Benimki 1-2saat uyudu simdi yine ayakta.dizde sallanmiyor pusete koydum benimle konus bakısları atıyor :)hergün 4-6 atasi uyanik sevin beni diyorAy öleceğim ayağımda sallayasım var:)) gezdir diyor ööyle etrafa bakıyor yatırmaya kalktımı ortalığı yıkıyor 108 saatlik bebe:)))
Evet 2sinde sezaryen..baştan beri iri gittiği için beklemenin ve zorlamanın anlamı yok dedi doktor..ama aklım hep normal doğumda hala..Gulum cok gecmis olsun.
valla baktik olmadi sezeryan deriz.sen yanlis okumadiysam sezeryan olucan.allah yardimcin olsun seninde.hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah saglikla.
Cok tesekkurler , 2 haftaysa insallah dayanirim. Dik durmaya calisiyorm ama korkudan yapamiyorum cok. Daha dikkat ederek deniyeyim.2 haftaya dik durabileceksiniz ama kambur durursanız sırt agrisi yapıyor
Cok gecmis olsun sizede. Bez sayisi, emme zamani bir ssuru takip ettigimiz sey var ama bilemiyoruz sanirim her zaman. Rabbim bizi bebeklerimizi korusunGecen hafta aynısı bizim basimiza da geldi ama benim yazacak firsatim olmamisti madem anlatayım.
20 Aralık Salı günü hastaneden sapasaglam tabırcu edildik. Cuma günü 5. Gün kontrolü vardı bebek 400 gram kilo kaybetmis, susuz kalmis ve sariligi 18 di. Biz de emiyor sanıyorduk anlamamisiz. Anlamadigimiz gibi evdeki biröaürü insan da anlamamis insanın bazen basireti baglanıyor. 1 gece fototerapi alacak derken tahlillerde enfeksiyon da cikinca 3 gün yogun bakım dendi. Evde tebrige gelmis misafirler varken biz bos pusetle eve döndük.
Neticede uzak kaldik ama cok farklı bir bebek teslim aldım. 300 gram kilo almisti emme refleksi daha da kuvvetlenmisti bakışları bile canlanmıştı. Su an sadece anne sütüyle devam ediyoruz.
Azalmaması icin 3 saatte bir sütünüzü sagin demisti bize doktor ve moralinizi yuksek tutmaya calisin. Zor biliyorum ama bebek taburcu oldugunda cok farklı olacak her sey. Gecmis olsun.
Bence içinizi ferah tutun..zaten çok minik bişey hissetmemeniz çok normal.. hissettiğiniz o rahatsızlıklar psikolojik de olabilir..hamileliğiniz gayet rahat hiç belirtisiz geçebilir..benim yemek kokularından rahatsız oluşum 7.hafta gibi başlamıştı mesela..kişiden kişiye değişebilen birşey..içiniZi rahatlatmak için yine de bir doktoruna başvurun isterseniz..Allah sağlıkla kucağınızda göstersin inşallahKizlar meraba ben tup bebekle hamile kaldim 2 gun once yani transferimin 12.gunu 969.8 cikti tahlilim . Doktor bir daha yaptirmana gerek yok dedi. Simdi ben hamileyim cok sukur. Dunden beri hic birsey hissetmiyorum bu normal mi. Ondan once duz yatamiyordum simdi rahatim mesela. Kalktigim zaman kasilmalar olurdu o da yok simdi. Hic bir agri sizi yok. Ben korkuyorum simdi. Tekrarlayan dusuklerim var malesef insan ister istemez korkuyor. Muaynede 2 hafta sonraicim sanki bos gibi neden boyledir acaba. Butun agrilar sizilar bi anda gitti
Doktorum 2 hafta sonra gel dedi ben hic muayneye girmedim. Psikolojikmi bilmiyorumki cektigim onceki agrilar kasilmalar. Simdi bombos sanki . Yok iyi olsun bisey hissetmesemde olur.Bence içinizi ferah tutun..zaten çok minik bişey hissetmemeniz çok normal.. hissettiğiniz o rahatsızlıklar psikolojik de olabilir..hamileliğiniz gayet rahat hiç belirtisiz geçebilir..benim yemek kokularından rahatsız oluşum 7.hafta gibi başlamıştı mesela..kişiden kişiye değişebilen birşey..içiniZi rahatlatmak için yine de bir doktoruna başvurun isterseniz..Allah sağlıkla kucağınızda göstersin inşallah
Canim hayirlisi olsun.inan artik ben de sezeryan diyecem salida gelmesse yeterki sagsalim dogsunlar.korkuyorum artik.benim iri degilya kucukmus ama suyu azalmis dedi.bakalim 2sinde bize ne onerecekEvet 2sinde sezaryen..baştan beri iri gittiği için beklemenin ve zorlamanın anlamı yok dedi doktor..ama aklım hep normal doğumda hala..
