• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bizimde uyanmadı mı uyanmıyor
Demek ki yutkunma ya da bez sayısı da kesin bilgi vermeyecek
Düzenli doktor kontrollerinden anlaşılacak o zaman
Canım müdahale edilmiştir iyidir bebişin
Ben aatesi 38.5 olduğu için doktora gittim canim öyle ortaya çıktı vücudu susuz kalmaya baslamis

Cok gecmis olsun G Gulum80 insallah biran once kavusursun kuzuna aglama cnm olan sutunde gider doktorlar kont eder bir seyi kalmaz kuzunun insallah dualarimiz seninle.

Bebegimi bugün 5 gibi elimden aldılar yeni dogan yoğun bakim onundeyim 400 gram verdi 5 günde megersm beni emmiuormus aptal benim anlamadım dehidrasyon atesi ddiler
Cok gecmis olsun. Insallah en yakin zamanda toparlar. Anlayamiyoruz ki ne emiyorlar geliyormu annelik ne zor ismis hemen ilk gunlerden anladik

25 aralik 15:47 de spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. Normal icin kontrole gitmistik sabah bebegin suyu azalmis ve bebek kafa asagi olmasina ragmen karni ters duruyormus doktor riske atmak istemeyince bizde kabul ettik. Spinal beni biraz zorladi sanirim ve suan yururken cok dik duramiyorum bu durum normalmidir yoksa doktora sormam gerekir mi?

25 aralik 15:47 de spinal anestezi ile sezeryan dogum yaptim. Normal icin kontrole gitmistik sabah bebegin suyu azalmis ve bebek kafa asagi olmasina ragmen karni ters duruyormus doktor riske atmak istemeyince bizde kabul ettik. Spinal beni biraz zorladi sanirim ve suan yururken cok dik duramiyorum bu durum normalmidir yoksa doktora sormam gerekir mi?
Bence danışın..bana da 2 ocsk sezerysn tarihi verildi..korktum şimdi siz öyle deyince:110:

Bence danışın..bana da 2 ocsk sezerysn tarihi verildi..korktum şimdi siz öyle deyince:110:
Ben normal diye kendimi hazirlayinxa sanirim zorladi yoksa kuzenim dogum yapti gayet guzel gecti anlamadik ameliyat oldugunu sakin gozunuz korkmasin:) bebegi gorunce herseyi unutma cumlesi kesinlikleee harika. Hayirli dogumlar dilerim simdiden

Bana da evdekiler aç bu bebiş dedikçe aç olduğunu düşünüyorum

peki açlık ya da gaz mı onu nasıl ayırt etcez ki
Açmış gibi emmek istiyor fakat memeyi tutup
tutup bırakıyor
Mamayı da 40cc yapmıştık içti
Tok olsa içmezdi ya da çıkarırdı herhalde değil mi
tok bebek mamayi yemez canin.hep diyolar bebek anlamaz aci toku ama dolu mideye de yemiyolar bu bi gercek

Inşallah canim atesi vardı doktora gitmiştik hemen kuveze aldılar bir açıklama da yapmıYORlar aglamaktan kafayı yiyecem
canim gecmis olsun cok uzme kendini duzelck insallah hemen.mama ile cabucak toparliycak benmkide ole oldu allahtan hastanede ben israrla kan sekerine baktrdm da anladim.emiyo diye sebinirken 2510 dan 2330 a dusmustu.ama bi gecede 80 gram aldi mama ile uzme kendini.seni yine emicek tosun olcak insallah

Bizimde uyanmadı mı uyanmıyor
Demek ki yutkunma ya da bez sayısı da kesin bilgi vermeyecek
Düzenli doktor kontrollerinden anlaşılacak o zaman
Canım müdahale edilmiştir iyidir bebişin
yutkunurken tak tak gibu ses cikiyorsa gaz yutuyms emerken biraz şap şap sesi cikiyo canim

canim gecmis olsun cok uzme kendini duzelck insallah hemen.mama ile cabucak toparliycak benmkide ole oldu allahtan hastanede ben israrla kan sekerine baktrdm da anladim.emiyo diye sebinirken 2510 dan 2330 a dusmustu.ama bi gecede 80 gram aldi mama ile uzme kendini.seni yine emicek tosun olcak insallah
seker rakibi bizdede yapıldı canim ama neden bile oldu bilmiyorum bi tekrar evimize doneydim kızımla bu kapının önünde çaresizce beklemek çok zor

Ben normal diye kendimi hazirlayinxa sanirim zorladi yoksa kuzenim dogum yapti gayet guzel gecti anlamadik ameliyat oldugunu sakin gozunuz korkmasin:) bebegi gorunce herseyi unutma cumlesi kesinlikleee harika. Hayirli dogumlar dilerim simdiden
Aminnn..çok teşekkür ederim..umarım benimki de öyle olur..moralim bozul biraz normal bekleyip son anda sezeryana dönünce..sağlıkla güzellikle kavuşalım hayırlısıyla

Back
X