- 31 Temmuz 2013
- 187
- 366
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Beklemek en iyisi sanırım.Bu süreçten geçmiş birilerinden duymak daha iyi geliyor.Canim öncelikle hayırlı olsun bebeğin Rabb'im devamını getirsin. Biliyorum heyecanlısın ama sabret çünkü Simdi gidersen hiç birşey göremezsin iki hafta sonra bile belki sadece kese görünebilir doktorunun dediği gibi bekle derim benim de cok kayıplarım oldu ama bu sefer inat ettim gec gittim 6 haftalikken bile benim sadece kese göründü
Çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah.6. Haftayı beklemek en iyisi sanırım.Biraz daha sabır:)Öncelikle tebrikler canım. Ben vajinal muayene olmak istemediğim için ilk muayenemi 6+1 e almıştım. Ama 5+3 de kahverengi lekelenme yaşadığım için doktora erken gittim. Çok şükür her şey yolundaydı ve ultrasyonla keseyi gördük. Çarşamba günü 6+1 de kontrole gideceğim.
Cnm geçenlerde oldu Bnde doktora gittim 8+3teydim olduğunda doktor büyük artık seninki düşme olmaz Bebek'le ilgili değil demişti wcden sonra silerken oldu ve tekrarı olmadıysa korkma dedikızlar birşey sorucam size, ben 5+5 oldum ama bugün çok minnacık karınca kadar bir kan pıhtısı geldi, ama kanama filanda yok sizce nırmal mi bu arkadaşlar sizdede oldumu sizce tedbir almalımıyım
Kızlar benim icin diş fırçalamak iskence oldu her dis fircaladigimda kusuyorum onun dışında mide bulantısı ve sadece ogurme oluyor ama dis fircalayamiyorum ayrıca benim hamileliğimin basından itibaren göğüs ağrım cok azdı sadece uçları sızlıyordu arada genel ağrıyordu ama Simdi tamamen geçti sizde durumlar nasil
Yolundadır canim Allahin izniyle merak etmeBenimde göğüs ağrım 4-5 gündr var ve çok ağrıyor, dün birz burnum kanadı hamilelikten olurmuş okudum... sabah ları da aç uyanıyrm yemezsem kötü oluyrm ... inşşh herşy yolundadr...
Arkadaşlar adet olacakmış gibi ağrılarının devam ediyor mu sizin. Benim hala devam ediyor ve bazen çok şiddetli oluyor özellikle bugün baya yoğun. Bir de belim kopacak gibi ağrıyor 2 3 dk sonra geçiyor. Sürekli yatıyorum ama kalkınca özellikle de tuvalete girince çok ağrıyor. Bu halde nasıl calisicam bilmiyorum. Sizde de benzer ağrılar var mı
Aynen ben de tuvalete korkarak gidiyorum acayip bi agri oluyor tuvaletten çıkınca. Karın ağrısı bugün biraz daha şiddetini ve sıklığını artırdı ama bel ağrısı fena bir de mide bulantısına benzer bişey var ama çözemedim ben mide bulantısı nedir bilmem çünkü:) ayağa kalkınca sanki midemin içinde ağırlık varmış gibi hissediyorum ama kusma hissi yok ya da ben kusamıyorum ondan. Hayatımda istifra ettiğim sayılıdır benim. O yüzden bu yaşadığım mide bulantısı mi anlayamadimEvett bende de devam ediyor. Adet sancısı gibi olan azaldı biraz ama bel ağrısı tam gaz.. tuvalete korkarak gidiyorum :/
Yolundadır canim Allahin izniyle merak etme
Aynen ben de tuvalete korkarak gidiyorum acayip bi agri oluyor tuvaletten çıkınca. Karın ağrısı bugün biraz daha şiddetini ve sıklığını artırdı ama bel ağrısı fena bir de mide bulantısına benzer bişey var ama çözemedim ben mide bulantısı nedir bilmem çünkü:) ayağa kalkınca sanki midemin içinde ağırlık varmış gibi hissediyorum ama kusma hissi yok ya da ben kusamıyorum ondan. Hayatımda istifra ettiğim sayılıdır benim. O yüzden bu yaşadığım mide bulantısı mi anlayamadim
Canım bazı insanlarda bulantı hiç olmuyormuş bence normal bi durum ben de emin değilim bulantım var mı yok mu ama kasık ve bel agrim dan eminim :))Normal zamanda bile bazı sabahlar bulantım olurdu ama gebelikte daha hiç bulantı yaşamadım,inşallah yaşamam :) sahan başka bir belirti de yok. Normal mi anormal mi hiç bilmiyorum
Canım bazı insanlarda bulantı hiç olmuyormuş bence normal bi durum ben de emin değilim bulantım var mı yok mu ama kasık ve bel agrim dan eminim :))
Doktorumun ve dişçimin önerisiyle dişime kanal tedavisi yapıldıOlmamalı dediğim şey başıma geldi
Hamilelikten önce diş kontrollerimi yaptırmıştım
Fakat şu an felaket diş ağrısı çekiyorum
Geçen sene yaptırdığım dolgulu dişim
Doktorumu aradım dişçiye gitmemi o zamana kadar parol içebileceğimi söyledi
Peki dişçi müdahale edebilecek mi acaba?
Yani 4-6 aylar arası yapılıyor diye biliyorum diş tedavileri
Benim daha 7 haftalık hamileyim
Perşembe kontrolüm var kalp atışlarını duyacağım inşallah bebeğimin
Daha önceki hamileliklerinde diş tedavisi yaptıran var mı acaba?
Bir zararı olur mu?
Endişeliyim?
Aynı zamanda bu ağrının çekilebilir birşey olduğunu sanmıyorum
Benim senin gibi canım sürekli bişeyler yiyip yatıyorum. Bir de böyle hep tuzlu bişeyler yiyorum.sanki midem bulantımi baktiracakmis gibi hissediyorum. İki saat önce yedim yine aciktimBenim gibi karnı doymayan var mı çok sık acıkıyorum günüm nerdeyse uyku ve yemekle geçer oldu biraz yemesem midemden guruldama geliyor