- 24 Ocak 2017
- 123
- 59
- 18
- 42
benm iki gun oldu biteli daha.azalip cogalablr demisti dr.emzirirken adet olmazsn canim yani cok nadir
Şu dönemde kimsenin gelmesini istemiyorum valla. Düzen oturmadı daha tam. Millet cok düşüncesiz. Geldiler mi uzun süre oturyrlar bi de. Gecen komşu geldi. Yatak odama kadar girdi kadın.
İnan kuzum ben hep gördüm sende görürsün emin ol❤ @umudunu-kaybetme içti oda gördü çok şükür :)Ayy ne güzel dilek inşallah canım hepimizin bol sütlü günleri olsunn :) çorbayı yaptı annem bi tane içtim bakalım birazdan tekrar. Bitene kadar devam.. İnanıyorum etkisinee :)
Dikişlerine mutlaka uygula sana demedi mi dr kullan diye yaa en iyi çözüm bu, benim içte dikiş hiç yok dışta sadece 3 tane var belki senin çoktur o zaman sert gelir dikişler benim yok gibi çünkü ne zaman ıkın derlerse o zaman ıkındım ve bağırmadım bağırınca kendinden yırtık çok okuyor ve nefes almak çok önemli dinlene dinlene ıkınmak lazımBnm dr krem verdi ama aldırsam mı ben de eşime bi de bu dikişler çok sıktı canımı ya böyle sanki kalın kalın almışlar dikişleri ya senin de öyle mi
5ten beri daha yeni uyuttum bebişi
Nasıl vakit geçireceğini de bilmediğinden mi sürekli emmek istedi
Mama verdik açsa diye
Üstüne uyusun diye yine emdi emdi
Sizin de oluyor mu uzun süreli emzirmeleriniz?
Süt kalıyor mu öyle bir durumda?
Açlıktan mı uyumuyor dicem mamadan sonra da çok zor daldı uykuya
Canım hakkında hayırlı olan neyse o olsun sen canını sıkma hiçbirşeyeBugünkü kontrolde bizim oğluşta yine bir hareket yok..ne sancı ne kanala girme.. 2 Ocak’ta sezeryan kısmetse..
Benim Bebe bugun 4 gunluk en son ikinci gun kaka yapti cis sayisi gayet iyide bu kaka Niye olmuyor
Sadece anne sutu verdiginiz bebeklerin kaka durumu ne sizde
Huysuzlanıyor mu peki emerken6da uyandı bnde hala emzrıyorm sıkldkca emıyo kuzum
Ben sordum dünGnde 2 4 yapıyo bzmkı dktra sor bnce
Amin canım darısı sizlere olsun inşallah. Benim mecburi sezeryan oldu,çünkü tombul maşallahAleykümselam canım. Gözünaydın. Rabbim hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bize inşallah. Normal Doğum mu sezeryan mı oldun?
Edit: sezeryan olmuşsun. Önceki mesajını görmedim. Hayırlı evlat olsun bebişin inşallah
Kuzum bi göster dr a benimde 5 günlük sadece anne sütü veriyorum ikinci gün yaptı ilk kakasını şimdide normal yapıyor yani sarıya döndü artık dünden bu yana aüt yetmese bebeğine çişde yapmaz sen bi göster bence hiç mi yapmadı yani en son yaptığından bu yanaBenim Bebe bugun 4 gunluk en son ikinci gun kaka yapti cis sayisi gayet iyide bu kaka Niye olmuyor
Sadece anne sutu verdiginiz bebeklerin kaka durumu ne sizde
Gazdan da oluyor oHuysuzlanıyor mu peki emerken
Benimki tutup turup bırakıyor sinirden
Ya uykuya dalamıyor ya aç
6da mama vermiştim
8de uyudu tekrar uyandırmam lazım emsin diye
Korkuyorum :)
Huysuzlanıyor mu peki emerken
Benimki tutup turup bırakıyor sinirden
Ya uykuya dalamıyor ya aç
6da mama vermiştim
8de uyudu tekrar uyandırmam lazım emsin diye
Korkuyorum :)
Ben sordum dün
Günde 6-7çiş
3-4 kaka iyidir dediydi
eskiler de der olunuyms ama bi kac ay sonra.sut salgilayan hormondan dolayimis.kimiside oluyo 40 indan sonra belli olmuyo canim ya herkesin bunyesi farkliBildigim kadariyla adet olunabiliyor
Noldu tatlımKizlar kızım kucezde ne olursunuz dua edin kafayı yemek uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?