• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ilk gittigim dr önlem amaçlı verdi. Riske alamayız dedi. Benim de bir kaybim var. Sebebi farklı. Bu gittigim dr da kanıtlandı bunu sana kim yazdı dedi. Hatta biraz da sinirlendi. Kurtajimi yapan dr da gerek yok hemen hemen herkeste var bu durum dedi. Genetikci s gerek yok sadece bu geni taşıyan kisilerde folik asit deponlanma problemi var folik asit kullan demisti yani 3 dr a 1 dr. Zaten kanama alanim var Allaha emanet bıraktım ben de.
Evet bana da doktor oyle dedi yuksek doz folik asit kullanman lazim dedi.
Folbiol yazdı

Slm kizlar toksoplazma varicella rubella kizamikcik gibi tahlilleri yaptiran varmı

Kızlar bir hafta önce şiddetli baş ağrısı nedeniyle acillik oldum. Kendi kendime migren teşhisi koyuyorum :) . Böyle çok şiddetli baş ağrısı yasayaniniz oldu mu? Nörolojiye gideyim diyorum ama hemen bir kez oldu diye gitmeli miyim bilemedim.

Kizlar merhaba yeni uye oldum ben. Adet olmama 2 gun var ama bu sabah benden kahve renklerde lekelenmeler oldu aceba bu nedir adet baslangici mi yoksa yerlesme kanamasi olabilirmiii ? :KK58:
Hakkimizda hayirlisi olsun ins...

Selam hanımlar
Biz bugün 4+4 olduk unutmuşuz biz hamişin hallerini bugün büyük bir avm dolanalım dedik ma aile yürüyüşün sonunda kasık Ağrı'sıyla dinlenecek yer aradım. tekrardan öğreneceğiz neler yapacağımızı Ben ilk hamileliğimde plesanta Pervia hastasıydım ilkinde olunca ikincilerde de olma riski normal bir gebeliğe göre biraz daha yüksek oluyormuş Sanırım biraz ondan tedirginim çok şükür onun dışında bişey yok sağlıkla büyümeye devam ☺️

Benden henüz tahlil filan istemedi sadece 32 değerle gittiğim için bekleyelim 10 gün dedi 21 aralıkta gidicem bakalım neler dicek

Benmde yaptırdı doktorm negatif çıktı şükür. Ya pıhtılaşma icin iğne kullanan kızlar b iğne hibor çok yakıyor. Sizinkiler nasıl?

ben hep özele gidiyorum. eger dr un devletteyse yaptırabilirsin ama devlette değilsen öyle pat diye yapmazlar.. araya tanıdık dr fln sokman gerekebilir.
Anladım canım kan testleri için devlete gidiyorum özelde yüksek fiyat cikiyor
Normal muayene için özel ede gittigim oluyo devlete de. Ben bakayim o tahlillere bi

Selam herkese. Ben 9 aralikta hamile oldugumu ogrendim. Bthcg degeri 18.75 cikmisti. Bugun kanamam oldu hastaneye gittim. Tekrar tahlil yaptirdim 36 cikti. Ultrasonla bakti doktor kese gorunuyordu. Kimyasal gebelik olmus. Hamileligim sonlandi. Cok canım sıkkın. Duyunca yıkıldım. Aranizdan ayriliyorum. Sizinle paylasmak istedim. Allah bebeklerinuzi saglikla kucaginuza almayi nasip etsin.

Selam herkese. Ben 9 aralikta hamile oldugumu ogrendim. Bthcg degeri 18.75 cikmisti. Bugun kanamam oldu hastaneye gittim. Tekrar tahlil yaptirdim 36 cikti. Ultrasonla bakti doktor kese gorunuyordu. Kimyasal gebelik olmus. Hamileligim sonlandi. Cok canım sıkkın. Duyunca yıkıldım. Aranizdan ayriliyorum. Sizinle paylasmak istedim. Allah bebeklerinuzi saglikla kucaginuza almayi nasip etsin.
Geçmiş olsun canım üzülme rabbim öyle büyük ki öyle bir mucize ki vücudumuz sağlıksız gebeliği tutmuyor sonlandırıyor bende ekimde düşük yaptım hemde hamile olduğumu bile bilmiyordum adet olduğumu zannedip bir gece kanama ve sanciyla hastaneye gidene kadar evet çok üzüldüm çok beklemişti cunki ama sonradan doktorların sağlıklı gebeliğin ne yaparsan yap dusmeyecegini sağlıksız bebeği vücudun attığını yada bir yerde durdurduğunu duyunca içim rahatladı rabbim inşallah en yakın zamanda sağlıklı bebekler nasip eder sana

Hayırlısı böyleymiş canım evet zor bekleyince ve isteyince ancak Rabbim bizden daha iyi biliyor herşeyi tevekkül et . Hayırlısıyla sağlıklı bir bebiş nasip etsin Rabbim sana en kısa zamanda Allah'a emanet ol

Bende sabırsızlıkla bekliyorum muayne gününü eşimle sürekli tekrarmi test yaptırdım diye düşünüyoruz her yolundami çok merak ediyorum

Allah kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin.

Back