2017 Aralık Anneleri

Amin tşk ederim canım.karından baktı.
Masallah ben de ne zaman gidecegimi kestiremiyorum il disina gidicem cunku 1 saat mesafede Allah korusun dis gebelikten korkmasam 3 hafta gitmem ama dis gebelik vs icin kese gorunmesi onemliymis o yuzden onumuzdeki ctesi gitmeyi planlıyorum bakalim

Adet tarihi gectikten bir hafta sonra filan dr a gidip kese olusmus mu baktirirsin sonra zaten dr seni yonlendirir hayirli olsun

28 şubat son adet tarihim. 11 nisan için randevu verdi doktorum. Umarım ultrasonda görürüz. Benim bu sefer tüp bebek olduğunu bir çok kişi öğrenmişti. Haliyle sonucu da söyledim. İnşallah sağlıkla devam etsin de...

Merhaba anne adaylari:) Ben 2015 nisan annesiyim simdi Allah nasip ederse Aralik annesi olacagim 2.bebegim geliyor insallah:) Bugun kan verecegim eger degerim 2 kat arttiysa bi nebze sevinebilirim sanirim:)

Evet haklısın ben de o yüzden gittim.c.tesi gidersen belki bebişide görürsün.beni cuma gününe tekrar çağırdı hem tahlil sonuçları hem de bebeği görmek için.

Görünür canım inşallah.Allah tamamına erdirsin.
Merhaba anne adaylari:) Ben 2015 nisan annesiyim Allqh nasip ederse 2.bebegimi ogrendim ve bugun kan verip degerin katlanip katlanmadigina bakacagim:) Umarim hepimiz saglikli bi hamilelik geciririz
Hayırlı olsun canım.iyi haberlerle gelirsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar sizden bi ricam var bi arkadaşım var kendisi hamile kalamıyor Allah rızası için 41 tane hamile den 41 tane yasin i Şerif niyetlendik yardım larınızla inşallah niyetimizi tamamlarız. Her hamile 1 tane okumalı buda 41 tane hamile gerekli Rabbim kimseyi darda koymasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden.ZEYNEP NİYETİNE.

Hayirlisi olsun insallah, ben 1 tane okurum, Allah kabul etsin.

Doktora gittim düşük tehlikesi varmış progesteron iğne verdi haftaya gideceğiz hayırlı sı artık

Amin, insallah guzel haberlerini bekliyoruz. Tabii senin durum farkli, saklayamazsin. Bakalim ben de bu haftadan umitliyim, hcg sonucuna gore cagirir insallah doktorum.

kızlar kan tahlili yaptırdım hcg değerim çok düşük çıktı Kimyasal gebelik olabilir dedi hemşire Sizce yükselir mi 10,63 çıktı Adet tarihim 1 hafta geçti aslında yüksek olması gerekmez miydi

Dikkat et sakin ağır iş yapma istirahat e kötü düşünme olumlu düşün ki olumlu olsun

İlk kızım 2 yasında vefat etti kalp yetmezliği 3 yasında bir kızım var kürtaj oldum kalbi durmuş sonra kimyasal gebelik şimdi de böyle hayırlısı artık

İlk kızım 2 yasında vefat etti kalp yetmezliği 3 yasında bir kızım var kürtaj oldum kalbi durmuş sonra kimyasal gebelik şimdi de böyle hayırlısı artık
Canım benim başın sağolsun hiç kolay değil yasadiklarin ama bak bir tane evladin varmış rabbim ona sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…