2017 Aralık Anneleri

Aslında hıssetmıyorum ama oglumda bu kadar tıksınme yasamısmıydım unutmusta olabılırım 7 sene gectı uzerınden ama acaba kız mı ya dedıgım oluyor, ancak benım 10 tane daha dogursam 10'da erkek oalcagına daır bır ınancımda var yanı hıc bır tahmınım yok aslında hıcte ılgılenmıyorum yeterkı saglıkla gelsın yavrum.

Nersekı tam yaza kadar 3 ayları atlatıcaz hepımız daha dınc olucaz dusunsenıze bu donemı temmuz sıcagında yasadıgımızı . Hepımız bırer koseye savrulurduk. Dun ısyerı hekımıme tansıyonumu olcturdum 11 6 cıktı ama delı gıbı basım donuyordu artık emınım kı gebelıkten bu bas donmelerı

canım benıde doktor 6+4'ten sorna 15 gun sonra cagırdı ama o gun bızım dugunumuz oldugu ıcın ben 11 . gun yanı haftaya salı gunu gıdıcem sankı bana bıraz erken gıbı geldı ama buarad aılaclarında hıc azalma oldumu

Hala soyle kullanıyorum

sabah aksam 200 mg progestan
gunde 1 kere benexol b12
gunde bır kere folbiol
gunde bır kere karından kan sulandırıcı ıgne

Salı gunu yaptırıcam bende kızlar slaı gunu evdeyım sabahtan doktora gıdıcem , aksamınada kuzenımın kınası var
Canım ben bugün tekrar gideceğim dr seninle her cuma görüşelim dedi bugün ne diyecek bakalım. Geçen hafta gittiğimde gün aşırı progesteron iğne vardı onu estrofemi ve climera bantı kesti. Şu anda günde iki crinone jel bir defa clexane bir defa folik asit haftada bir proluton iğne devam ediyorum.
Ben çalıştığım için çok zor oluyo mide bulantısı ve bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi:olamaz: Bugünümüze şükür bebiş sağlıklı olsun yeter:dua:

Ona aşerme diyolar sanırım canım:KK51:

Canım ne zaman kontrolün bugün mü gidiyosun?
Evet canım üçe yirmi kala gideceğim inşallah hayırlı haberler alırım sen nasılsın

Rapor alsaydın cnm dinlenmen gerek akıntın devam ediyorsa bence başka bir doktora daha git eve düşecekse ne yapsanda fayda etmez ama önlem önemli :KK43: inşallah bebeğin seninle kalır

Canım iki doktorda düşük tehliken yok dedi sadece benim doktorum olmayan ilişkiye girme dedi, ben istedim rapor bütün aktivitelerine devam edebilirsin ilişki hariç dedi.

merhaba guzel anneler pazartesi benimde kontrolum var kalp atisini duyarmiyim bilmiyorum gec dollenme diye dusunuyorum 10 gun once gitmistim hic birsey gorunmedi sadece rahim kalinlasmasi var demisti insallah kalp atisini duyarim aslinda bugun gitmem gerekiyordu ama bilerek pazartesiye aldimki kalp atisinida goreyim diye icim daraliyor cok kasik agrim olurdu hic bir seyim kalmadi cok rahatim suanda rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin insallah saglicakla..

Canım dualarımız seninle hayırlı haberlerle gel inşallah. Bizi de haberdar et
Şimdi geldim doktordan arkadaşlar..Çok şükür şuan herşey yolunda dedi doktorum..İnşallah aynı şekilde sağlıkla devam eder..Dualarınız için hepinize teşekkür ederim..Allah razı olsun hepinizden

Şimdi geldim doktordan arkadaşlar..Çok şükür şuan herşey yolunda dedi doktorum..İnşallah aynı şekilde sağlıkla devam eder..Dualarınız için hepinize teşekkür ederim..Allah razı olsun hepinizden

Çok sevindim canım hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah :dua:

Kızlar benim doktorum ilişki serbest dedi sizde durumlar nasıl

Benim kendi öz doktorum da devam demişti :) ama son olayda gittiğim ilişki yok dedi... :KK70:
4+4 de gittiğimde bir hafta ilişki, uzun yol ağır iş yasak dedi. Bi sorun mu var neden dedim. Hayır herkese söylüyorum dedi. Şimdi yarın yine doktor randevum var bakalım. Neler diyecek inşallah güzel şeyler söyler.. Şimdiden heyecan yaptım yüreğim pir pir..

