2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım selam, 5+6'da karından ultrasonla kalp atışlarını gördük. 5+0'da sadece kese ve yolk sac vardı. Benim doktorum ben teklif etmeme rağmen vajinal ultrason yapmadı.
5+6 da bebek karından görünür o zaman ben 5+2 deyim görünmedi henüz

Kızlar slm ben daha bugün yeni kan testi verdim. Yarjn insallah sonucu alican. On gun sonra dr a insallah.folik asit için çok d aacele etmeye gerek yok dedi

Kızlar slm ben daha bugün yeni kan testi verdim. Yarjn insallah sonucu alican. On gun sonra dr a insallah.folik asit için çok d aacele etmeye gerek yok dedi
çok sabırlısin maşallah canım ben kan testi yaptırır yaptır maz solugu doktorda aldım bir tane düşük olunca panikliyor insan

çok sabırlısin maşallah canım ben kan testi yaptırır yaptır maz solugu doktorda aldım bir tane düşük olunca panikliyor insan
Ay aslında olmadığımı farkettim bugün ama çarşamba bir sağlık odağındaki dr la gorusucem. Öteki hafta git daha iyi dediler. Emzirme konusunda bilmek iyi oldu. Emzirmeye devam ne zaman isterseartij dedi. İki yaşına kadar kesin emzircem. Sonrası yazin artık. Kafamda o kadar soru var kiii

Uyku bana akşamları daha çok basıyor erken kalkıyorum belki ondandır ama kizimda daha çok uyuyordum

Slm hanimlar bende yeni geldim doktordan neyseki keseyi gordu haftaya gel kalp atisi dinleyelm dedi bi ton tahlil verdi ilgiyi pek begnmedim devlet hastaneside istedi ords yaptircam sonra yeni bi doktora gidecem hayirlisi

Slm hanimlar bende yeni geldim doktordan neyseki keseyi gordu haftaya gel kalp atisi dinleyelm dedi bi ton tahlil verdi ilgiyi pek begnmedim devlet hastaneside istedi ords yaptircam sonra yeni bi doktora gidecem hayirlisi
Hadi hayırlısı olsun.. Allah sağlıkla kalp atışı duymayı da nasip etsin

9un içindeyiz canım :) sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırız inşallah :)
Amin canım inşallah..ben gidemedim bugün doktora ya kızım hasta oldu boğazı şişti şimdi onu götürdüm doktora geldim kendi doktoruma konuştum kanama devam etmediyse sorun yok dedi bakalım inşallah öyledir

Canım selam, 5+6'da karından ultrasonla kalp atışlarını gördük. 5+0'da sadece kese ve yolk sac vardı. Benim doktorum ben teklif etmeme rağmen vajinal ultrason yapmadı.
canım benide doktor bu cuma için çağırdı kalp atışlarını duyarız inşallah seninle aynı günümüz bende geçen perşembe gittiğimde keseyi gördü yolk sac felan demedi bi sıkıntı yoktur inşallah.

Doktor bana kalp atışı için 2 hafta sonra dedi testleri sordum sağlık ocağına kaydını yaptırdı onlar ister istemez SE ben isterim dedi sağlık ocağında kalp atışı olmadan kayıt yapmıyor testler için umarım geç kalmam doktora gittiğimde son adet tarihine göre 7 haftalık olucak

Canım selam, normal bi durum olabilir. Kese 9mm'ken yolk sac gözüktü bende. Senin geçen perşembe kese kaç mm'di? Bir de belki doktor görüp söylememiştir. İyi düşün, iyi olsun. İnşallah bir dahakine hepsini görürsün.

iinşallah canım dualarında benide unutma olurmu kağtta 0,56 cm yazıyodu kese boyutu heralde odur tamda herşeyi bilmiyoru m yeni yeni öğreniyorum inşallah bende cuma günü duyarım kalp atışlarını çok korkuyorum nedense.

Canım dualarım seninle. Senin kesen 5,6mm'miş daha, gözükmemesi normal. Benim 9mm'ken gözüktü. Her gün 1 mm büyümesi gerekiyor. Cuma'ya kadar görürsün bence. Güzel haberlerini bekliyorum.

