Ben aatesi 38.5 olduğu için doktora gittim canim öyle ortaya çıktı vücudu susuz kalmaya baslamisBizimde uyanmadı mı uyanmıyor
Demek ki yutkunma ya da bez sayısı da kesin bilgi vermeyecek
Düzenli doktor kontrollerinden anlaşılacak o zaman
Canım müdahale edilmiştir iyidir bebişin
Beklemeye devam mı, yoksa sezeryan için gün verdi mi doktor?Canim benimde aynen.bugun gittim hicbisy yok.
Biz bi de ayakta emiyoruz huzursuzken
Evi dolaş dolaş anca uykuya dalıyor
Ben aatesi 38.5 olduğu için doktora gittim canim öyle ortaya çıktı vücudu susuz kalmaya baslamis
Anlamadım canim günde 4 5 defa ancak bez degistiriyordum normal ddi gorumcmler falan ama yutkunmasi vardı sadece çok uykuya duskundu
Cok gecmis olsun. Insallah en yakin zamanda toparlar. Anlayamiyoruz ki ne emiyorlar geliyormu annelik ne zor ismis hemen ilk gunlerden anladikBebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddiler
Bence danışın..bana da 2 ocsk sezerysn tarihi verildi..korktum şimdi siz öyle deyince25 aralik 15:47 de spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. Normal icin kontrole gitmistik sabah bebegin suyu azalmis ve bebek kafa asagi olmasina ragmen karni ters duruyormus doktor riske atmak istemeyince bizde kabul ettik. Spinal beni biraz zorladi sanirim ve suan yururken cok dik duramiyorum bu durum normalmidir yoksa doktora sormam gerekir mi?
Ben normal diye kendimi hazirlayinxa sanirim zorladi yoksa kuzenim dogum yapti gayet guzel gecti anlamadik ameliyat oldugunu sakin gozunuz korkmasin:) bebegi gorunce herseyi unutma cumlesi kesinlikleee harika. Hayirli dogumlar dilerim simdidenBence danışın..bana da 2 ocsk sezerysn tarihi verildi..korktum şimdi siz öyle deyince
neden kuvezde canim hayrolsunKizlar kızım kucezde ne olursunuz dua edin kafayı yemek uzereyim
tok bebek mamayi yemez canin.hep diyolar bebek anlamaz aci toku ama dolu mideye de yemiyolar bu bi gercekBana da evdekiler aç bu bebiş dedikçe aç olduğunu düşünüyorum
peki açlık ya da gaz mı onu nasıl ayırt etcez ki
Açmış gibi emmek istiyor fakat memeyi tutup
tutup bırakıyor
Mamayı da 40cc yapmıştık içti
Tok olsa içmezdi ya da çıkarırdı herhalde değil mi
canim gecmis olsun cok uzme kendini duzelck insallah hemen.mama ile cabucak toparliycak benmkide ole oldu allahtan hastanede ben israrla kan sekerine baktrdm da anladim.emiyo diye sebinirken 2510 dan 2330 a dusmustu.ama bi gecede 80 gram aldi mama ile uzme kendini.seni yine emicek tosun olcak insallahInşallah canim atesi vardı doktora gitmiştik hemen kuveze aldılar bir açıklama da yapmıYORlar aglamaktan kafayı yiyecem
yutkunurken tak tak gibu ses cikiyorsa gaz yutuyms emerken biraz şap şap sesi cikiyo canimBizimde uyanmadı mı uyanmıyor
Demek ki yutkunma ya da bez sayısı da kesin bilgi vermeyecek
Düzenli doktor kontrollerinden anlaşılacak o zaman
Canım müdahale edilmiştir iyidir bebişin
Emiyordu canim ama zorla yeterli gelmedi demekki ne kadar ayrı kalacam yavrumdan onu bile bilmiyorumCanım emmıyomuydu yıne ona sukr bak gtmesen bulemezdın vardr bı hayır tedbır alınmıs bak rabbım sıfa versın...
seker rakibi bizdede yapıldı canim ama neden bile oldu bilmiyorum bi tekrar evimize doneydim kızımla bu kapının önünde çaresizce beklemek çok zorcanim gecmis olsun cok uzme kendini duzelck insallah hemen.mama ile cabucak toparliycak benmkide ole oldu allahtan hastanede ben israrla kan sekerine baktrdm da anladim.emiyo diye sebinirken 2510 dan 2330 a dusmustu.ama bi gecede 80 gram aldi mama ile uzme kendini.seni yine emicek tosun olcak insallah
bizim sansimiz hastanede olmakti zaten canim.duzelck insallah tez vakitte.bilgi vermediler mi hicseker rakibi bizdede yapıldı canim ama neden bile oldu bilmiyorum bi tekrar evimize doneydim kızımla bu kapının önünde çaresizce beklemek çok zor
Aminnn..çok teşekkür ederim..umarım benimki de öyle olur..moralim bozul biraz normal bekleyip son anda sezeryana dönünce..sağlıkla güzellikle kavuşalım hayırlısıylaBen normal diye kendimi hazirlayinxa sanirim zorladi yoksa kuzenim dogum yapti gayet guzel gecti anlamadik ameliyat oldugunu sakin gozunuz korkmasin:) bebegi gorunce herseyi unutma cumlesi kesinlikleee harika. Hayirli dogumlar dilerim simdiden
Valla sali gunu gel dedi bakalim aculma sanci falan var mi ona gore.sezeryandan hic konusulmadi.hayirlisi hepimiz icinBeklemeye devam mı, yoksa sezeryan için gün verdi mi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?