Sevgili anneler yediklerinize dikkat edebiliyor musunuz... neler yer neler içersinizzz..
ikili test nedir canım
nescafe yerine Türk kahvesi içmek gerek ama ben de bırakamadım. yalnız azaltmak için birkaç yudum içip döküyorum her defasında. yani 3-4 kez içiyorum günde ama miktar olarak toplamı anca 1 fincandır....ben de cevizimi yiyorum çok sağlıksız beslenmemeye çalışıyorum ama şu nescafeden kurtulamıyorum günde 1 ya da 2 bardak içmek zararlı mı ki?
evet çok tuva
evet çok tuvalet ihtiyacım oluyor ama kahveden olabileceği hiç aklıma gelmemişti şu an yakındığım tek konu sık tuvalete gitmek Allaha şükür başka sıkıntım yok ben bu kahveyi bırakayım en iyisi.
Ben 2 senenin sonunda hamile kalabilmistim oda düşük olunca.Benim de 1 tane ve aynı şekilde 8 haftalıkların kalp atışı alamadık. Bana o şekilde bir test yapmadılar
İnşalllah sağlıkla kucağına alırsınBen 2 senenin sonunda hamile kalabilmistim oda düşük olunca.
Özeldeki doktorun üniversite genetik bölümüne git 2 düşükyaptım de.
Arastirsinlar dedi.
Zaten zor hamile kaliyorum arastirayim ki bi sorun varsa bidahakine tedbirini alalim diye düşündüm
Dusuk ten 1 sene sonra hamile kalabildim inşaallah bu defadüşmez
Hatırlarsanız dün akşam akıntımda minicik bir pembe leke vardı herhalde sıkıntı olsa değerim bu kadar yükselmezdiKızlar sonucum çıktı cuma 369 idi bugün 2263 e çıktı çok şükür. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sizce ilk doktor muayeneme ne zaman gitmeliyim
Gidebilirsin aslında değerin çok iyi hem pembe akıntı oda danismis olursunKızlar sonucum çıktı cuma 369 idi bugün 2263 e çıktı çok şükür. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sizce ilk doktor muayeneme ne zaman gitmeliyim
ah canım inşallah, aklına kötü şeyler getirme, bu sefer herşey çok güzel olacak :)Ben 2 senenin sonunda hamile kalabilmistim oda düşük olunca.
Özeldeki doktorun üniversite genetik bölümüne git 2 düşükyaptım de.
Arastirsinlar dedi.
Zaten zor hamile kaliyorum arastirayim ki bi sorun varsa bidahakine tedbirini alalim diye düşündüm
Dusuk ten 1 sene sonra hamile kalabildim inşaallah bu defadüşmez
Kizlar benim 77.000 cikti daha hic doktora gitmedim cumartesi gidicem korkuyorum cok yuksek tahminime gore 6+2 yim
Vajinal usg de kese görülür karından usg icin 2-3 gun daha beklemeni tavsiye ederim.Kızlar sonucum çıktı cuma 369 idi bugün 2263 e çıktı çok şükür. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sizce ilk doktor muayeneme ne zaman gitmeliyim
Ne yaptiniz gorebildiniz mi bebişinizi...Günaydın bugün kontrol günü çok şükür bakalım ne diyecek doktor geçen hafta çarşamba 101 HCG tam 7 gün geçti umarım görebiliriz
merhaba, ben mutlaka bir yumurta, peynir, yoğurt ayran veya süt tüketiyorum. ayrıca her gün beyaz veya kırmızı et yiyorum. cevize bir türlü başlayamadım ama başlıcam, kararlıyım :) pirinç pilavı yerine bulgur pilavı diyorlar, zaten ben de onu severim. ekmek az tüketiyorum. tatlıyı da minimuma indirdim. ilk hamilelikte ağzım yandı, şimdi o yüzden max dikkat etmeye çalışıyorum kiloyaBen sütte çokk zorlaniyorum ya gözümü kapatıp bi kerede bitiriyorum resmen ceviz
ikili test ultrason ve kanda yapılıyor. ultrasonda ense kalınlığına (ve burnuna) bakıyor doktor. kanda da down olma ihtimaline. daha sonra da 4 lü test yapılıyor.
