2017 Aralık Anneleri

CuteMom CuteMom sende durum ne canım kontrole ne zaman gideceksin
Canım ben bugün gittim kalbime inecekti ama bu defa gelmiş bebek kalp atışlarını da dinletti. Ilaçlar aynen devam progestan 200 mg iki tane günde,folbiol ,benexol ve günde bir kere kan sulandırıci iğne ilişki yasak dedi geçen sefer değil demişti düşük riskin var geçmişinden dedi niye bir sorun yok dimi suanda dedim yok normal hayatına devamnet filan dedi ama umarım sonuna kadar güzel geçer biliyorsun bir oğlum var onu ihmal etmek istemem böyle yani durumlar burada bebek şekli almaya başlamış susam ters dönmüş gibiydi sanki öyle işte bugün kuran okuttuk egeye ve inşallah bu gelecek bebeğe hayırlı mutlu gelecekler sağlıklı ömürler için ben doktordayken kuranim başlamıştı egedeykende tıpkı böyle yapmıştım kalp atışını gittiğimde evde kuranın vardi ah işte durumlar böyle bizde şimdide egeyi uyutuyorum

Daha önceden bana düşük yapmamissin hiç aslında bu tane boş gebelik bu tanede başka ssbeblerle sonlandirilmis gebelik var diyordu bugün düşük riski filan ( biz onlara düşük diyoruz dedi bugün )diyince bile tüylerim diken diken oldu ama inşallah Allaha emanet umarım bu defa herşey başka olur ve güzel olur herşey inanın hepimiz için Allah yardımcımız olsun

Selamunaleykum kızlar bende aralık annesi olucam rabbim izin verirse ama benim bazı problemlerim var Ve doktorum sanki biraz ümitsiz bakıo söyle anlatim 5 haftalıkken avuç içi kadar kanamam oldu elhamdulillah kesildi fakat bu hafta tekrar avuç içi kadar kanamam oldu tekrar kahve rengini lekeye çevirdi suan yok bi akıntım Progestan kullanıyorum ayrıca bide kist var :KK43: şimdi bebeğimin kalbi atıyo elhamdulillah ama benim gibi arada lekelenme gören var mı aranızda her lekelenme düşük tehlikesi mi ? Çok mantıksız gelebilir tabiki bütün gebelikler farklıdır ama ben çok farklı bi gebelik geçiriyorum Ve hiç alışkın olmadığım bi şekilde yatarak hiç bi iş yapmadan geçiriyorum bu benim canımı fazlasi ile sıkıyo tabi en büyük etken lekelenme :KK43:

Selamunaleykum kızlar bende aralık annesi olucam rabbim izin verirse ama benim bazı problemlerim var Ve doktorum sanki biraz ümitsiz bakıo söyle anlatim 5 haftalıkken avuç içi kadar kanamam oldu elhamdulillah kesildi fakat bu hafta tekrar avuç içi kadar kanamam oldu tekrar kahve rengini lekeye çevirdi suan yok bi akıntım Progestan kullanıyorum ayrıca bide kist var :KK43: şimdi bebeğimin kalbi atıyo elhamdulillah ama benim gibi arada lekelenme gören var mı aranızda her lekelenme düşük tehlikesi mi ? Çok mantıksız gelebilir tabiki bütün gebelikler farklıdır ama ben çok farklı bi gebelik geçiriyorum Ve hiç alışkın olmadığım bi şekilde yatarak hiç bi iş yapmadan geçiriyorum bu benim canımı fazlasi ile sıkıyo tabi en büyük etken lekelenme :KK43:
Selam canım..Benimde seninkine benzer..Kahverengi lekelenmelerim olduğu için doktor progesteron ve full istirahat verdi ama bende hiç bunu beklemediğimden çok zorlanıyorum zaman zaman..Haftaya cuma yine kontrolüm var inşallah bu sefer herşey yolunda der ve bukadar yatağa mahkum olmayız..Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık versin canım..

Kızlar mide bulantıları ne zaman başlar 5+0 ama geç yumurtlama benimki ben demiştim ki hayırlısıyla bi hamile kalayım 9 ay kussam da şikayet etmiycem :)
Bünyeden bünyeye değişiyor canım..Kimisinde hiç olmayadabiliyor..Örneğin ben:) Henüz yok inşallah sonrasındada olmaz..Çünkü baya zorlayan birşey..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Güzel haberlerle gelmek isterdim. Ama malesef bebeğimin kalbini dinlemeye gittiğimizde durmuş oldupunu öğrendik. Şuan yaşadığım acıyı tarif etmem hiç mümkün değil. 2 ayrı doktora gitmiş olmama rağmen içimde bir umut var hala. Bebeğin kalbi durdu denip yaşadığını öğrenen oldu mu hiç merak ediyorum.. Ne olur kızlar en ufak bi ihtimal dahi varsa kalbimdeki yangını söndürün. Yarın kürraj için doktora gideceğim. Orada ayrıntılı ultrasonla bakacaklar. Ne olur dua edin bebeğim yaşıyor olsun hala bir umut taşıyorum gönlümde.. Dilerim hiçbir anne bu durumu yaşamaz. Allah düşmanıma yaşatmasın acısı tarifsiz..

