2017 Aralık Anneleri

senin bebi sevmis orasini demkki rahati yerinde.benmde yok takvimim ne zoruma gitti.gecen sene basinda diyordm allahim ben ne zaman takvim takip edicem diye cok şükür nasip etti.darisi olmayanlara kimsenin kucagi bos kalmasin insallah
Amin canım amin. Son günler baya sabırsız geçiyo. Ama önünde sonunda o bebi buraya gelecek

Bızım babamz pek sever sıcagı ben acıyom ustnu soba yanıyo dıye kocam acıyo hayrlısyla atlatsaydık kışı

senin sobaliydi dimi canim iyi yapiyosn sicak duraun ayajlari.bende disari çıkarken giydiryrm hastaneye falan giderken

Ewt sobalı hastane gıderken yelek kulotlu corap gydrıuırum battanıyeye sarp anakucagına koyuyorum rabbım kırusun cumlesını kucukken hastalık daha zor olr

Ay herkes bısey dıuo cıldırıcamm

Selam kızlar,bende bugün oğlumu kucağıma aldım çok şükür :)
Aleykümselam canım. Gözünaydın. Rabbim hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bize inşallah. Normal Doğum mu sezeryan mı oldun?
Edit: sezeryan olmuşsun. Önceki mesajını görmedim. Hayırlı evlat olsun bebişin inşallah

Senden de razı olsun inşAllah canım bol sütlü günlerin olsun bebişinin ağzının kenarından aksın emi❤ :)
Ayy ne güzel dilek inşallah canım hepimizin bol sütlü günleri olsunn :) çorbayı yaptı annem bi tane içtim bakalım birazdan tekrar. Bitene kadar devam.. İnanıyorum etkisinee :)

Bnm dr krem verdi ama aldırsam mı ben de eşime bi de bu dikişler çok sıktı canımı ya böyle sanki kalın kalın almışlar dikişleri ya senin de öyle mi

Kızlar suzede gelen gıden oluyomu ya sobalı odadayız yanlarnda duruyo oglm mecbr emzrıyom faln hastalk olr nazar olr dıye korkuyom ya

Kızlar benim kanamam devam ediyr hala. Adet kanamasına mı döndü ki? Dün adet agrısı gibi agrım vardı.

Kızlar suzede gelen gıden oluyomu ya sobalı odadayız yanlarnda duruyo oglm mecbr emzrıyom faln hastalk olr nazar olr dıye korkuyom ya
Şu dönemde kimsenin gelmesini istemiyorum valla. Düzen oturmadı daha tam. Millet cok düşüncesiz. Geldiler mi uzun süre oturyrlar bi de. Gecen komşu geldi. Yatak odama kadar girdi kadın.

Şu dönemde kimsenin gelmesini istemiyorum valla. Düzen oturmadı daha tam. Millet cok düşüncesiz. Geldiler mi uzun süre oturyrlar bi de. Gecen komşu geldi. Yatak odama kadar girdi kadın.

Gelene gelme denmıyo cnm endışernn dusunmesı lazm bıkac hafta gecsn dıye.. komsılar haber bıle vermeden kapıdaydı mwcbr actm kapıyı

5ten beri daha yeni uyuttum bebişi
Nasıl vakit geçireceğini de bilmediğinden mi sürekli emmek istedi
Mama verdik açsa diye
Üstüne uyusun diye yine emdi emdi
Sizin de oluyor mu uzun süreli emzirmeleriniz?
Süt kalıyor mu öyle bir durumda?
Açlıktan mı uyumuyor dicem mamadan sonra da çok zor daldı uykuya

Aynen daha düzene girmedik ki ne zaman ne olacağı belli olmuyor
Benim bebiş yine uyumadı mesela
Kucakta memede evi dolaştık kaç saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…