nescafe yerine Türk kahvesi içmek gerek ama ben de bırakamadım. yalnız azaltmak için birkaç yudum içip döküyorum her defasında. yani 3-4 kez içiyorum günde ama miktar olarak toplamı anca 1 fincandır....
tuvalet sıkıntınızın sebebi rahimin genişleyip idrar kesesne baskı yapması. yakında o baskı ortadan kalkıcak ve normale dönücez inşallah :) tabi son aylar tekrar başlıyor malesef :) bir de size tavsiyem suyu bir kerede değil yudum yudum içmeniz. yavaş yavaş yani... o da epey rahatlatıyor.
merhaba, ben mutlaka bir yumurta, peynir, yoğurt ayran veya süt tüketiyorum. ayrıca her gün beyaz veya kırmızı et yiyorum. cevize bir türlü başlayamadım ama başlıcam, kararlıyım :) pirinç pilavı yerine bulgur pilavı diyorlar, zaten ben de onu severim. ekmek az tüketiyorum. tatlıyı da minimuma indirdim. ilk hamilelikte ağzım yandı, şimdi o yüzden max dikkat etmeye çalışıyorum kiloyaaşağı yukarı aynı bende ama süt çok zorluyor beni gözümü kapatıp birkerede bitirmeye çalışıyorum çok mide bulantim var benim yaa....tatliyi canım istemiyor zatenn...
ikili test ultrason ve kanda yapılıyor. ultrasonda ense kalınlığına (ve burnuna) bakıyor doktor. kanda da down olma ihtimaline. daha sonra da 4 lü test yapılıyor.
nescafe yerine Türk kahvesi içmek gerek ama ben de bırakamadım. yalnız azaltmak için birkaç yudum içip döküyorum her defasında. yani 3-4 kez içiyorum günde ama miktar olarak toplamı anca 1 fincandır....
tuvalet sıkıntınızın sebebi rahimin genişleyip idrar kesesne baskı yapması. yakında o baskı ortadan kalkıcak ve normale dönücez inşallah :) tabi son aylar tekrar başlıyor malesef :) bir de size tavsiyem suyu bir kerede değil yudum yudum içmeniz. yavaş yavaş yani... o da epey rahatlatıyor.
Evet gördüm canım kese ve yolk kesesini gordumNe yaptiniz gorebildiniz mi bebişinizi...
Kullaniyordum bıraktım canım. Su an sadece folik asit ve progestan kullanıyorum. Mhftr geni tek başına düşüge sebep degilmis heterezigotta. Coraspini ilk dr vermedi. Onun etkileri ispatlanmadi gebelikte demişti. Bu gittigim dr ise tamamen biraktirdi. Bu geni tasiya kisilerde folat depolanma problemi oluyormus. Folik asit kullanımı önemli.@deeploneliness benimde aynı gen heterozigot sadece Coraspirin yeterli olur dedi doktor siz iğne mi kullanıyosunuz, bu yüzden hep tedirginlik yaşıyorum ya
Ayyy gözün aydinnn çok sevindimm..Evet gördüm canım kese ve yolk kesesini gordumiki hafta sonra kalp atışı için çağırdı sağlık ocağına kaydını yaptırdı onlar gereken testleri yaparlar dedi çok şükür içim rahatladi
Hayırlı olsun canım hep böyle güzel haberlerini alırız inşallahEvet gördüm canım kese ve yolk kesesini gordumiki hafta sonra kalp atışı için çağırdı sağlık ocağına kaydını yaptırdı onlar gereken testleri yaparlar dedi çok şükür içim rahatladi
Amin önümüzdeki 8 ay boyunca hepimizin güzel haberlerini alalım inşallahHayırlı olsun canım hep böyle güzel haberlerini alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?