2017 Aralık Anneleri

Ay öleceğim ayağımda sallayasım var:)) gezdir diyor ööyle etrafa bakıyor yatırmaya kalktımı ortalığı yıkıyor 108 saatlik bebe:)))
Benimki 1-2saat uyudu simdi yine ayakta.dizde sallanmiyor pusete koydum benimle konus bakısları atıyor :)hergün 4-6 atasi uyanik sevin beni diyor

Gulum cok gecmis olsun.

valla baktik olmadi sezeryan deriz.sen yanlis okumadiysam sezeryan olucan.allah yardimcin olsun seninde.hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah saglikla.
Evet 2sinde sezaryen..baştan beri iri gittiği için beklemenin ve zorlamanın anlamı yok dedi doktor..ama aklım hep normal doğumda hala..

Cok gecmis olsun sizede. Bez sayisi, emme zamani bir ssuru takip ettigimiz sey var ama bilemiyoruz sanirim her zaman. Rabbim bizi bebeklerimizi korusun

Kizlar meraba ben tup bebekle hamile kaldim 2 gun once yani transferimin 12.gunu 969.8 cikti tahlilim . Doktor bir daha yaptirmana gerek yok dedi. Simdi ben hamileyim cok sukur. Dunden beri hic birsey hissetmiyorum bu normal mi. Ondan once duz yatamiyordum simdi rahatim mesela. Kalktigim zaman kasilmalar olurdu o da yok simdi. Hic bir agri sizi yok. Ben korkuyorum simdi. Tekrarlayan dusuklerim var malesef insan ister istemez korkuyor. Muaynede 2 hafta sonra icim sanki bos gibi neden boyledir acaba. Butun agrilar sizilar bi anda gitti

Bence içinizi ferah tutun..zaten çok minik bişey hissetmemeniz çok normal.. hissettiğiniz o rahatsızlıklar psikolojik de olabilir..hamileliğiniz gayet rahat hiç belirtisiz geçebilir..benim yemek kokularından rahatsız oluşum 7.hafta gibi başlamıştı mesela..kişiden kişiye değişebilen birşey..içiniZi rahatlatmak için yine de bir doktoruna başvurun isterseniz..Allah sağlıkla kucağınızda göstersin inşallah

Doktorum 2 hafta sonra gel dedi ben hic muayneye girmedim. Psikolojikmi bilmiyorumki cektigim onceki agrilar kasilmalar. Simdi bombos sanki . Yok iyi olsun bisey hissetmesemde olur.

Evet 2sinde sezaryen..baştan beri iri gittiği için beklemenin ve zorlamanın anlamı yok dedi doktor..ama aklım hep normal doğumda hala..
Canim hayirlisi olsun.inan artik ben de sezeryan diyecem salida gelmesse yeterki sagsalim dogsunlar.korkuyorum artik.benim iri degilya kucukmus ama suyu azalmis dedi.bakalim 2sinde bize ne onerecek

Benimki 1-2saat uyudu simdi yine ayakta.dizde sallanmiyor pusete koydum benimle konus bakısları atıyor :)hergün 4-6 atasi uyanik sevin beni diyor
Aynı gerçekten dün gece 4 de uyudu anca öyle konuş dinleyim diyor:)) Rabbim hepimizin evladını korusun inşAllahhhh

Günaydın hayırlı cumalar olsun hepimize Bebisleri olanlara Allah sağlık şifa versin nazarlardan korusun bol sütlü ve gazsız günler olsun anneleri yormasın doysun altına yapsın uyusun inşallah
doğurmayan kaç kişi kaldı acaba sağlıkla alalım kucağımıza

Cnm nrmalde ıkı gn snra tekrar bskılır kan degerıne ıkıye katlanmısmı dıye ama nıye demedıkı sana.. hayrlı olsn bu arada saglkla kucagına sl ınsallah vesvese ypma kendıne

Cnm nrmalde ıkı gn snra tekrar bskılır kan degerıne ıkıye katlanmısmı dıye ama nıye demedıkı sana.. hayrlı olsn bu arada saglkla kucagına sl ınsallah vesvese ypma kendıne
Evet bende anlamadim gerek duymadi doktor cok iyi cikmis sonucun demis. Biraz kafaya taktim sanirim . Ruyamda surekli kan filan geliyordu agliyordum inanki simdi basim agriyarak uyandim

sorun degıl canm bende yenı gırebıldım bebısler bızı yoruyo bızımde gazımız başladı üstüne de gececıyız ayakta uyuyorum vallacok sagol canm allah çocuklarını bagıslasın hayırlı evlat etsin

Aynen daha düzene girmedik ki ne zaman ne olacağı belli olmuyor
Benim bebiş yine uyumadı mesela
Kucakta memede evi dolaştık kaç saat
Bazen gndz araliksz uyuyr bazen gece.Aklima bisey tskıliyr canim
Simdi 2 saatte emzirn diyrlar ya benim uyandrmam uzun zmn aliyr.3 saati buluyr bazen.Memedeyken 1-2 cekiyr,tekrar uyuyr.Az da olsa yetyr mu ki.2 saatte bir emzirmenin amaci sekeri dusurmemek mi doyurmak mi?Doyurmaksa doymuyr bizim minik bazen.20-30 luk sut yetyr

Benimde aynı canım
3-5 dk emip uyuyakalıyor
Kan şekeri düşmesin diye 2-3saatte bir diyorlar herhalde ama benimki az emince saatte bir kalkıyor bazen
Doymuyor sanki benimki de
Uykuya dalacak kadar çekip yatıyor

-Sütün gaz yapıyorsa aç olsa da almaya korkuyor olabilir. Mama farklı geliyordur.
-Ya da sütün azdır. Çekemiyordur.
-Memeyi tutamıyor da olabilir. Doğru emzirme şekli bulmak için ben de bi kaç gün zorlanmıştım.

Bizimki de aynı hareketi yapınca annemler mama ver diyor. Sütüm varken vermem diye inatlaşıp emzirmeye çalışıyorum. Gazı çıkınca memeyi de alıyor. Uyuyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…