2017 Aralık Anneleri

Anladim canim benim sadece kese gorundu 6.63 mm zaten kese ins bidahaki gidise goruruz
İnşallah canım mesela bana son gittiğimde kese büyümüş bebek büyümemiş dedi. Ama geç döllenme oldu zaten. Neyse inşallah güzel haberler alırız bu hafta ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımız

kızlar bana bir arkadaşım cinsiyet hesaplamasını şöyle bir formülle anlatmıştı ;
son adet olduğun ay+yaş-9= çıkan rakam tek ise erkek çift ise kız dedi örnek vermek gerekirse
benim son adetim mart, yaşım 31 buna göre
3+31-9= 25 yani erkek :halay:

kızlar bana bir arkadaşım cinsiyet hesaplamasını şöyle bir formülle anlatmıştı ;
son adet olduğun ay+yaş-9= çıkan rakam tek ise erkek çift ise kız dedi örnek vermek gerekirse

Cnm benimki kızmı ozaman :KK70: ben de son adet mart ve 30yasindayim

3+31-9 benimde bu sekilde :KK200:

canım nasılsın bizim konuyu unuttun hamiş arkadaşlar unutuyor zaten geriye kalanlar heyecanla müjdeleri bekliyor duanı eksik etme canım inşallah bu ay bende sevinirim
Canım unutmadım duamdasınız her daim ama bana topikten bildirim gelmiyor hiç bazen senin isminden en son mesaj yazdığın sayfaya girip öyle buluyorum

Canım unutmadım duamdasınız her daim ama bana topikten bildirim gelmiyor hiç bazen senin isminden en son mesaj yazdığın sayfaya girip öyle buluyorum
canım konuya uzun zaman bakmayınca gelmiyor benim de takip ettiğim birkaç konuda öyle oldu canım nasılsın sağlığın nasıl hayırlısıyla cinsiyeti öğrenmeye var bayağı heralde

canım konuya uzun zaman bakmayınca gelmiyor benim de takip ettiğim birkaç konuda öyle oldu canım nasılsın sağlığın nasıl hayırlısıyla cinsiyeti öğrenmeye var bayağı heralde
İyiyim canım çok şükür sen aşılama yaptın mı. Meryem suresini oku hergün ben transferden sonra okudum. Cinsiyet için daha var canım benim bebek ilk zamanlar geriden geliyormuş geçen kontrolde büyümüş dedi dr

Slm kızlar bişey sorabilirmiyim benim düşük tehlikem var kanamam oldu yatarak zaman geçirmeye calısıyorum bende kasık agrısı ve bel ağrısı var böyle adet olacakmışım gibi sizce bu normal mi doktorumu aramadım akıntılarım yoklamamdan Yok elhamdulillah ama agrı çok fena nedenini tahmin eden var mı ?

Brn de sonuç 17 ben de mi erkek acaba. :KK36:
Bi kaç kişi eşim dahil benm için de erkek tahmin ediyor benim de kız geçiyor içimden hayrlısı inşşh. Sağlıkla kavuşalım kız erkk fark etmez ilk çocuk olack :dua:

Slm kızlar bişey sorabilirmiyim benim düşük tehlikem var kanamam oldu yatarak zaman geçirmeye calısıyorum bende kasık agrısı ve bel ağrısı var böyle adet olacakmışım gibi sizce bu normal mi doktorumu aramadım akıntılarım yoklamamdan Yok elhamdulillah ama agrı çok fena nedenini tahmin eden var mı ?
Canım o kasık ve bel ağrısından bende de var. Dr uma sordum normal dedi. Rahim büyüdükçe kaslar geriliyormuş o yüzden ağrıyormus ama sen yine de bi Dr una danış. Benim de ilk zamanlar bu kadar sık ve şiddetli değildi son zamanlarda daha da arttı haftaya gittiğimde Dr uma tekrar soracağım

Doktorunla görüş bence. Progestan kullanmıyorsan başlatır belki

:kızgın::KK17:
Canım o kasık ve bel ağrısından bende de var. Dr uma sordum normal dedi. Rahim büyüdükçe kaslar geriliyormuş o yüzden ağrıyormus ama sen yine de bi Dr una danış. Benim de ilk zamanlar bu kadar sık ve şiddetli değildi son zamanlarda daha da arttı haftaya gittiğimde Dr uma tekrar soracağım

Geçenlerde çok fena agrı yaptı Doğum sancısı gibiydi kesin düşecek dedim ama bide akılsızlık yaptım canım çekti kola içtim kesin ondan oldu :kızgın: evet rahmin büyümesinden olabilir rabbim cümlemizin çocuklarını korusun sağ Ve Salim bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin :dua: çok teşekkür ederim

X