2017 Aralık Anneleri

Selam kizlar.bugun bebisimin kalp atisini duydum elhamdulillah ❤ 5. Haftadan beri gitmiyodum beklemek istedim .kan ve idrar testi verdim ,bide omega3 takviyesi verdi regenesis max mi oyle bisey kullanan varmi
Canım kan ve idrar testini ilk kez mi verdin yoksa daha önceden vermiş miydin. Ben kan verdim perşembe yarın sonuçları alacam da idrar vermedim.

Canım kan ve idrar testini ilk kez mi verdin yoksa daha önceden vermiş miydin. Ben kan verdim perşembe yarın sonuçları alacam da idrar vermedim.
Canim ilk kez kan veriyorum , zaten 5. Haftadan beri gitmedim hic tam kan sayimi tokluk sekeri ve hormon falan bakilcakmis idrari ne icin istedi bilmiyorum.bu tahlillerin cikmasi 5 gunu buluyomus

Kızlar merhaba ağrı olsa da olmasa da annelik hep içinde bi endişe taşıttırıyor insana kasıklarım şimdiye kadar hep ağrıdı bi haftadır ne ağrı var nr bişey sadece göğüs ağrısı hissediyorum sizler nasılsınız hafta hafta değişiyor artık belirtiler. kontrolüm ikili tarama haftasına kadar yok

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun :) şuan doktora gitsende bir şey göremez muhtemelen alttan kontrol edelim diyebilir o da tehlikeli bir durum, bende beklemeni tavsiye ederim ama 16mayısa kadar değil , kızımda 5+4te keseyi görmüştük.. Bi hafta sonra gidebilirsin bence ben testi yapınca kızıma doğum yaptığım doktorumu aradım kan verin ona göre gelceğiniz zamanı söliim dedi, kan değerini perşembe günü gönderdm, salı görüşelim dedi yani yarın , folik asite başladım ben bakalım yarın neler olucak :)

Benim bulantım yok ama göğüs ucu acısı bende de var, kızımı emziriorum hala ve ilk hamileliğimden hatırladığım kadarıyla geçmişti sanki benmde

Canım endişelenme geçmesi normal , hatta adet döngüsü zamanlarında ara ara yine ağrı hissetmende normal

Merhaba canım, ben hala emziriorum şimdilik bir riskim yok yarın doktor gidicem bakalım.. Ama öle bi riskin varsa kesmelisin malesef. Öncelikle emzirme zamanlarını azalt ve kızına söyle süt gelince vericem diye , o zaman gelince o istemese de ver ki güveni sarsılmasın.. Daha sonra sadece uyurken sonra ise tamamen kesmeye çalış.. Umarım faydası olur bende buna başlıcam yavaştan

meraba aralık anneleri ;
eğer nasip olursa bende aralık annesi olucam sanırım hala inanamıyorum gerçi ...son 4 senede 6 negatif tüp bebek denemem var ..geçen sene 5nci demeden sonra kimyasal gebelik oldu doğal yoldan ..ve ben allahın da izniyle yine doğal yoldan hamile kaldım inanamıyorum ve çok tedirginim..kanda ilk öğrendiğimde hcg 400 sonra 978 oldu bidaha kan istemedi artış iyi dedi 4+5 ken kese için muayene etti ve evet kesede var dedi ama ben o kadar çok ağladım ki ne yaptığımı bile hatırlamıyorum o ana kadar çünkü hiç umudum yoktu neysee çok ağladığım için muayene edemedi doktor eşime ultrosan fotosu nu verdi ama eşimde ağlıyodu sadece iyimi dedim .."biraz haftasına göre küçük ama olabilir" dedi doktor ilaçlarımı yazdı haftaya gelin dedi ...tabi biz çıktık salak salak şimdi içim içimi yiyor ..kesenin küçük olması kötü bişi mi iyi bişimi bilmiyorum...sanırım 4,3mm haftasına göre küçük dedi ben şimdi bakıyorum minicik siyah bi balon var içinde beyaz bi nokta var ve ben bunu sormadan çıkmışım gelmişim doktordan heycandan işte....
bütün dünyaya bende hamileyim diyerek bağırmak istiyorum ama sabırlı olmam gerek galiba

