2017 Aralık Anneleri

Kızlar yumurtlama günlerinde Ikı gunde bır çalışma oldu insallah bosa cıkmaz bende katılırım aranıza zaten bu ay olmazsa diger ay yumurtlamaya falan takmıcm zormuş allahım bekleyenlere sabır versin fazla bekletmesın

Canım ben de okudum.Rabbim inşallah hayırlısıyla gönlüne göre verir arkadaşının.

son adet tarihin ne zamandı? hem geç yumurtlamışta olabilirsin.. içini ferah tut pozitif düşün.. stres yapma sakın..ben 2015 de adet 7 mart tı 8 nisanda beta hcg11 olarak öğrendim oğlumu. geç yumurtlama olmuştu..

merhaba kızlar hamile arkadaşları tebrik ediyorum bekleyenleri ise Rabbim biran önce müjdelı haberi almayı nasip etsin ... ben bu ay aşılama olmuştum buğün 12. günüm 2 günden beri kahverengi leke geldı bu sabah ise hafif pembemsi leke geldı sonra devamı yok adet kanaması değil leke gıbı, acaba tutmadı da adet mı olacagım ? benım gibi olupta daha sonra gebe kaldığını öğrenen varmı acaba??

Günün mu gecıyor yoksa belirtin mı var

Merhaba bende aralık ayına talibim bu hafta yumurtlama haftam çalışmalara başlandı hayırlısı, size sormak istediğim bişey var bugün dolgu olan dişin kırıldı dolgu yeri değil kenarından Randevu aldım 14 Nisana verdiler eğer hamilelik olursa o zamana belli olmaz gerçi, dişçi çekelim derse nasıl bir yol izlemeliyim çeker mi acaba bilgisi olan var mı çok kritik zamanda kırıldı denemeyi bıraksam mı kafam çok karıştı

cnm merhabalr.. İlk 3 ay genelde disciler tedaviden yana degil.. Belki 3. Ay sonuna bekletir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…