2017 Aralık Anneleri

Herkese merhaba
İlk olarak Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Kısmetse bende aralık annesi olacağım, bu ikinci gebeliğim
Bir kızım var, bu ay 4 yaşına girecek

Sizleri sadece okuyordum fakat heycanlı ilk defa anne olucakların endişelerini görünce yazmak istedim

Biliyorum bu ilk olduğu için çok heycanlısınız size birkaç arkadaş tavsiyesi:) küçük şeyleri asla kafaya takıp, birşeylere şartlayıp olumsuz düşünmeyin, bu özel zamanların olabildiğince her anın tadını çıkarın

Tamam evet düşüne düşüne zaman geçiyorda ne kadar poztiflik o kadar iyidir :)

Her gebelik farklıdır, her bebek her gelişim farklıdır asla karşılatırmayın beklentiye girip üzmeyin kendinizi

İlk gebeliğim kızımda, haftası önden gitti, bulantım olmadı, hiçbir genelleme olan birşeyi yaşamadım karnım sivrildi, bol tatlı yedim vs vs

Bu gebeliğimde başta beta-hcg düşük çıktı, kese küçük göründü ve hala hafta bazında geride çünkü geç çatlamaydı bunu takiple biliyorduk, asıl önemli olan herşey sağlıklı ilerlemesiydi ve halada öyle aslolan ilerleyişin düzgün olması

Doktorlarınıza güvenin, içinize sinen güzel iletişim destek alıcağınız doktorlarla ilerleyin

Farklılıklar aynı bünyede hamileliklerde bile oluyorsa kişilerde olması çok normal
Lütfen hiç kafaya takmayın

Herkese bu yolda kuzucuklarıyla bol mutluluklar

kesınlıkle oruc tutsam öğlene cıkamam dıye dusunuyorum
Kesinlikle eziyet bence... zaten gün boyu alınması gereken vitaminler mineraller var...
Hele de su çok önemli... resmen karnındaki çocuğa büyük haksızlık... sevap kazanıcam diye çocuğu susuz bırakıp günah işlemenin ne anlamı var... kazasını tutarız inşallah, zorlamamak lazım...

benimde göbeğim resmen 5 aylık gibi ... ama öyle kilo almadım çok, şişlik gibi... 9.haftada bu karın normal mi?
bu arada hala kusma yok ama mide yanmalarım kabus gibi olmaya başladı

Kızlar benim göbiş hafif çıktı böyle için dar derler bizim burada sizdede var mı göbiş :) gaz değil farkındayım çok hoş duruyor :)
Bende zaten biraz göbek olduğu için anlayamadım ama çıktı gibi geliyo azda olsa. Pantolonlarımın çoğu kapanmıyor lastikli giyinsem daha rahat ediyorum.. Bizde de durumlar böyle

Değerli tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler tecrübeli anne Düzgün bir Dr. bulmak bu dönemde psikolojimiz açısından çok önemli gerçekten..
İnşallah herşey gönlümüze göre olsun

belirtilerin olması iyi bir şey... ben de daha kalp atışı duymadım ama belirtiler tam gaz devam ettiği için içim rahat...
benim de bebeğim sat a göre 2 hafta geri ama bu olumsuz bir şey değil tamamen geç döllenmekten kaynaklanıyor...
hiç kafanı takma derim kafamıza taktıkça daha çok kötü olur, Allah hakkımızda hayırlısını verir zaten...

benimde göbeğim resmen 5 aylık gibi ... ama öyle kilo almadım çok, şişlik gibi... 9.haftada bu karın normal mi?
Benimde var canım karnım doktor çoğu gaz dedi Karnım 4 5 aylık gibi ama olsun bebişler sağlıklı olsun da

kocaman bir göbüş ve bir o kadar şişmiş memişlerim var benim de

Memişler aldı başını gidiyor zaten sütyenlerim artık yara etti alt tarafları sanırım 1 beden büyük almam gerekecek. Düğmeler kapanmıyor kapanıyor aslında ama rahat edemiyorum oturunca açıyorum

Kızlar benim göbiş hafif çıktı böyle için dar derler bizim burada sizdede var mı göbiş :) gaz değil farkındayım çok hoş duruyor :)

Benin'de göbeğim çıktı sanki altı aylık gibi öncesinde gayet iyiydi halbuki şimdi kocaman :) elbise giyiyorum hep gören Doğum yakın sanacak

Oh oh biz göbişli hamişler olarak tarihe geçicez daha bu zamanda çıkmuş bizimkinler :)
Dokuzuncu ayda ne olacak bilmiyorum:) kilomda gram oynama Yok tüp bebek tedavisinden önceki kilomla aynı ama karnım maşallah kocaman drum kullandığım vajinal jelin etkisiyle olabilir demişti ama bu hali çok güzel bunun için çok bekledik şimdi şükür herşey yolunda

Kizlar göbek için henüz erken değilmi? Aslinda bende de var biraz şişkinlik ama gaz diye düşünüyodum

Kizlar bugun zencefil cayi demledik ictim mideme iyi geldi tavsiye ederim. Tadi da kötü degil. Kök zencefil alacaksiniz.

Kizlar bugun zencefil cayi demledik ictim bulantima iyi geldi tavsiye ederim. Netten baya bir arastirdik da genelde zencefili tavsiye etmisler. Ben de size öneriyorum.
Kök zencefil alip demleyin tadi kötü degil.

canım nasılsın bizim konuyu unuttun hamiş arkadaşlar unutuyor zaten geriye kalanlar heyecanla müjdeleri bekliyor duanı eksik etme canım inşallah bu ay bende sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…