Basın sağolsun rabbim bu bebeğini sağ Salim kucağına almayı nasip etsin bulantı bendede vardı 2 gündür aZaldı tuzlu leblebi bas ucumda bulundurdum 2 3 tane atınca ağzıma hemen durdurdu tavsiye ederim

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah.. Sakin olun kötü düşünmeyin ve çok dua edin. Bende 4+5de keseyi gördüm 6+5 de kalp atışını duydum çok şükür

Merhaba bayanlar:)

Allah kismet ederse inss bende aralik annesi olacagim, heycanli ve stresliyim. 2 ay once 9 haftalik bebegimin kalbi durdu ve malesef kurtaj olmak zorunda kaldim...
Bu sefer gec dollenme olmus henuz haftasi belli degil bebegimin ve kalp atisini henuz duymadim, sadece kese gozuktu.. sizler kacinca haftada kalp atisi duydunuz

Benimkide geç döllenme keseyi kaç haftada gördünüz bizde daha sadece kese gördük 5+3 adet tarihine göre görünüyor şuan bende merak ediyorum kalp atışı için ne zaman gitmek gerek diye 5+0 da keseyi gördük

Eger direkmen kesmek istiyorsa aktarlarda sari sabir tasi diye birsey var hem kokusu hemde tadi kotu oldugu icin bebek meme istemiyor ama zamanim var diyorsan once gunduzleri vermeyeceksin sonrada geceleri keseceksin ben kizimi oyle biraktirdim 1 hafta sadece geceleri emzirdim daha sonrada gece emzirmeyide biraktim daha rahat oluyor hem cocuk hemde senin icin

Allahin izniyle hic birsey olmaz gec dollenme olduysa eger haftasina gore kucuk olmasi normal benimde 4.haftamda kese bile gorunmedi pazartesi gununu bekliyorum doktor 10 gun sonra gel dedi sadece rahim duvarim kalinlasmisti rabbim ol demis bebegin gelmis sana insallah kucagina aldigin gunlerde gelir hersey gonlunce olsun

Evet yanımda insan varken pek sıkıntı yok ama yalnız kalınca akıyor göz yaşlarım engel olamıyorum. Bugün bütün gün arkadaşlarım yanımdaydı az önce gittiler yine çeşme açıldı. Atlatmak istiyorum isyanım asla yok ama çok acı çekiyorum. Düzelmek istiyorum. Yeniden hayata parlayan gözlerle bakacağım günlere ışınlanmak istiyorum. Çok zor. Rabbim kimseye yaşatmasın..

Kızlar acilden geliyorum omuz ağrısı ile uyandım çok şiddetli kusma bayılma hissi falan eşim hemen ambulansı aradı. Çok şükür keseyi gördük dış gebelik çıkmadı konumuda çok güzelmiş sanırım bulantılar benimde başladı. Kist oluşmuş 1 adet cm küçükmüş hamilelikte olabilir doktoruna söyle mutlaka dedi serum taktılar rahatladım. Eve geldik çok şükür

Allah kucagınıza almayıda nasıp etsın
benımde 3 tüp bebek denememde olan bır oglum var ondan sonra tam 4 kere normal yoldan hamıle kaldım. Baska sebeblerden sorunlulardı bos gebelık vs oldu sonlandırıldı, sana gelınce ıste senı o yuzden cok cok ıyı anlıyorum ben 5+3 te 6 mm kese gordum bence senınkıde normal geldı bana sıkma canını ne zaman gıdeceksın bır daha?

Canım ya çok geçmiş olsun. Çok şükür keseyi gördün.Evet doktoruna git mutlaka.benimde bulantılarım başladı ve aşırı bir göğüs ağrım var çok acıyo. Dikkat et kendinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…