2017 Aralık Anneleri

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Beklemek en iyisi sanırım.Bu süreçten geçmiş birilerinden duymak daha iyi geliyor.

Çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah.6. Haftayı beklemek en iyisi sanırım.Biraz daha sabır:)

kızlar birşey sorucam size, ben 5+5 oldum ama bugün çok minnacık karınca kadar bir kan pıhtısı geldi, ama kanama filanda yok sizce nırmal mi bu arkadaşlar sizdede oldumu sizce tedbir almalımıyım

kızlar birşey sorucam size, ben 5+5 oldum ama bugün çok minnacık karınca kadar bir kan pıhtısı geldi, ama kanama filanda yok sizce nırmal mi bu arkadaşlar sizdede oldumu sizce tedbir almalımıyım
Cnm geçenlerde oldu Bnde doktora gittim 8+3teydim olduğunda doktor büyük artık seninki düşme olmaz Bebek'le ilgili değil demişti wcden sonra silerken oldu ve tekrarı olmadıysa korkma dedi
İstersen Bi usg ile baktır cnm

Benimde göğüs ağrım 4-5 gündr var ve çok ağrıyor, dün birz burnum kanadı hamilelikten olurmuş okudum... sabah ları da aç uyanıyrm yemezsem kötü oluyrm ... inşşh herşy yolundadr...

Arkadaşlar adet olacakmış gibi ağrılarının devam ediyor mu sizin. Benim hala devam ediyor ve bazen çok şiddetli oluyor özellikle bugün baya yoğun. Bir de belim kopacak gibi ağrıyor 2 3 dk sonra geçiyor. Sürekli yatıyorum ama kalkınca özellikle de tuvalete girince çok ağrıyor. Bu halde nasıl calisicam bilmiyorum. Sizde de benzer ağrılar var mı

Merhaba arkadaşlar öncelikle bebek bekleyen herkese hayırlı olsun Allah tamanına erdirsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende hamileyim ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse ben daha doktora gitmedim vajinal ultrasona girmek istemiyorum 7.veya 8.haftada doktora gitsem sizce sorun olur mu

Evett bende de devam ediyor. Adet sancısı gibi olan azaldı biraz ama bel ağrısı tam gaz.. tuvalete korkarak gidiyorum :/

Evett bende de devam ediyor. Adet sancısı gibi olan azaldı biraz ama bel ağrısı tam gaz.. tuvalete korkarak gidiyorum :/
Aynen ben de tuvalete korkarak gidiyorum acayip bi agri oluyor tuvaletten çıkınca. Karın ağrısı bugün biraz daha şiddetini ve sıklığını artırdı ama bel ağrısı fena bir de mide bulantısına benzer bişey var ama çözemedim ben mide bulantısı nedir bilmem çünkü:) ayağa kalkınca sanki midemin içinde ağırlık varmış gibi hissediyorum ama kusma hissi yok ya da ben kusamıyorum ondan. Hayatımda istifra ettiğim sayılıdır benim. O yüzden bu yaşadığım mide bulantısı mi anlayamadim

Normal zamanda bile bazı sabahlar bulantım olurdu ama gebelikte daha hiç bulantı yaşamadım,inşallah yaşamam :) sahan başka bir belirti de yok. Normal mi anormal mi hiç bilmiyorum

Normal zamanda bile bazı sabahlar bulantım olurdu ama gebelikte daha hiç bulantı yaşamadım,inşallah yaşamam :) sahan başka bir belirti de yok. Normal mi anormal mi hiç bilmiyorum
Canım bazı insanlarda bulantı hiç olmuyormuş bence normal bi durum ben de emin değilim bulantım var mı yok mu ama kasık ve bel agrim dan eminim :))

Merhaba herkese umarım herkesin hamileliği iyi geçiyordu. 2. Bebeğe hamile olanlar ve emziren annelere bir sorum var. Kızımı memeden kesmem gerekli dusuk riskinden dolayı. Yalnız çok zor bir süreç siz nler yapıyorsunuz nasil bir yol izliyorsunuz

Her hafta pruloton iğne yapılıyor bir gün midem bulanmasa acaba bişey oldumu diye paranoyak oldum bir kürtaj bir kimyasal dan sonra normal sanırım bu hafta randevu alcam tekrar kalp atışı duymadan rahat edemicem doktor yakında kovalıcak beni :) sadece mide bulantım var diğer gebeliklerimde sabah kusması olurdu bunda sade bulantı var bu arada bir kızım var ilk kızım 2 yaşında kalp yetmezliği nden vefat etti bu seferde bişey mi oldu acaba lar çoğaldı

Doktorumun ve dişçimin önerisiyle dişime kanal tedavisi yapıldı
İnşallah herhangi birşey olmamıştır bebişime
Çok korkuyorum

Selam kizlar.bugun bebisimin kalp atisini duydum elhamdulillah ❤ 5. Haftadan beri gitmiyodum beklemek istedim .kan ve idrar testi verdim ,bide omega3 takviyesi verdi regenesis max mi oyle bisey kullanan varmi

Benim gibi karnı doymayan var mı çok sık acıkıyorum günüm nerdeyse uyku ve yemekle geçer oldu biraz yemesem midemden guruldama geliyor
Benim senin gibi canım sürekli bişeyler yiyip yatıyorum. Bir de böyle hep tuzlu bişeyler yiyorum.sanki midem bulantımi baktiracakmis gibi hissediyorum. İki saat önce yedim yine aciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…