2017 Aralık Anneleri

Merhaba hanımlar bende Aralık annesiyim insAllah, Rabbim herkese hayırlı sağlıklı bı gebelik nasip etsin insAllah

4D ultrason yaptırmayı düşünen varmı yada daha önce yaptıran?

Aranızda benim gibi mide bulantısı olmayan var mı?
Olmaması da tedirgin ediyor.

meraba kızlar, benm ayak kaslarım çok ağrıyor dizimden yukarı hatta kasıklarıma kadar oluyor.. kendimi kasıyrm bilmeden kötü bişy mi anlamıyrm 3 gündr böle hissediyrm uyurken cenin pozisyonun da yatarım ve kendimi çok kasıyorum, şimdi gündüz otururken uzanırken de öle hissediyrm.. çok korkuyrm bu bebeğin gelişimi engeller mi daha kalp atışını duymadık

Aranızda benim gibi mide bulantısı olmayan var mı?
Olmaması da tedirgin ediyor.
Ben canım..Bende tam bunun muhabbetini yapıyordum annemle senin yorumunu gördüm aynı anda..Bende sen gibi tedirgin oluyorum acaba bir sorunmu var diye..Bugün kontrol günümdü, doktor sordu bulantın kusman varmı diye..Hiçbişey yok dedim ve bunun sorun olup olmadığını sordum..O da %80 bulantı olur, %10 olmama ihtimali var ama bu bir sorun olduğu anlamına gelmiyor dedi..Şuanda herşey yolunda dedi..%10 azınlıkta olmak insanı ürkütüyor ama tabi rahatlığıda çok fazla:)

Kesinlikle bitmez canım:) Daha 2li testi var bu işin..Ben şimdiden onu kafaya takmaya başladım bile:)) Allahım başedemeyeceğimiz sınavlara tabi tutmasın inşallah..
Gecen seni annemi kadin doguma götürmüştüm doktor hanile bir kadina down sendrom ihtimali yuksek çıkmış tahlilinde dedi. Kadin cok aglamisti hic unutmam.
Rabbim bebeklerimizi saglikla dunyaya getirmemizi nasip etsin insallah amin.

Çok zor bir durum..Allahım hiçbirimizin başına bu durumu vermesin canım

Ayyyyy benimde ne bulantı ne bişey vardı çok iyiydim yiyordum da yiyordum bugün birden başladı bulantilar çok fena milim sallandım mı bulantı oluyor 6+0 olduk bugün valla kendimi nazar ettim resmen

Herkese hayırlı CUMALAR benimde kontrolum salı günüydü fakat dayanamadik bugün gittik esimle 6+1deyiz ve kalp atışını gördük çok şükür inşallah sizlerden de güzel haberler bekliyorum :))
Gözün aydın canim darısı bana olsun inşallah. Rabbim miniklerimizi korusun

Ayyyyy benimde ne bulantı ne bişey vardı çok iyiydim yiyordum da yiyordum bugün birden başladı bulantilar çok fena milim sallandım mı bulantı oluyor 6+0 olduk bugün valla kendimi nazar ettim resmen
6.hafta bulantı başlangıcı için normal zaten canım..Ben 8+4 günlüğüm..Başlasa şimdiye kadar başlardı diye düşünüyorum..Hayırlısı..

Çok teşekkür ederim cevabınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…