Benim kendi öz doktorum da devam demişti :) ama son olayda gittiğim ilişki yok dedi... :KK70:

4+4 de gittiğimde bir hafta ilişki, uzun yol ağır iş yasak dedi. Bi sorun mu var neden dedim. Hayır herkese söylüyorum dedi. Şimdi yarın yine doktor randevum var bakalım. Neler diyecek inşallah güzel şeyler söyler.. Şimdiden heyecan yaptım yüreğim pir pir..

Benim doktorum devam dedi ama ister istemez insan çekiniyor

Aminnn canım..Allah hiçbirimizin boynunu bükük bırakmasın, hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah..
Canım çok sevindim için rahatlamistir eminim. Allah hepimizin bebislerini korusun. Hayırlısıyla 12. Haftayı çıkarsak hepimiz rahatlicaz:)) gerçi annelerin evhami bitmezmiş:)

Canım çok sevindim için rahatlamistir eminim. Allah hepimizin bebislerini korusun. Hayırlısıyla 12. Haftayı çıkarsak hepimiz rahatlicaz:)) gerçi annelerin evhami bitmezmiş:)
Kesinlikle bitmez canım:) Daha 2li testi var bu işin..Ben şimdiden onu kafaya takmaya başladım bile:)) Allahım başedemeyeceğimiz sınavlara tabi tutmasın inşallah..

Kesinlikle bitmez canım:) Daha 2li testi var bu işin..Ben şimdiden onu kafaya takmaya başladım bile:)) Allahım başedemeyeceğimiz sınavlara tabi tutmasın inşallah..
Amin canım. İkili test kaçıncı haftada yapılıyor. Allahın izniyle hepsi temiz çıkar bebeklerimizin testleri inşallah

Amin canım. İkili test kaçıncı haftada yapılıyor. Allahın izniyle hepsi temiz çıkar bebeklerimizin testleri inşallah
11-14. Haftalar arasında yapılıyormuş canım..Üstelik çıkan sonuçlarda sadece ihtimal üzerine sonuçlar..Kesin sonuç olsa gam yemiyeceğim:KK43: Çok kişi duydum down semdromlu olma ihtimali üzerine çocuğunu aldıran yada aldırmayıp sapasağlam çocuklar dünyaya getiren .Allahım hiçbirimizi bu psikolojiyle sınamasın..çok zor işler..

11-14. Haftalar arasında yapılıyormuş canım..Üstelik çıkan sonuçlarda sadece ihtimal üzerine sonuçlar..Kesin sonuç olsa gam yemiyeceğim:KK43: Çok kişi duydum down semdromlu olma ihtimali üzerine çocuğunu aldıran yada aldırmayıp sapasağlam çocuklar dünyaya getiren .Allahım hiçbirimizi bu psikolojiyle sınamasın..çok zor işler..
Evet ben de duydum o tarz şeyler insan yaptırıp yaptirmama arasında kararsız kalıyor. Allah bizi ve kimseyi böyle şeylerle sınamasın

Ben hem mıdesı bulanan hemde yıyen bırıyım sanıyorumkı 2 kg aldım bıle . Benımde canım bısey cekıyor ama soylemek ıstemıyorum cunku hamıleler ıcın sakıcnalıymıs ama belkı bı ara yıyebılırım cunku aklımda sureklı brıde bazen bır yudum cola ıcıyorum hararetımı sondursun dıye cunku su ıcemıyorum yanıyorum halıyle :KK70:
SUŞİ Mİ :KK48:

X