Mrh herkese. Bizde 6+3 olduk. Bizim maceramız biraz uzundu bebek yolunda. 1 seneye yakın doktor gezdm. Rahim filmi cekindm. Asılama oldum ve snrasnda rahmde perde olduqnu öğrendm. 2 ay snrasnda tüp bebek yaptk yüksek ilaç dozlarıyla . Ne yazıkkı negatifi gördük. Pazartesi günü adet gecikmesi sikayetiyle gittiğimde 5+6 günlük bi can tasıdıqmı öğrendm. Fazla bi belirtm yok hatta bazen inanamıorm bile hala duruomu acaba yerinde diye. Bizimki bi mucize oldu rabbim kucaqma almayıda nasip etsin. İns isteyn herkese nasip eder. Herkes bu duyguyu yasasn insss
Benim 3 gende heterozigot var canim
1 düşüğüm var 8 haftalik
Doktorlar bunlardan degildir diyo
Napcagimi bilemedim bende
Haftaya baska bi doktora daha gitcem bana kan sulandırıcı hap yazan doktora bakalim ne diyecek.
Bu gün kü doktor folbiol yazdi bu sizin için en iyisi dedi
Bugun 6 haftalik hamileyim doktordon geldim bebek olusmaya baslamis ama henüz kalp atisi yok dedi vajinadan baksam duyarim ama gerek yok iki hafta sonra gel cok net duyariz acele etmeyim dedi ilk hamileligimi 8 haftda kalbi durdugu icin kurtaj olmustum bundan da 8 haftayi atlatirsak kalp atışlarında inşallah bir sorunla karsilasmayiz dedi 2 hafta nasil gececek bilmiyorum
Benim 3 gende heterozigot var canim
1 düşüğüm var 8 haftalik
Doktorlar bunlardan degildir diyo
Napcagimi bilemedim bende
Haftaya baska bi doktora daha gitcem bana kan sulandırıcı hap yazan doktora bakalim ne diyecek.
Bu gün kü doktor folbiol yazdi bu sizin için en iyisi dedi
Merhaba kızlar bende bazen hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama bence normal bunlar vücut yeni bebeğe alışmaya çalışıyor hormonlar dengesiz hiç belirtim olmasa da genel amlamda daha duygusalim bide sürekli iyimi endişesi tabi
Canım kendi yaşadığımı anlatayım sana evde test yaptım pozitif bata daha 3 gün vardı ertesi günü kan verdim 152 çıktı doktor bana dedi ki evdeki testte pozitif ciktiysa kandaki değer çok düşük dedi. Büyük ihtimal düşük olur durmaz bu bebek dedi canım sıkıldı 2 günü zor geçirdim tekrar kan bakıldı 392 olmuştu beta hcg tabi aynı doktora gitmedim bi daha doktorunu değiştirmen iyi olur imkanın varsa en kisa zamanda başka bi doktora git lütfen. İçini rahat tut lütfen sen iyi olacağına kesin net inan içinde hiç şüphe olmasın hic acaba düşer mi Yaşamaz mi diye düşünme iyi düşün iyi olsun. Bana doktor düşer diyince önce canım sıkıldı sonra onu Allah bilir dedim burda yazdım konu sahibi admin arkadaş çok rahatlattı beni yazdıkları çok iyi geldi kendisine tekrar tesekkur ediyorum başlarda okuyabilirsin 30 Kasım ve 2 aralık yazmisimdir
muhtemelen yaşamaz ne demek ya? öyle doktora adımımı dahi atmam bir daha ben olsam? risk var demek ayrı birşey de, yaşamaz nasıl denir ki? vicdansızmış...
muhtemelen yaşamaz ne demek ya? öyle doktora adımımı dahi atmam bir daha ben olsam? risk var demek ayrı birşey de, yaşamaz nasıl denir ki? vicdansızmış...
arkadaşlar peki hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
ben de coraspin kullanıyorum dr um bana folio verdi
yukarda bi arkadaşın dr sulandırıcı kullananlar için folbiol daha iyi demiş galiba
kafam karrıştı sizler ne kullanıyorsunuz
Merhaba kızlar bende bazen hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama bence normal bunlar vücut yeni bebeğe alışmaya çalışıyor hormonlar dengesiz hiç belirtim olmasa da genel amlamda daha duygusalim bide sürekli iyimi endişesi tabi