapmayı yapamıcam sandım :))

Yemek vermeden gazınsordular ama tabrcu etmeden buyuk abdestı sormadılar ewe geldm ıkncı gn yaptm onuda anca nasıl beklemstm yapmayı yapamıcam sandım :))
Çok tedirgin oluyor insan değil mi nasıl olacak diye:)) valla benim sezeryan olduğum doğumumda onu yapmadan asla taburcu etmeyiz dediler geldiler gittiler sordular

Benimde aynı canım
3-5 dk emip uyuyakalıyor
Kan şekeri düşmesin diye 2-3saatte bir diyorlar herhalde ama benimki az emince saatte bir kalkıyor bazen
Doymuyor sanki benimki de
Uykuya dalacak kadar çekip yatıyor
1 ayı dolduralim hayırlisiyla ins.da o zmn daha rahat olur canım. Doktor 1 ay saatli emzirin dedi

Ne yapsam olmuyr canim bazen.Uyurken uyandrmaya kiyamiyorm hic ama onun icin mecburum.

Kzlar dktrdan aldgımz bılgılerı paylasalm olrmu bn fazla bılgı alamıyorm cnku.. bu arada dun gece gobegı dustu cok sukr bebegımın.. gomuluyo falanya dınen nedr acaba bunn hukmu atılmasınımı gerk saklanmasını gomulmesmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…