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebiş dün nazlanmıştır ve bugün detaylı ultrasyonda herşey güzel çıkar kalbini ferah tut rabbim hayırlısını versin :dua:

Canım ben bugün gittim kalbime inecekti ama bu defa gelmiş bebek kalp atışlarını da dinletti. Ilaçlar aynen devam progestan 200 mg iki tane günde,folbiol ,benexol ve günde bir kere kan sulandırıci iğne ilişki yasak dedi geçen sefer değil demişti düşük riskin var geçmişinden dedi niye bir sorun yok dimi suanda dedim yok normal hayatına devamnet filan dedi ama umarım sonuna kadar güzel geçer biliyorsun bir oğlum var onu ihmal etmek istemem böyle yani durumlar burada bebek şekli almaya başlamış susam ters dönmüş gibiydi sanki öyle işte bugün kuran okuttuk egeye ve inşallah bu gelecek bebeğe hayırlı mutlu gelecekler sağlıklı ömürler için ben doktordayken kuranim başlamıştı egedeykende tıpkı böyle yapmıştım kalp atışını gittiğimde evde kuranın vardi ah işte durumlar böyle bizde şimdide egeyi uyutuyorum
Çok sevindim canım Allah sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah hepimize. Banada ilişki yasak düşük riski Yok ama riske atamayız dedi bende korkuyorum zaten işin açığı. Bende ilaçlara devam ediyorum crinone jel kan sulandırıcı iğne ve haftada bir proluton yaptır dedi gün aşırı progesteron iğne vardı onu kesti çok şükür kalçamda yer kalmadı her yer şişti iğne olmaktan sağlıklı olsunda katlanıyoruz işte. Kuran okutmak benimde aklımda Allah kabul etsin inşallah. Ben birde hatim yapacağım gebeliğimde dedim başlayacağım artık nasipse. Egene Allah uzun ömür versin kardeşiyle birlikte inşallah

Merhabalar mide bulantısı için özellikle yaptıgınız bişeyler varmı emedur kullanıyorum ama fayda etmiyo

Günaydın canım benim Bugün doktor kontrolum Var inşallah güzel haberler alırım. Daha bir şey anlamadım hamilelik adına bel ve batma dışında Senin nasıl gidiyor

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım bizede haber ver. Bizim gögüs hassasiyeti var canım ve sabahları kalkınca çok şiddetli değil ama hafif böyle bulantı yokluyor :) benimde batmalarım oluyor rahimdeki bağlar gerildiği içinmiş keseyi görmeyemi gidiyorsun cnm

Bünyeden bünyeye değişiyor canım..Kimisinde hiç olmayadabiliyor..Örneğin ben:) Henüz yok inşallah sonrasındada olmaz..Çünkü baya zorlayan birşey..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Valla insan çok şeyler yaşayınca herşeye razıyım diyo o an ama inşallah dua niyetine geçmemiştir :) şimdilik bişey yok sadece akşamları mide yanması gibi bişey oluyo o kadar

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım bizede haber ver. Bizim gögüs hassasiyeti var canım ve sabahları kalkınca çok şiddetli değil ama hafif böyle bulantı yokluyor :) benimde batmalarım oluyor rahimdeki bağlar gerildiği içinmiş keseyi görmeyemi gidiyorsun cnm
Batma dediğiniz sürekli değil dimi aradan yoklayan adet sancısı benzeri bişey oluyo bu normal mi acaba

Evet canım bakalım inşallah :)

Batma dediğiniz sürekli değil dimi aradan yoklayan adet sancısı benzeri bişey oluyo bu normal mi acaba

Adet sancılarım 6 gün önce bariz oldu canım ama çok şükür geçti sol bazende sağ kasığıma böyle iğne batar gibi 1-2 dk sancı oluyor gün içersinde 2-3 defa doktor normal demişti kanama olmadığı sürece

Evet canım bakalım inşallah :)

Ay hadi inşallah görürsünüz canım bende salı yada çarşamba ilk kontrole gitmeyi düşünüyorum normalde cuma gidecektim fakat sağlık ocağı büssürü test yapınca salıya bıraktım sonuçlar çıkmayınca

Adet sancılarım 6 gün önce bariz oldu canım ama çok şükür geçti sol bazende sağ kasığıma böyle iğne batar gibi 1-2 dk sancı oluyor gün içersinde 2-3 defa doktor normal demişti kanama olmadığı sürece
Bazen birden bi giriyor öyle adet sancısı gibi korkuyorum ama doktor olur normal dedi insan yinede korkuyor.basta belim ayrılacak gibi ağırıyordu o geçti şimdi çok şükür

Hic uzulme canim progestani kullanmaya devam et. Ilk bebegimde (simdi 9 aylik) 4 ay bitene kadar surekli kanamam oldu. Bende hep yattim. Yeri geldi kahvaltimi bile esim yatagima getirdi hic is yapmadim sukur sonra duzeldi hersey :)
Bebegin icin deger hem dinlenmene bak. Dogduktan sonra bu gunlerincok arayacaksin :))

X