Kızlar günaydın,

Aranızda benim gibi kendini çok halsiz hissedenler var mı? Ben bu kadar uykuya düşkün biri değildim. :) Ne oldu bana böyle? Kolayını bulsam hep uyucam. Sizde de var mı benzer durumlar?
BEn bugün halsizlik ölüyorum resmen ve canım hiçbirşey istemiyor

hanımlar yanlıış anlamayın ama sizin doktorlar habire kan testi mi yaptırıyor? yani ben iki hamileliğimde de ne öğrendiğim doktordan ne de takip eden doktordan hcg değeri vs gibi birşeyin yorumunu duymadım. yani sürekli bunun artışını takip etmenin nasıl bir faydası var ki? beşinci haftanın sonunda keseyi görüp hamilesin dedi ilk gittiğim doktor, sonra kendi doktorumu aradım, altıncı haftanın içinde kalbini dinletti, nabzını ölçtü, çok iyi dedi, hepsi bu. bu kadar stresi kaldıramazdım ben zaten, arttı mı artmadı mı, yeternce yüksek mi değil mi, vs. etrafımda da o kadar çok hamile arkadaşım oldu ki son yıllarda, onların da benimle aynı şekilde ilerledi hep... kan testi vs yaptırmadık yani. bence artık bu değerleri düşünmeyin. azlığı çokluğu vs bebeğin sağlığı hakkında fikir veriyor olsa bzimkiler de bakardı sanırım. ama benim de bildiğim kadarıyla hamilelikte belirli bir hızla artan bir değer bu ve bu şekilde gebeliğin olup olmadığının tespiti için kullanılıyor sadece. tarih ileriyse yüksek çıkıyor haliyle. amma velakin o süreçte zaten iyi bir doktor ve yeterli bir ultrason cihazı vajinal veya karından muayene ile zaten artık tespit etmiş oluyor hamileliği...

ben de o markadan aldım hem bebek hem çocuk odasını. gerçekten dediğiniz gibi çok rahat ettik. fiyatı da uçuk değil benzer kalitedeki diğer firmalara göre. hatta yeni yeni moda olanlara göre epey uygun :)

Annişlerrr bir şey sorcam 2 haftada bir ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi

ben geçen sefer hep iki haftada bir grdim. 32'den sonra da her hafta..hem de her defasında 4 boyutlu ultrasona... ama tabi biz zarar görmedik diye zararı yoktur diyemem.... gündelik hayatta bile kullandığımız hiçbir teknoloji zararı olup olmadığı ispat edilecek kadar eski değil neticede :)

Kızlar ben sürekli açım ve sürekli midem bulanıyor. Mide bulantısı için uyguladiginiz yöntemler var mı?

az ve sık yiyorum ben; bir de tatlı minimumda bu sefer :)

İlk gebeliğim dış gebelik ve sol tüpümün alınması ile sonuçlandığı için betahcg takibi yapmak zorundaydım. Hiç keyifli değil gün aşırı kan vermek inan. Sen 5 haftalıkken gitmiş ve direk keseyi görmüşsün ne büyük şans maşallah. Ben yumurtamın kalan tek tüpümü geçip kesenin rahme gömüldüğünü öğrenene kadar uyku uyumadım. Beta hcg 2 günde bir iki katı artması demek bişeyler yolunda gidiyor demek. Ve aksi durum ya kimyasal gebelik yada dış gebelik yada boş gebelik olarak dönüyor.allah kimseye yaşatmasın. Herkes aynı şeyleri yaşamıyor doğal olarak. Herkesin hikayesi başka.

Merhabalar bende taze annelerdenim doğum 2eylül görünüyo ama hem ağustos hem Eylül anneleri takip edeyim diyorum
Face te grup kurdum 2017 ağustos Eylül anneleri diye herkesi bekliyorum
Canım bende hamileysem 2 eylül doğum yapicam bugün test yaptım çift çizgi gördüm ama kanda baktirmadan emin olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…