2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hayirli sabahlar kizlar adet gibi kan bosaldi benden sancimda ayni adet sancisi sanirim bubgebelik bana nasip olmayacak Allah bilir..doktora gidicez birazdan

A Aryya Slvysr maalesef nasip degilmis simdi geldik doktordan dusuyormus zaten keseyi de gorememisti. hayirlisi artik..3 gunde bir gidip tahlil vericem kan degeri sifirlanana kadar kontrol altinda olucam.. Rabbim hepinize saglikli afiyetli gebelikler versin saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi amin..bizlere de cok dua edin sayfadan ayriliyorum maalesef hepinize cok tesekkur ederim Allaha emanet olun..

arkadaşlar benim en son adet tarihim 13 kasım cuma günü kan değerim 763 çıktı benimde doğumum ağustos ayına geliyor sanırım tam hesaplayamadım banada yardımcı olurmusunuz birde ben doktora gitmedim perşembe veya cumartesi gidebilcem sıkıntı olurmu kese anca o zamana görülür denildi:)

Ah canım üzülme desekte boş biliyorum ama inan bana herşeyden önemlisi senin sağlığın. Hakta hayırlısı. Çok geçmiş olsun.

Bel ağrısı geçen hafta daha yoğundu bu hafta azaldı arada oluyor

canım selamün aleyküm benim en son adet tarihim 13 kasımdı indirdiğim hamilelik programın da 20/08/2017 gösteriyor doğrudur sanırım dimi kafam biraz karıştı kusura bakma böyle bi soru sorduğum için:) ben cuma akşam test yaptırdım değerim 763 çıktı ama daha doktora gitmedim perşembe felan gidicem kese görünmesi için bi sorun olurmu acaba.

Doğrudur büyük ihtimal ama bebek büyüdükçe dr söyler muhtemel Doğum tarihini. Bende kan testinden bi hafta sonra gittim keseyi gördüm Çarşamba fln görünür kese garanti olsun diye cuma git bence

Ah canım üzülme desekte boş biliyorum ama inan bana herşeyden önemlisi senin sağlığın. Hakta hayırlısı. Çok geçmiş olsun.
Cok tesekkur ederim canim uzulmedim desem yalan soylemis olurum cunku 1.5 yillik evliyim ve ilk defa gebe oldugumu ogrenmistim hayirlisi ama isyan etmiyorum Rabbim hayirla afiyetle versin..Allah razi olsun canim :)

Doğrudur büyük ihtimal ama bebek büyüdükçe dr söyler muhtemel Doğum tarihini. Bende kan testinden bi hafta sonra gittim keseyi gördüm Çarşamba fln görünür kese garanti olsun diye cuma git bence

bende öyle düşündüm oyüzden bekliyorum canım bi aksilik olmaz dimi Allahın izniyle tereddüt ediyorum sendemi bi hafta sonra gittin ben bi kere kan testi yaptım okadar.

Cok tesekkur ederim canim uzulmedim desem yalan soylemis olurum cunku 1.5 yillik evliyim ve ilk defa gebe oldugumu ogrenmistim hayirlisi ama isyan etmiyorum Rabbim hayirla afiyetle versin..Allah razi olsun canim :)
üzülmez olunurmu....nasil bir heyecandir bilirim....ama su da bir gercek ki sagliksiz bir gebelikte böyle düşük oluyor...belki fizyolojik bir rahatsizligi olacakti bebeginin yada bir engeli...hayirlisini versin rabbim...
kendini ancak boyle avutabilirsin...
hamile kalabiliyor olman bile bir nimet...
daha yeni sayilir 1,5 sene ne ki....allah saglik versin... boy boy cocuklariniz olur insallah

aramızda bir gün var canım doğrudur doğum tarihi ben kese için çarşamba gidicem doktor 10 gün sonra gel demişti çarşamba 10 gün oluyor bakalım hayirlisi sende perşembe gitsen gözükür bence

Cnm cok geçmiş olsun böyle belki senin için daha hayirlidir bende iki ay once yasadim doktor sakat çocuklar yaşamıyor bunye onlari algilayinca disari atıyor dedi ben iki ay sonra hamile kaldim korunmadan simdilik saglikli rabbim inşallah daha cok sağlıklı çocuklar nasip eder kib

Slm hanimlar bende sabah doktora gittim ultrasonda bise gormedi kan verdim bakalim oglen belli olacak hayirlisi

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allahın her işinde vardır bir hayır. İnşallah allah sağlıklı bir bebek nasip etsin sana en kısa zamanda. Geçmiş olsun

Kızlar doktordan geliyorum. 6+2 günlük müş malesef takvimimi değiştirmek zorundayım. Karından baktık. Bebişi minicikte olsa gördük. Crl 0.56 çıktı kalp atışını dinledik doktora kalbi dakikada kaç atıyo diye sordum. Sorma niyetimi anladı. Kızın mı var oğlun mu dedi. Oğlum var deyince güldü ve kalbi yavaş atıyo, galiba bir oğlan daha geliyor sana dedi. Kan idrar tahlilleri yaptırdım ve geldim. Hadi bakalım

aramızda bir gün var canım doğrudur doğum tarihi ben kese için çarşamba gidicem doktor 10 gün sonra gel demişti çarşamba 10 gün oluyor bakalım hayirlisi sende perşembe gitsen gözükür bence

ay ne güzel:) evet bende ya perşembe dayanbilirsem cumartesi gidicem ben daha hiç doktora gitmedim tek kan tahlili yaptırdıum oyüzden tedirginim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…