Aynı gerçekten dün gece 4 de uyudu anca öyle konuş dinleyim diyor:)) Rabbim hepimizin evladını korusun inşAllahhhhBenimki 1-2saat uyudu simdi yine ayakta.dizde sallanmiyor pusete koydum benimle konus bakısları atıyor :)hergün 4-6 atasi uyanik sevin beni diyor
Kizlar meraba ben tup bebekle hamile kaldim 2 gun once yani transferimin 12.gunu 969.8 cikti tahlilim . Doktor bir daha yaptirmana gerek yok dedi. Simdi ben hamileyim cok sukur. Dunden beri hic birsey hissetmiyorum bu normal mi. Ondan once duz yatamiyordum simdi rahatim mesela. Kalktigim zaman kasilmalar olurdu o da yok simdi. Hic bir agri sizi yok. Ben korkuyorum simdi. Tekrarlayan dusuklerim var malesef insan ister istemez korkuyor. Muaynede 2 hafta sonraicim sanki bos gibi neden boyledir acaba. Butun agrilar sizilar bi anda gitti
Evet bende anlamadim gerek duymadi doktor cok iyi cikmis sonucun demis. Biraz kafaya taktim sanirim . Ruyamda surekli kan filan geliyordu agliyordum inanki simdi basim agriyarak uyandimCnm nrmalde ıkı gn snra tekrar bskılır kan degerıne ıkıye katlanmısmı dıye ama nıye demedıkı sana.. hayrlı olsn bu arada saglkla kucagına sl ınsallah vesvese ypma kendıne
sorun degıl canm bende yenı gırebıldım bebısler bızı yoruyo bızımde gazımız başladı üstüne de gececıyız ayakta uyuyorum vallaCanım kusura bakma benim kızçe daha ayakta bacağım çekildi valla kucakda gqz çıkarma faslı soğuk ter atıyorum sıpanın bi günü bi gününü tutmuyor :) yarım çay bardağına bi tatlı kaşığı yeter canım erit pamukla sür ucuna kahverengi bölgeye sonra silme ver emsin ❤
Kanama yogunlasnca adet sandım canim.Karnim bu defa cabuk indi.Bastrmalarinin faydası oldu galiba.Cok canımız yandi ama.benm iki gun oldu biteli daha.azalip cogalablr demisti dr.emzirirken adet olmazsn canim yani cok nadir
Bazen gndz araliksz uyuyr bazen gece.Aklima bisey tskıliyr canimAynen daha düzene girmedik ki ne zaman ne olacağı belli olmuyor
Benim bebiş yine uyumadı mesela
Kucakta memede evi dolaştık kaç saat
Benim artti.Doktr 1 ay sonra kontrole cagrdi.Seni de cagrdi mi canimBenim de bitti gibi ama hafiften idrarla falan atıyorum
Siyah kakayi atti mı canim?Benim Bebe bugun 4 gunluk en son ikinci gun kaka yapti cis sayisi gayet iyide bu kaka Niye olmuyor
Sadece anne sutu verdiginiz bebeklerin kaka durumu ne sizde
Benimde aynı canımBazen gndz araliksz uyuyr bazen gece.Aklima bisey tskıliyr canim
Simdi 2 saatte emzirn diyrlar ya benim uyandrmam uzun zmn aliyr.3 saati buluyr bazen.Memedeyken 1-2 cekiyr,tekrar uyuyr.Az da olsa yetyr mu ki.2 saatte bir emzirmenin amaci sekeri dusurmemek mi doyurmak mi?Doyurmaksa doymuyr bizim minik bazen.20-30 luk sut yetyr
Haftalık kontrolden sonra 40gün sonra gel demişti bana doktorumBenim artti.Doktr 1 ay sonra kontrole cagrdi.Seni de cagrdi mi canim
-Sütün gaz yapıyorsa aç olsa da almaya korkuyor olabilir. Mama farklı geliyordur.Bana da evdekiler aç bu bebiş dedikçe aç olduğunu düşünüyorum
peki açlık ya da gaz mı onu nasıl ayırt etcez ki
Açmış gibi emmek istiyor fakat memeyi tutup
tutup bırakıyor
Mamayı da 40cc yapmıştık içti
Tok olsa içmezdi ya da çıkarırdı herhalde değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?