- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Canım kan ve idrar testini ilk kez mi verdin yoksa daha önceden vermiş miydin. Ben kan verdim perşembe yarın sonuçları alacam da idrar vermedim.Selam kizlar.bugun bebisimin kalp atisini duydum elhamdulillah ❤ 5. Haftadan beri gitmiyodum beklemek istedim .kan ve idrar testi verdim ,bide omega3 takviyesi verdi regenesis max mi oyle bisey kullanan varmi
Canim ilk kez kan veriyorum , zaten 5. Haftadan beri gitmedim hic tam kan sayimi tokluk sekeri ve hormon falan bakilcakmis idrari ne icin istedi bilmiyorum.bu tahlillerin cikmasi 5 gunu buluyomusCanım kan ve idrar testini ilk kez mi verdin yoksa daha önceden vermiş miydin. Ben kan verdim perşembe yarın sonuçları alacam da idrar vermedim.
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun :) şuan doktora gitsende bir şey göremez muhtemelen alttan kontrol edelim diyebilir o da tehlikeli bir durum, bende beklemeni tavsiye ederim ama 16mayısa kadar değil , kızımda 5+4te keseyi görmüştük.. Bi hafta sonra gidebilirsin benceherkese merhabalar,konudaki tüm hamile arkadaşlar sağlıkla bebeklerine kavuşurlar inşallah.ben de aranıza yeni katıldım.zorlu bi tüp bebek sürecinden sonra çok şükür şuan 4+3 günlük hamileyim.
tedavi gördüğüm hastane ikinci hamilelik testinden sonra aradı ve mayısın 16'ına istediğiniz bi doktora muayene olabilirsiniz dedi.
o tarihe kadar hiçbir ley yapmadan beklemek bana mantıklı gelmiyor.Şuan sadece kan testiyle hamileliğimi öğrendim,crinone vajinal jel günde 1 kez kullanıyorum ve folik asit kullanıyorum.
sizin nasıl geçti bu süreciniz? acaba 16 mayısa kadar beklemeli miyim yoksa bi kadın doğum doktoru bulup muayene mi olmayalıyım kafam çok karışık.
Benim bulantım yok ama göğüs ucu acısı bende de var, kızımı emziriorum hala ve ilk hamileliğimden hatırladığım kadarıyla geçmişti sanki benmdeKızlar benim icin diş fırçalamak iskence oldu her dis fircaladigimda kusuyorum onun dışında mide bulantısı ve sadece ogurme oluyor ama dis fircalayamiyorum ayrıca benim hamileliğimin basından itibaren göğüs ağrım cok azdı sadece uçları sızlıyordu arada genel ağrıyordu ama Simdi tamamen geçti sizde durumlar nasil
Canım endişelenme geçmesi normal , hatta adet döngüsü zamanlarında ara ara yine ağrı hissetmende normalKızlar merhaba ağrı olsa da olmasa da annelik hep içinde bi endişe taşıttırıyor insana kasıklarım şimdiye kadar hep ağrıdı bi haftadır ne ağrı var nr bişey sadece göğüs ağrısı hissediyorum sizler nasılsınız hafta hafta değişiyor artık belirtiler. kontrolüm ikili tarama haftasına kadar yok
Merhaba canım, ben hala emziriorum şimdilik bir riskim yok yarın doktor gidicem bakalım.. Ama öle bi riskin varsa kesmelisin malesef. Öncelikle emzirme zamanlarını azalt ve kızına söyle süt gelince vericem diye , o zaman gelince o istemese de ver ki güveni sarsılmasın.. Daha sonra sadece uyurken sonra ise tamamen kesmeye çalış.. Umarım faydası olur bende buna başlıcam yavaştanMerhaba herkese umarım herkesin hamileliği iyi geçiyordu. 2. Bebeğe hamile olanlar ve emziren annelere bir sorum var. Kızımı memeden kesmem gerekli dusuk riskinden dolayı. Yalnız çok zor bir süreç siz nler yapıyorsunuz nasil bir yol izliyorsunuz
Her hafta pruloton iğne yapılıyor bir gün midem bulanmasa acaba bişey oldumu diye paranoyak oldum bir kürtaj bir kimyasal dan sonra normal sanırım bu hafta randevu alcam tekrar kalp atışı duymadan rahat edemicem doktor yakında kovalıcak beni :) sadece mide bulantım var diğer gebeliklerimde sabah kusması olurdu bunda sade bulantı var bu arada bir kızım var ilk kızım 2 yaşında kalp yetmezliği nden vefat etti bu seferde bişey mi oldu acaba lar çoğaldı
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah.. Sakin olun kötü düşünmeyin ve çok dua edin. Bende 4+5de keseyi gördüm 6+5 de kalp atışını duydum çok şükürmeraba aralık anneleri ;
eğer nasip olursa bende aralık annesi olucam sanırım hala inanamıyorum gerçi ...son 4 senede 6 negatif tüp bebek denemem var ..geçen sene 5nci demeden sonra kimyasal gebelik oldu doğal yoldan ..ve ben allahın da izniyle yine doğal yoldan hamile kaldım inanamıyorum ve çok tedirginim..kanda ilk öğrendiğimde hcg 400 sonra 978 oldu bidaha kan istemedi artış iyi dedi 4+5 ken kese için muayene etti ve evet kesede var dedi ama ben o kadar çok ağladım ki ne yaptığımı bile hatırlamıyorum o ana kadar çünkü hiç umudum yoktu neysee çok ağladığım için muayene edemedi doktor eşime ultrosan fotosu nu verdi ama eşimde ağlıyodu sadece iyimi dedim .."biraz haftasına göre küçük ama olabilir" dedi doktor ilaçlarımı yazdı haftaya gelin dedi ...tabi biz çıktık salak salak şimdi içim içimi yiyor ..kesenin küçük olması kötü bişi mi iyi bişimi bilmiyorum...sanırım 4,3mm haftasına göre küçük dedi ben şimdi bakıyorum minicik siyah bi balon var içinde beyaz bi nokta var ve ben bunu sormadan çıkmışım gelmişim doktordan heycandan işte....
