Amin canım amin. Son günler baya sabırsız geçiyo. Ama önünde sonunda o bebi buraya geleceksenin bebi sevmis orasini demkki rahati yerinde.benmde yok takvimim ne zoruma gitti.gecen sene basinda diyordm allahim ben ne zaman takvim takip edicem diye cok şükür nasip etti.darisi olmayanlara kimsenin kucagi bos kalmasin insallah
Yalan demekki ikisi de:)
onemli olan bas ve ayaklrms canim.kiz cocuklari annenin giydiklerni giyermis erkek cocuklari babanin.yani sen kendin usuyosan o da usur.biz babayi ornek almaya calisiyrz ama bizimki tam aksine cok seviyo sicagi habire usur bu cocuj diyo.cocugn sicaktn isilik cikti vucudunda
senin sobaliydi dimi canim iyi yapiyosn sicak duraun ayajlari.bende disari çıkarken giydiryrm hastaneye falan giderken
Gecen esime eczaci gaz icin ayri sut icin ayri cay vermis.Geri gonderdim:) Bugun aldryim bati tekrar
Bebeklere şapka takmak şart mı ben hic sapka takmiyorum benim bildigim başı serin ayagi sicak tut derler.oda sicakligi 24 derece başı üşümez sanirim.birde tehlikeliymis bere gece korkarim ben eliyle aşagi indirir diye. Özellikle erkek bebekler cok terler yazik.birde sapka vay yavrunun haline
Aleykümselam canım. Gözünaydın. Rabbim hayırla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı bize inşallah. Normal Doğum mu sezeryan mı oldun?Selam kızlar,bende bugün oğlumu kucağıma aldım çok şükür :)
Ayy ne güzel dilek inşallah canım hepimizin bol sütlü günleri olsunn :) çorbayı yaptı annem bi tane içtim bakalım birazdan tekrar. Bitene kadar devam.. İnanıyorum etkisinee :)Senden de razı olsun inşAllah canım bol sütlü günlerin olsun bebişinin ağzının kenarından aksın emi❤ :)
Tentirtiyot gibi bir şey canım rengi şişede pamukla kullanıyorsun hani sezeryan veya normal doğum öncesi göbeğe yada vajinaya sürülen kırmızı sıvı çok çabuk kurutuyor enfeksiyon riskini önlüyor
Şu dönemde kimsenin gelmesini istemiyorum valla. Düzen oturmadı daha tam. Millet cok düşüncesiz. Geldiler mi uzun süre oturyrlar bi de. Gecen komşu geldi. Yatak odama kadar girdi kadın.Kızlar suzede gelen gıden oluyomu ya sobalı odadayız yanlarnda duruyo oglm mecbr emzrıyom faln hastalk olr nazar olr dıye korkuyom ya
Şu dönemde kimsenin gelmesini istemiyorum valla. Düzen oturmadı daha tam. Millet cok düşüncesiz. Geldiler mi uzun süre oturyrlar bi de. Gecen komşu geldi. Yatak odama kadar girdi kadın.
Kızlar benim kanamam devam ediyr hala. Adet kanamasına mı döndü ki? Dün adet agrısı gibi agrım vardı.
Benim de bitti gibi ama hafiften idrarla falan atıyorumKızlar benim kanamam devam ediyr hala. Adet kanamasına mı döndü ki? Dün adet agrısı gibi agrım vardı.
Aynen daha düzene girmedik ki ne zaman ne olacağı belli olmuyorŞu dönemde kimsenin gelmesini istemiyorum valla. Düzen oturmadı daha tam. Millet cok düşüncesiz. Geldiler mi uzun süre oturyrlar bi de. Gecen komşu geldi. Yatak odama kadar girdi kadın.
benm iki gun oldu biteli daha.azalip cogalablr demisti dr.emzirirken adet olmazsn canim yani cok nadirKızlar benim kanamam devam ediyr hala. Adet kanamasına mı döndü ki? Dün adet agrısı gibi agrım vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?