- 12 Ocak 2012
- 1.390
- 2.171
- 333
Benim kalp atışı 6+2 de göründü :)Kalp atışını gordunmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kalp atışı 6+2 de göründü :)Kalp atışını gordunmu
KIZIMDA 6 haftalıkken vajinal usgde kalbinin attıgını görmüştüm 8.haftada dinletmişti doktor şimdi sanırım göremem yarın 5+2 olucak çünkiBenim kalp atışı 6+2 de göründü :)
Kalp atışını gordunmu
Apikobal aliyorum cnmmhftr değerin kaç canm,benim de aynı ama sayı değerleri de önemliymiş
b12 olarak hangi vitamini alıyorsunuz acaba
Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı yeni bir gebelik nasip eylesin size inşallah
bir kızım var benim deböyle bir bilgiyi yeni duyuyorum bilimsel mi acaba ,ilginç geldi
benim de 99 çıktı sınırda bir değer
dr bişey demedi ama dikkat etmeye çalışıyorum
senin değerin iyi bence
Valla formülün güzelmiş :) ama mevcut doktorumu bulana kadar Ankara'da gitmedigim doktor kalmadı aynı süreci bir kez daha kaldiramam sanırım :)Aynı his hepimizde var malesef :) imkanım olsa eve görüntüleme cihazı alıcam :) ama doktorlar randevuyu 30. Haftaya kadar ayda bir kere veriyorlar canım. İstersen iki ayrı doktora 15 günde bir baktırabilirsin. İlk oğlumda öyle yapmıştım ben :)
Aynı his hepimizde var malesef :) imkanım olsa eve görüntüleme cihazı alıcam :) ama doktorlar randevuyu 30. Haftaya kadar ayda bir kere veriyorlar canım. İstersen iki ayrı doktora 15 günde bir baktırabilirsin. İlk oğlumda öyle yapmıştım ben :)
Ne zaman duydun kalp atışlarını ben henüz duyamadimEvet dinledim bile. Bebişi de gördüm kalbiyle birlikte zıplayıp duruyordu.
canım bende turp gibiyimBende ne bulantı nede başka bişey var bel ağrım vardı oda geçti hafif akıntı arada göğüslerimde sizi okadar bunlarda nadir sanki hiç hamile değilim inşallah iyidir minisim
bende hep korkuyormŞu beş altı hafta geçse de şu kaygılardan kurtulsak. Böyle olumsuz şeyler düşünmekten keyfine varamıyoruz. Ben de aynı şekilde sanki birşey olcakta olmayacak gibi hissediyorum. Umarım sadece evhamdır
ben doktora sormayı unuttum ne kadarlık diye heyecandan başka başka şeyler sordum. dün ilk defa gitmiştim.Evet canım yumurtlaman adetinden 14 gün sonra değilde daha ileri bir tarihte oluşursa döllenmede geç olacağından dr yenir sat tarihi belirliyor sana. Benim 3 4 hafta geç olmuş yımurtam mesela. Temmuz annesi olacakken ağustos annesi oluyorum :)
ikili test nedir canımçok geçmiş olsun. 10. Haftada epey alışmışsınızdır, zor olmuştur gerçekten.
Bem henüz 2 kere gittim. İlk i kan da hcg baktırmak için ikincisi keseyi görmek için. Keseyi ve minniminnacık bebişi dün gördüm. 9. Haftaya verdi bir sonraki rendevuyu. Sonra da 12. Haftada ikili teste çağırır. Böyle böyle geçicek bu zamanlar inşallah. İyi düşünelim evrene olumlu mesajlat gönderelim:)
ankara da hangi hastane canımValla formülün güzelmiş :) ama mevcut doktorumu bulana kadar Ankara'da gitmedigim doktor kalmadı aynı süreci bir kez daha kaldiramam sanırım :)
3 aya kadar sende olan vitaminlerden beslenirmiş canım yediğinden değilBen hala düzenli beslenme oturtamadim ya şu hiç içmiyorum sağlıklı şeyler yemeye calsiiyorum ama düzensiz
Evet öylede ben kilolu hamile kalanlardanim düzenli beslenip en fazla 9 kilo almam lazım aksi taktirde tansiyon şeker gibi hastalıklar çıkıyor3 aya kadar sende olan vitaminlerden beslenirmiş canım yediğinden değil
bana doktor demir hapı ve folik asit yazdı bu yüzden
arkadaşımda ceviz fındık bal ye dedi. günde 1 bardak süt
sütle aram yok içiyorm 2 gündür bende yeni başladım süte
doktorunla görüş bakalım canm ne diyecek bizimle de paylaş olur muEvet öylede ben kilolu hamile kalanlardanim düzenli beslenip en fazla 9 kilo almam lazım aksi taktirde tansiyon şeker gibi hastalıklar çıkıyor