2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bilmiyorum ki slyvsr kesede göründu acaba yolk kesesinimi goremedi diye tahmin ediyorum oda illa 5.haftada mi gorulmesi gerekiyor ki.muhtemelen yasamaz dedi

Bu arada arkadaşlar,bu doktorun gaz ve kabızlık için verdiği şurup ile kefirin çok faydasını gördüm şişliğim baya geçti. Rahatladım şükür. Sıkıntı yaşayan arkadaşlar paylaşmak istedim.

Birde kızlar ilk muaynenizi doktor normal mi yaptı vajinalmi benim doktor vajinal yaptı ve bir dahaki kontrolde öyle olucak gibi gözüküyor bir zararı olurmu acaba
Benim 4+3 de vajinal yaptı tedirgin oldum hatta sordum ama hiçbir zararı olmadığını söyledi. Keseyi de gösterince zaten aklım uçtu gitti.

Arkadaslar meraba ben 5hafta 6 gunluk hamileyken doktora gittim ve doktor muhtemelen yasamayacagini soyledi ve 2 hafta bekleme suresi geçti . sizce neden oyle soylemis olabilir.bana bi aciklama yapmadi

Allah allah neden öyle dedi acaba, inşallah sıkıntısız olarak kucağına alırsın bebeğini

5 haftalik hamile arkadaşlar doktor tecrubesini paylasirsa sevinirim benimle.onlara ne dedi acaba doktor

Benim doktor kan tahlile sonucuna baktı, hayırlı olsun dedi, folik asit verdi, 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi.

Bilmiyorum ki slyvsr kesede göründu acaba yolk kesesinimi goremedi diye tahmin ediyorum oda illa 5.haftada mi gorulmesi gerekiyor ki.muhtemelen yasamaz dedi
Cnm ben yerinde olsan yarin başka doktora giderim doktor sana iyice aciklama yapmali sonucta sadece yasamaz demesi açıklayıcı degil 5 haftadan gec te gözüke bilir doktor bana gozukmeye bilir endisenme dedi ama gözüktü

Ya benim de baya fazlam var, biraz düşündürüyor beni bu durum.
Yakın arkadaşım da senin gibi kilosu fazla oda hamile bugün gitti doktora doktor olumlu konuşmuş hareket şart demiş spora başlıca yarın dedi ağır değil hafif sporla dengeli beslenmeyle fazla kilo almadan bitirmeye calisicak hamileliği bende öyle yapicam yürüyüş ve dengeli beslenme

İyi akşamlar arkadaşlar, umarım hepiniz ve bebekleri iyidir.Ben kendimi yorgun hissetmiyorum ama uyuyakalıyorum. Sanırım vücut dinlenmek istiyor.Kilolu olarak hamile kalan var mı?

İlk hamilelikte aldigim kiloların hepsini veremedim ilk 60 ile başlamıştım bu hamileliği 76 ile başladım çok kilo almamaya çalışıcam varis var benim bir de

Kefir her derde deva gibi bi içecek kesinlikle

Arkadaslar meraba ben 5hafta 6 gunluk hamileyken doktora gittim ve doktor muhtemelen yasamayacagini soyledi ve 2 hafta bekleme suresi geçti . sizce neden oyle soylemis olabilir.bana bi aciklama yapmadi

Canım kendi yaşadığımı anlatayım sana evde test yaptım pozitif bata daha 3 gün vardı ertesi günü kan verdim 152 çıktı doktor bana dedi ki evdeki testte pozitif ciktiysa kandaki değer çok düşük dedi. Büyük ihtimal düşük olur durmaz bu bebek dedi canım sıkıldı 2 günü zor geçirdim tekrar kan bakıldı 392 olmuştu beta hcg tabi aynı doktora gitmedim bi daha doktorunu değiştirmen iyi olur imkanın varsa en kisa zamanda başka bi doktora git lütfen. İçini rahat tut lütfen sen iyi olacağına kesin net inan içinde hiç şüphe olmasın hic acaba düşer mi Yaşamaz mi diye düşünme iyi düşün iyi olsun. Bana doktor düşer diyince önce canım sıkıldı sonra onu Allah bilir dedim burda yazdım konu sahibi admin arkadaş çok rahatlattı beni yazdıkları çok iyi geldi kendisine tekrar tesekkur ediyorum başlarda okuyabilirsin 30 Kasım ve 2 aralık yazmisimdir

Evet ben de aynı şekilde düşünüyorum ama biliyorumki onu hissettiğimiz anda hazır olucaz tamı tamına. Biraz daha bu ikilem sürücek o zamana kadarda

5+1 de dr a gittim kese için hayal meyal görünen bişi var dedi
artık ne demekse
10 gün sonra tekrar gel dedi
ama okuduğuma göre aynı haftada gören var

5+1 de dr a gittim kese için hayal meyal görünen bişi var dedi
artık ne demekse
10 gün sonra tekrar gel dedi
ama okuduğuma göre aynı haftada gören var
benim 4+3 de gordu keseyi doktor...
ondan 2 gun once gittigimde gormemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…