2017 Aralık Anneleri

Kızlar hangi takviyeleri kullanıyorsunuz?

Ben bulantilara karşı Premesis plus zencefil,
ve multivitamin için bugun Decavit Pronatal aldım.
Onun dışında fındık ceviz hurma günlük tüketmeye çalışıyorum, başka tavsiyeleriniz varsa yazin:)))

belirtilerin olması iyi bir şey... ben de daha kalp atışı duymadım ama belirtiler tam gaz devam ettiği için içim rahat...
benim de bebeğim sat a göre 2 hafta geri ama bu olumsuz bir şey değil tamamen geç döllenmekten kaynaklanıyor...
hiç kafanı takma derim kafamıza taktıkça daha çok kötü olur, Allah hakkımızda hayırlısını verir zaten...:KK19:
Kafamdaki soruya cevap vermissin resmen:) belirtilerin olması kalp atışının olduğunu gösterir degil mi ya:)

Kızlar hangi takviyeleri kullanıyorsunuz?

Ben bulantilara karşı Premesis plus zencefil,
ve multivitamin için bugun Decavit Pronatal aldım.
Onun dışında fındık ceviz hurma günlük tüketmeye çalışıyorum, başka tavsiyeleriniz varsa yazin:)))

Cnm kesinlikle hurmayı bırak. Doğuma yakın yenmeli diye duydum doğumu kolaylaştırıyormuş şimdi yeme yinede arkadaşlarada sor

Kızlar sizlere bişey danışıcam benim canım çok yürk kahvesi çekiyor biz nezaman içmeye başlayabiliriz ben ölüp bitiyorum kahve diye çok fenayım yaaa
Canım içebilirsin. Günde 1 fincana izin veriyorlar araştırdığım kadarıyla. Sütlü içersen daha da hafif olur. Türk kahvesi nescafe türlerinden çok çok daha az kafein içeriyor.
Kahve ve çay tüketimine dikkat etmemizin önerilmesinin bir sebebinin de kafeinin folik asit emilimini (%20 oranında diye hatırlıyorum) azaltması olduğunu okumuştum.

Merhaba ben 6+2 'yim. Mide bulantım başlamadı. Bir yandan seviniyorum ama bir yandan da içimde kurt var bir sorun mu var diye :110: ilk gebeliğim

Kızlar kusma sonrasi mide suyundan galiba boğazımda fena yanma var saatlerdir geçmedi bişeyler yiyeyim dedim aşaya inerken yana yana indi çok kötü bu nasıl geçer bilgisi olan var mı :KK43:

Merhaba ben 6+2 'yim. Mide bulantım başlamadı. Bir yandan seviniyorum ama bir yandan da içimde kurt var bir sorun mu var diye :110: ilk gebeliğim

Deme cnm deme :KK70: bugün bende öyle dedim ve bulantı ve kusma yaşadım :KK70:

Kızlar benim göbiş hafif çıktı böyle için dar derler bizim burada sizde de var mı göbiş :) gaz değil farkındayım çok hoş duruyor :)
Daha erken canım genelde üç aydan sonra çıkıyor derler ama olabilirde biz genelde gazlı olunca çıktıysada bilemiyoz valla özellikle ben karnım içinden yırtılıyor sanki o kadar şişiyorumki gaz yani biliyorum kendimi

Merak etme canım bende de aynı durum var yedi haftamız bitti bulantı kusma yok çokşükür sorun çıkmaz allahın izniyle ben her hafta doktordayıö bebişimize bakıyoruz gayet sağlıklı ben kanamadan kurtulamıyom herkesinki farklı işte

Merak etme canım bende de aynı durum var yedi haftamız bitti bulantı kusma yok çokşükür sorun çıkmaz allahın izniyle ben her hafta doktordayıö bebişimize bakıyoruz gayet sağlıklı ben kanamadan kurtulamıyom herkesinki farklı işte
Ay hadi inşallah , sağlıklı çok kilo almadan bebişlere kavuşuruz

X