İnşallah canım mesela bana son gittiğimde kese büyümüş bebek büyümemiş dedi. Ama geç döllenme oldu zaten. Neyse inşallah güzel haberler alırız bu hafta ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızAnladim canim benim sadece kese gorundu 6.63 mm zaten kese ins bidahaki gidise goruruz
kızlar bana bir arkadaşım cinsiyet hesaplamasını şöyle bir formülle anlatmıştı ;
son adet olduğun ay+yaş-9= çıkan rakam tek ise erkek çift ise kız dedi örnek vermek gerekirse
benim son adetim mart, yaşım 31 buna göre
3+31-9= 25 yani erkek
eğer bu tez doğruysa evet kızCnm benimki kızmı ozamanben de son adet mart ve 30yasindayim
3+31-9 benimde bu sekildekızlar bana bir arkadaşım cinsiyet hesaplamasını şöyle bir formülle anlatmıştı ;
son adet olduğun ay+yaş-9= çıkan rakam tek ise erkek çift ise kız dedi örnek vermek gerekirse
3+31-9= 25 yani erkek
Canım unutmadım duamdasınız her daim ama bana topikten bildirim gelmiyor hiç bazen senin isminden en son mesaj yazdığın sayfaya girip öyle buluyorumcanım nasılsın bizim konuyu unuttun hamiş arkadaşlar unutuyor zaten geriye kalanlar heyecanla müjdeleri bekliyor duanı eksik etme canım inşallah bu ay bende sevinirim
Canım valla epey kiloluyum ama tüp bebek tedavisinden de aldım biraz 70 kiloyum tamKaç kilosunuz acaba ?
Ayni doktor oglumda bilmisti insallah dedigin gibi olurOlabilir cnm, erkek tahmin edip sonra kıza dönen oluyor ama kız tahmini olunca tersi olmuyor:)) bende gün sayıyorum kontrol günü gelsede bebisimizi gorsek, belki 12haftada tahminde bulunur:))
canım konuya uzun zaman bakmayınca gelmiyor benim de takip ettiğim birkaç konuda öyle oldu canım nasılsın sağlığın nasıl hayırlısıyla cinsiyeti öğrenmeye var bayağı heraldeCanım unutmadım duamdasınız her daim ama bana topikten bildirim gelmiyor hiç bazen senin isminden en son mesaj yazdığın sayfaya girip öyle buluyorum
İyiyim canım çok şükür sen aşılama yaptın mı. Meryem suresini oku hergün ben transferden sonra okudum. Cinsiyet için daha var canım benim bebek ilk zamanlar geriden geliyormuş geçen kontrolde büyümüş dedi drcanım konuya uzun zaman bakmayınca gelmiyor benim de takip ettiğim birkaç konuda öyle oldu canım nasılsın sağlığın nasıl hayırlısıyla cinsiyeti öğrenmeye var bayağı heralde
aynıyız seninde mi erkek ozaman3+31-9 benimde bu sekilde
Çok değilmiş ya bende 63 kiloyum gebe kalmadan önce diyet yaptım 67 den düştüm şimdide dikkat etmeye çalışıyorum diyetisyen kontrolündeCanım valla epey kiloluyum ama tüp bebek tedavisinden de aldım biraz 70 kiloyum tam
kızlar bana bir arkadaşım cinsiyet hesaplamasını şöyle bir formülle anlatmıştı ;
3+31-9= 25 yani erkek
Canım o kasık ve bel ağrısından bende de var. Dr uma sordum normal dedi. Rahim büyüdükçe kaslar geriliyormuş o yüzden ağrıyormus ama sen yine de bi Dr una danış. Benim de ilk zamanlar bu kadar sık ve şiddetli değildi son zamanlarda daha da arttı haftaya gittiğimde Dr uma tekrar soracağımSlm kızlar bişey sorabilirmiyim benim düşük tehlikem var kanamam oldu yatarak zaman geçirmeye calısıyorum bende kasık agrısı ve bel ağrısı var böyle adet olacakmışım gibi sizce bu normal mi doktorumu aramadım akıntılarım yoklamamdan Yok elhamdulillah ama agrı çok fena nedenini tahmin eden var mı ?
Doktorunla görüş bence. Progestan kullanmıyorsan başlatır belkiSlm kızlar bişey sorabilirmiyim benim düşük tehlikem var kanamam oldu yatarak zaman geçirmeye calısıyorum bende kasık agrısı ve bel ağrısı var böyle adet olacakmışım gibi sizce bu normal mi doktorumu aramadım akıntılarım yoklamamdan Yok elhamdulillah ama agrı çok fena nedenini tahmin eden var mı ?
Canım o kasık ve bel ağrısından bende de var. Dr uma sordum normal dedi. Rahim büyüdükçe kaslar geriliyormuş o yüzden ağrıyormus ama sen yine de bi Dr una danış. Benim de ilk zamanlar bu kadar sık ve şiddetli değildi son zamanlarda daha da arttı haftaya gittiğimde Dr uma tekrar soracağım
Merhaba kizlar ben dun doktora gittim bebegimi kiza benzetti cinsiyet ogreneniniz var mi aranizda
Hale'n kullanıyorum Progestan doktorum ayın 22 sine gün verdi sağlık ocağına gitsem kalp atışını duysam iyi olacak sanırımDoktorunla görüş bence. Progestan kullanmıyorsan başlatır belki
2 kızdan sonra hicde fena olmaz. Hayirli saglikli olsunlarda rabbim nasil uygun görurse raziyiz elbet.aynıyız seninde mi erkek ozaman