2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hayırlısı böyleymiş senin için kendi düştüğü için çok korunmana da gerek kalmayacak herşeyde bir hayır vardır . Dua edelim inşalalh Rabbim bir dahakine sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana ve hepimize

Bende dayanamadım ve gittim bugün 5+2 de keseyi gördük 10 gün sonra gidicem dolmuş görürüm inşallah Rabbim hayırlısını versin hepimize

Allah razi olsun kizlar evet bende dediginiz gibi dusunuyorum hep saglik sihhat afiyet istiyorum demek ki dediginiz gibi sagliksiz olacakmis..gercekten de en cok sevindigim sey gebe kalabiliyormusum sorun olmadigi halde bugune kadar gebeligin yanindan gecemedim Rabbim bu sebeple bu huznumu de giderdi elhamdulillah :) yalniz biraz once abdestlige gidince baktim ki pedime parca gelmis bildiginiz et parcasi onu gorunce kotu oldum cope atmaya kiyamadim topraga gomdum sonra dusundum de butun vucut azalarini gorenler nasil dayaniyorlar? Allahim yukelenemeyecegimiz yuk yukleme amin..Allaha emanet olun kizlar hepinizi gormesemde seviyorum ♥ :)

Allah razi olsun canim evet dua edelim :)

bende öyle düşündüm oyüzden bekliyorum canım bi aksilik olmaz dimi Allahın izniyle tereddüt ediyorum sendemi bi hafta sonra gittin ben bi kere kan testi yaptım okadar.
Bende öyle yaptım pazar kan testi 870 çıktı o cuma gittim kese gördüm işte bişey olur mu o arada kan testi yaptırsam mı dedim bende ama çokta strese gerek yok ya nasipte varsa sağlıkla gelecek o bebek yoksa ne yapsan boş istersen hergün dr git. Rahat ol canım o yüzden rahatça bekle bence

Bunu yeni duydum hıza göre belli oluyor demek cinsiyet

Bunu yeni duydum hıza göre belli oluyor demek cinsiyet
Ben duymuştum canım omdam sordum zaten. Ama her dr söylemeyebilir tabi. Benim yıllardır her ay gittiğim dr olduğu için torpil yaptı diyebilirim. Ama en azından hızını sorabilirsiniz çok merak edenler kesin olmamakla birlikte

Şimdi gördüm mesajlarınızı. Çok geçmiş olsun bugünkü ikinci kötü haber. Dediğiniz gibi hamile kalabildiğinizi öğrenmiş oldunuz ki bu da bir çok sıkıntınızı gidermiştir bir nebzede olsa. İnşallah çok sağlıklı çocuklar dünyaya getirmeniz nasip olur ..

bende cumartesi gidicem kalp atisi için...hayirlisi insallah... o zaman 5+5 haftalik oluyor

Bende yarın Allah izin verirse sesini soluğunu duymaya gidecem. İnşallah herşey yolunda giderde hızlı mı yavaş mı diye sorabilirim.

Allah tekrarını nasip etsin. Benim de yaşadığım bir acı bilirim. Geçmiş olsun.

Canim benim allah yardimcin olsun hayırlısı Rabbimden inşallah gönlüne göre hayırlı zamanda tekrar kavusursun

Doktordan geliyorum önce baktı baktı içi dolu dediler mi kesenin dedi evet dedim sonra kalbini dinlediniz mi dedi Hayır onun için geldik dedim ve sonra çok şükür duyduk birde sat a göre 7+2 ama ultrason a göre 6+4 dedi kalbini duyan kadar ömrümden ömür gitti

Gözün aydin cnm dariso benim gibi kalp atisini bekleyen herkeze inşallah

içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim gerçekten.

Kızlar keseyi girdikten kaç gün sonra kalp atışı ni duydunuz çarşamba 5+2 olucaz nasipse anca keseyi görürüz diye düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…