bütün dünyaya bende hamileyim diyerek bağırmak istiyorum ama sabırlı olmam gerek galiba
Benimkide geç döllenme keseyi kaç haftada gördünüz bizde daha sadece kese gördük 5+3 adet tarihine göre görünüyor şuan bende merak ediyorum kalp atışı için ne zaman gitmek gerek diye 5+0 da keseyi gördükMerhaba bayanlar:)
Allah kismet ederse inss bende aralik annesi olacagim, heycanli ve stresliyim. 2 ay once 9 haftalik bebegimin kalbi durdu ve malesef kurtaj olmak zorunda kaldim...
Bu sefer gec dollenme olmus henuz haftasi belli degil bebegimin ve kalp atisini henuz duymadim, sadece kese gozuktu.. sizler kacinca haftada kalp atisi duydunuz
Merhaba herkese umarım herkesin hamileliği iyi geçiyordu. 2. Bebeğe hamile olanlar ve emziren annelere bir sorum var. Kızımı memeden kesmem gerekli dusuk riskinden dolayı. Yalnız çok zor bir süreç siz nler yapıyorsunuz nasil bir yol izliyorsunuz
Cok saol dualar hepimiz icin insalahHayırlı olsun Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşallah.. Sakin olun kötü düşünmeyin ve çok dua edin. Bende 4+5de keseyi gördüm 6+5 de kalp atışını duydum çok şükür
meraba aralık anneleri ;
eğer nasip olursa bende aralık annesi olucam sanırım hala inanamıyorum gerçi ...son 4 senede 6 negatif tüp bebek denemem var ..geçen sene 5nci demeden sonra kimyasal gebelik oldu doğal yoldan ..ve ben allahın da izniyle yine doğal yoldan hamile kaldım inanamıyorum ve çok tedirginim..kanda ilk öğrendiğimde hcg 400 sonra 978 oldu bidaha kan istemedi artış iyi dedi 4+5 ken kese için muayene etti ve evet kesede var dedi ama ben o kadar çok ağladım ki ne yaptığımı bile hatırlamıyorum o ana kadar çünkü hiç umudum yoktu neysee çok ağladığım için muayene edemedi doktor eşime ultrosan fotosu nu verdi ama eşimde ağlıyodu sadece iyimi dedim .."biraz haftasına göre küçük ama olabilir" dedi doktor ilaçlarımı yazdı haftaya gelin dedi ...tabi biz çıktık salak salak şimdi içim içimi yiyor ..kesenin küçük olması kötü bişi mi iyi bişimi bilmiyorum...sanırım 4,3mm haftasına göre küçük dedi ben şimdi bakıyorum minicik siyah bi balon var içinde beyaz bi nokta var ve ben bunu sormadan çıkmışım gelmişim doktordan heycandan işte....
bütün dünyaya bende hamileyim diyerek bağırmak istiyorum ama sabırlı olmam gerek galiba
Evet yanımda insan varken pek sıkıntı yok ama yalnız kalınca akıyor göz yaşlarım engel olamıyorum. Bugün bütün gün arkadaşlarım yanımdaydı az önce gittiler yine çeşme açıldı. Atlatmak istiyorum isyanım asla yok ama çok acı çekiyorum. Düzelmek istiyorum. Yeniden hayata parlayan gözlerle bakacağım günlere ışınlanmak istiyorum. Çok zor. Rabbim kimseye yaşatmasın..Dodine Canim benimde 2 kurtajim var, 2.de genetik inceleme yaptirdik ve tekrarlamicak genetik bozukluk cikti. Ve doktor bana boyle bi cocuk dogurmadigin icin otur sukret, dunyada bu sekilde yasayan bi insan yoktur zaren dedi. 2. hamileligimi 3. haftada kan testiyle ogrenmistim ve ogrendigim gun progestan fitil ve igne basladik. Daha sonra gittigim proflar bukadar progestan almasan 1 hafta sonra adetle bu gebelik sonlanirdi farketmezdin bile dediler.. Bende kalbinin atmadigini ogrendigimde 2 dr a gittim, ve 1 gun sonra da kurtaj oldum. Doktorlar oyle diyorsa dogrudur, pismanlik filan yasama. En azindan hamile kalabiyorsun buna sukret, tekrar olur insallah. Cok zor, gunlerce haftalarca agliyorsun uzuluyorsun ama sonra hayata donuyorsun. Insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin bu defa saglikla alirsin bebisini kucagina.
Allah kucagınıza almayıda nasıp etsınmeraba aralık anneleri ;
Kızlar acilden geliyorum omuz ağrısı ile uyandım çok şiddetli kusma bayılma hissi falan eşim hemen ambulansı aradı. Çok şükür keseyi gördük dış gebelik çıkmadı konumuda çok güzelmiş sanırım bulantılar benimde başladı. Kist oluşmuş 1 adet cm küçükmüş hamilelikte olabilir doktoruna söyle mutlaka dedi serum taktılar rahatladım. Eve geldik çok şükür