2017 Aralık Anneleri

Denemeye basladigimiz ilk aylarda benim de adetimde gecikmeler olmustu, sonra anladim psikolojik oldugunu. Hatta hep bir belirti bekledim, bir kez carpintim olmustu hemen bakmistim acaba gebwlik belirtileri arasinda var mi diye. Birkac ay sonra kendimi sikmamaya basladim, en iyisi takinti yapmamak gercekten. Ne hikayeler var hepimiz biliyoruz, cocugunuz olmaz diyorlar yine de veriyor Allahim cok sukur. Umidinizi hic kaybetmeyin o yuzden:KK24:

bende bu ay çok çalıştım tedavi görüyorum, eğer tuttuysa şuan 3 hafta 2 günlük, bir hafta sonra test yapıcam inşallah bebiş vardıır :21:

merhaba kızlar, bende pko hastasıyım, neredeyse 3 ayda bir adet görüyorum, şubatın 2 sinde tedaviye başladım, inofolic dostinex ve climen kullanıyorum, climen bitince adet olmazsam hamilesindir dedi doktor ve bitmesine 1 gün kaldı en geç 7 gün içinde adet olmam gerekiyor çok heycanlıyım, inşallah bende aranıza katılırım, ve son olarak sizce kaç gün sonra test yapmalıyım, erken gebelik testlerinde gösterir mi ki , 7 martta adet olmuştum.

Hayirlisi olsun insallah, saglikla kucagina alirsin sen de en guzel zamanda, canini sikma, ben oluruna birakmistim artik son zamanlarda

Sagol canim. Senin de be begin saglikla sihhatle gelin insallah
Bu ay Ben de gün saymalara, belirti aramalara, ovulasyon testlerine vs. ara veriyorum. Akisina birakacagim. Baska ugraslar bulmaya çalisacagim. Insallah aklimdan atabilirim. Biraz rahatlamaya ihtiyacim var.
Hayirli kandiller

Sagol canim. Senin de be begin saglikla sihhatle gelin insallah
Bu ay Ben de gün saymalara, belirti aramalara, ovulasyon testlerine vs. ara veriyorum. Akisina birakacagim. Baska ugraslar bulmaya çalisacagim. Insallah aklimdan atabilirim. Biraz rahatlamaya ihtiyacim var.
Hayirli kandiller

Hayirli kandiller canim, bu mubarek gecede herkesin gonul muratlarini nasip etsin Allahim hayirlisiyla:dua: en iyisini yaparsin, aslina bakarsan bu bile nefis islahi icin firsat. Boslukta insan daha cok dusunuyor dedigin gibi baska seylerle ugrasmak en iyisi:kahve:

merhaba kızlar, bende pko hastasıyım, neredeyse 3 ayda bir adet görüyorum, şubatın 2 sinde tedaviye başladım, inofolic dostinex ve climen kullanıyorum, climen bitince adet olmazsam hamilesindir dedi doktor ve bitmesine 1 gün kaldı en geç 7 gün içinde adet olmam gerekiyor çok heycanlıyım, inşallah bende aranıza katılırım, ve son olarak sizce kaç gün sonra test yapmalıyım, erken gebelik testlerinde gösterir mi ki , 7 martta adet olmuştum.
Hayirli haberlerini bekliyoruz o zaman :anneadayı: ben Ilk baslarda netten toplu gebelik ve yumurtlama testleri almistim cok daha uygun oluyor diye. Ben laboquick marka testle ogrendim silik cizgiyle ama bat den 1 gun once yapmistim. 6 gun oncesine kadar olan predictor filan da kullanmistim onceleri. Merak iste:KK54: o zamanlar forumlarda cok arastirdim, kesin bir sey soylemek dogru olmaz gibime geliyor. Normal testlerle erkenden ogrenen bile vardi. Ama erken testle goremeyen fakat hamile olan da vardi. Az daha sabret insallah olur:nazar:

Hayirli haberlerini bekliyoruz o zaman :anneadayı: ben Ilk baslarda netten toplu gebelik ve yumurtlama testleri almistim cok daha uygun oluyor diye. Ben laboquick marka testle ogrendim silik cizgiyle ama bat den 1 gun once yapmistim. 6 gun oncesine kadar olan predictor filan da kullanmistim onceleri. Merak iste:KK54: o zamanlar forumlarda cok arastirdim, kesin bir sey soylemek dogru olmaz gibime geliyor. Normal testlerle erkenden ogrenen bile vardi. Ama erken testle goremeyen fakat hamile olan da vardi. Az daha sabret insallah olur:nazar:

bu sefer sabredicem inşallah, çok zor olsada :KK51:

X