Al benden de o kadar zaten biraz kiloluyum gazda oluyor bende bende gaz sanıyorum safmıyım acep benKizlar göbek için henüz erken değilmi? Aslinda bende de var biraz şişkinlik ama gaz diye düşünüyodum
Kızlar kusma sonrasi mide suyundan galiba boğazımda fena yanma var saatlerdir geçmedi bişeyler yiyeyim dedim aşaya inerken yana yana indi çok kötü bu nasıl geçer bilgisi olan var mı
Ay o zaman şükür edeyim
Daha erken canım genelde üç aydan sonra çıkıyor derler ama olabilirde biz genelde gazlı olunca çıktıysada bilemiyoz valla özellikle ben karnım içinden yırtılıyor sanki o kadar şişiyorumki gaz yani biliyorum kendimi
5.-6. Haftalarda belli olur heralde canım çünkü bebek görünüyor o haftalarda geneldeKizlar bisey sorucam boş gebelik oldugu kacinci haftada belli oluyo
Anladim canim benim sadece kese gorundu 6.63 mm zaten kese ins bidahaki gidise goruruz5.-6. Haftalarda belli olur heralde canım çünkü bebek görünüyor o haftalarda genelde
Hurma yememelisin canim. Rahim kaslarini gevsetici etkisi var dogum haftasi yeniyo genelde dogumy kolaylastirsin diye. Bana ilk muayenede demisti dr maydonoz ve hurma ozellikle de su domates gibi olanlardan kesinlikle yemiyosun diye. Onun disinda sadece folidoce galiba adi onu iciyorum. Ilk bebegimde bebege kilo yapar dediler gunluk koca dilim kasar muz 2yumurta 2 bardak sut ictim sporcu gibi beslendim resmen normal kiloda dogdu yine de cok sukur tabi. Bebege etkisi olmamis midir kesinlikle olmustur ama fazlasi hep anneye kiloKızlar hangi takviyeleri kullanıyorsunuz?
Ben bulantilara karşı Premesis plus zencefil,
ve multivitamin için bugun Decavit Pronatal aldım.
Onun dışında fındık ceviz hurma günlük tüketmeye çalışıyorum, başka tavsiyeleriniz varsa yazin:)))
Cnm kesinlikle hurmayı bırak. Doğuma yakın yenmeli diye duydum doğumu kolaylaştırıyormuş şimdi yeme yinede arkadaşlarada sor
Hurma yememelisin canim. Rahim kaslarini gevsetici etkisi var dogum haftasi yeniyo genelde dogumy kolaylastirsin diye. Bana ilk muayenede demisti dr maydonoz ve hurma ozellikle de su domates gibi olanlardan kesinlikle yemiyosun diye. Onun disinda sadece folidoce galiba adi onu iciyorum. Ilk bebegimde bebege kilo yapar dediler gunluk koca dilim kasar muz 2yumurta 2 bardak sut ictim sporcu gibi beslendim resmen normal kiloda dogdu yine de cok sukur tabi. Bebege etkisi olmamis midir kesinlikle olmustur ama fazlasi hep anneye kilo
aaaa evett yaa Allaah tamamına erdirsin inşallah canım , buarada türk kahvesi içebileceğimi bilmiyordum valla çok sevindim yaa günlerdir cankm çekiyor akşam eşime yapıyorum ben sadece dudağımı değdiriyordum yazık banaAy doğum tariihimiz aynı
Benim karından 7+1 de görünmüştü hem bebek hem kalp atışı ama üç gün önce koca bir boş kese görünüyordu korkma o yüzden canımKizlar bisey sorucam boş gebelik oldugu kacinci haftada belli oluyo
Cokmu bulantin oluyo benimde acayip istahim acik aklim hep mutfakda durum vahim anliycaginKizlar ne guzel maasallah siz ceviz falan yiyebiliyorsunuz. Ben hicbir sey yiyemiyorum. Sabah biraz peynir ve cay Aksam bir tabak yemek yersem o bana kar.
Benim bebisim nasil besleniyor hic bilmiyorum
Ozellikle bu 2 gundur daha beter hal aldi midem.Cokmu bulantin oluyo benimde acayip istahim acik aklim hep mutfakda durum vahim anliycagin
Saol canim şu uc ay bir an önce gecsin istiyorum :)Benim karından 7+1 de görünmüştü hem bebek hem kalp atışı ama üç gün önce koca bir boş kese görünüyordu korkma o yüzden canım
Kaç kilosunuz acaba ?Kızlar kilolu bayanlar özellikle ilk üç ayı kilo almadan geçirmeye bakcaz sonraki üç ayda her ay bir kilo son üç ayda her ay iki kilo toplamda dokuz kilo ile bitirmeye bakcaz yoksa yere göğe sığmayız ben kendi adıma şahsen böyle yapmaya çalışcam doktorumun tavsiyesi ne kadar yapabilirsem artık
Merhaba kizlar ben dun doktora gittim bebegimi kiza benzetti cinsiyet ogreneniniz var mi aranizda