- 6 Temmuz 2010
- 1.512
- 1.100
oooo masallah hadi hayirli olsun.. Sat ne zamandi cnm senin.. Yoksa kasim annesi mi olacaksin sen..Test pozitif haftasonu doktora gitcem asprin başlıcaktı bir kürtaj kalbi durmuştu bir kimyasal gebelik bakalım ne olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo masallah hadi hayirli olsun.. Sat ne zamandi cnm senin.. Yoksa kasim annesi mi olacaksin sen..Test pozitif haftasonu doktora gitcem asprin başlıcaktı bir kürtaj kalbi durmuştu bir kimyasal gebelik bakalım ne olacak
merhaba cnm hayırlı olsun Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin inş... bende 2,5 yılı geçti nerdeyse hiç gebelık gerçekleşmedi eşimde bende herhangi bir problem yok sebebsiz infertilie bizimkısı... bu ay aşılama denedim bata 6 gün var bende de gögüs hassasiyeti, bel ağrısı var normalde bu belırtıler bende bata 2 gün kala falan olurdu ama bu ay erken başladı ... inş hayırlı haberler alırım bende.... sizde sorun varmıydı? nasıl hamıle kaldınız biraz bahsedersenız sevinirim :)
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Herhangi bir belirti yaşıyor musun merak ettim? :)Herkese hayirli evlatlar nasip etsin Allahim Yaklasik 1 senedir deniyorduk, idrar testinde silik cizgiyi gorunce inanamadim, son adet tarihim 24 subat, 25 martta hcg degerim 52, 29 mart yani bugun 448. Doktorum yavas yukseliyor, pazartesi tekrar test yapalim dedi. Internetten arastirdigim kadariyla gunluk %60 artis yeterli, benim de o civarda aslinda. Ne diyorsunuz arkadaslar, sizlerin nasil?
doğru söylüyorsun cnm ben eylül ayında histeroskopi oldum doktorum Mustafa Acetti... ama tüp bebek için Mustafa Aceti tercih etmıyecegım Bülent tıraş hocayı düşünüyorum... inş gerek kalmaz tabıkı... siz nerde ysıyorsunuz hangi merkezde yaptırdınız doktorunuz kimdi?Çok teşekkür ederim. Biz de 3.5 yıl sonunda bu sonuca ulaştık. Konan bi teşhis yoktu. Sebepsiz infertilite dendi. Kilom biraz fazla ama hiç bir doktor kilolusun çocuğun olmaz demedi. 3 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi olduk. 2. tüp bebek de hamile kaldım. Tabi henüz çok erken daha kese ve kalp atışı görmedik ama ilk kez pozitif sonuca ulaşmak bile heyecan verici bir duygu. Söyleyebileceğim en önemli şey çok vakit ve para kaybı yaşamadan herşeyin içinde olduğu iyi bir merkezde tüp bebek tedavisine geçmek en iyisi. Ben 3. doktorda sonuca ulaştım ama sonuncuya kadar önceki doktorlar ve merkezler iyi gibi geliyordu. Aslında işin içine girdikçe bir çoğunun yüzeysel çalıştığını gördüm. bu süreç çok yorucu. Umarım çabalarınız boşa çıkmaz.
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin inşallah. Herhangi bir belirti yaşıyor musun merak ettim? :)
Çok hafif kramplar var. Bir de bulantı şeklinde değil ama bugün midem pek hoş değil. Midem genel olarak çok hassatır. O yüzden bulantı sorunum olacağına emin gibiyim :)Amin, hepimizinkini insallah. Acikcasi daha hicbir belirti yasamadim, biraz uykum var sadece ama o buna bagli olmayabilir de :) dun cok az kahverengi lekelenme oldu, doktora soyledim istirahat et dedi. Onun disinda bir sey yok, sende var mi?
doğru söylüyorsun cnm ben eylül ayında histeroskopi oldum doktorum Mustafa Acetti... ama tüp bebek için Mustafa Aceti tercih etmıyecegım Bülent tıraş hocayı düşünüyorum... inş gerek kalmaz tabıkı... siz nerde ysıyorsunuz hangi merkezde yaptırdınız doktorunuz kimdi?
ewt o merkezi duydum ben ist yasıyorum artık burada iyi bir yer araştıracagımBenim son doktorum Hakan Yaralı. Anatolia'da yapıldı tüp bebek. Ankara'da yaşıyorum.
bat ne zaman cnm benım 6 nisan sabırsızlanıyorum :)AAllah bereket versin guzel haberler cogalıyo
Çok hafif kramplar var. Bir de bulantı şeklinde değil ama bugün midem pek hoş değil. Midem genel olarak çok hassatır. O yüzden bulantı sorunum olacağına emin gibiyim :)
Çok var ya daha 13 nisanbat ne zaman cnm benım 6 nisan sabırsızlanıyorum :)
Tescillendi hamileliğin ne güzel. Pazartesi gidecektim normal şartlarda ben de.. Soracağım sorular var doktora, ama bir hafta daha bekleyeceğim.Biz bugün doktora gittik kesemizi gördük darısı başınıza Eki Görüntüle 1975585
Ay maşallah maşallahBiz bugün doktora gittik kesemizi gördük darısı başınıza Eki Görüntüle 1975585
Daha bebeği göremedik canim haftaya tekrar gideceğim.bugün kan ve idrar tahlillerim yapıldı hem onların sonucuna bakılacak hem bebeğe.bence de beklemek daha iyi.Tescillendi hamileliğin ne güzel. Pazartesi gidecektim normal şartlarda ben de.. Soracağım sorular var doktora, ama bir hafta daha bekleyeceğim.
Biz bugün doktora gittik kesemizi gördük darısı başınıza Eki Görüntüle 1975585
Amin canim tşk ederim.Allah isteyen herkese tez vakittte hayırlısıyla nasip eder inşallah.Hayirli olsun, tebrik ediyorum
Darisi basimiza insallah. Happybug hosbulduk, saglikli gebelik diliyorum
Hayirli olsun vajinal mi bakti acaba karindan miBiz bugün doktora gittik kesemizi gördük darısı başınıza Eki Görüntüle 1975585