2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar kan sulandırıcı hap yada iğne kullanan varmı
Ben clexane igne kullaniyordum. Simdiki dr um bıraktirdi. Mhftr tek gen heterezigot. Düşüge sebep olmadığı bilimsel olarak kanıtlanmış. Zaten kanama alanim da var sadece folik asit ve progestan kullaniyorum

Slm hanimlar henuz kn tahlili yptirmadim ama 3gun gecti evde yaptigim teste ikinci cizgi silik cikti umitliyim insallh sıkıntı
Yasamadan geceriz bu sureci

İyi akşamlar
Beli ağrıyan var mı? Bir şey olacak diye korkuyorum ya inşallah normaldir.

ya se min canım bende coraspirin ve progestan kullanıyorum . Mthft1298 Heterozigot um 2 düşüğüm var şuan daha yine riski atlatabilmiş değilim
Progesteron hormonum iyi çıktığı için progestan vermedi bana.
Hap a gerek yok dedi
Haftaya baska bi doktora gitcem sormak için
Benimkide 8 haftalik düşük hiç kalbi atmadı

Ben folio kullaniyordum doktor bana folbiol yazdi canim.
Bide b12 yazdı

Ben clexane igne kullaniyordum. Simdiki dr um bıraktirdi. Mhftr tek gen heterezigot. Düşüge sebep olmadığı bilimsel olarak kanıtlanmış. Zaten kanama alanim da var sadece folik asit ve progestan kullaniyorum
Öyle mi kanıtlanmışmı simdi senden duydum
Banada çoğu doktor igne ye gerek yok dedi
1 doktor haric devlette oda
Israrla kullanirsam kanım çok sulanırsa diye korkuyorum bende

Ay

maaşallah de. Bende geçen hafta aynı şeyleri söylüyordum. Şu anda bir an önce 12. Haftaya ulaşmak için dua ediyorum
Neden canım hayırdır belirtiler yüzünden mi ben her belirtiye raziyim miyde bulantisida dahil hamileliğe hazırım yeter ki bebeğim iyi olsun

Ay
maaşallah de. Bende geçen hafta aynı şeyleri söylüyordum. Şu anda 12. H
Neden canım hayırdır belirtiler yüzünden mi ben her belirtiye raziyim miyde bulantisida dahil hamileliğe hazırım yeter ki bebeğim iyi olsun
inşallah canım. Allah kucağına almayı nasip etsin bu zor günler bile tatlı birer anı olsun inşallah.

Hayirli sabahlar arkadaslar bisey sorucaktim ates olcumu yapan var mi aranizda su an ates degerleriniz nedir?

Günaydın herkese hamdolsun dün kesemizi gorduk.. karından baktı
. ama ben çok fena hastayım 10 gün rapor verdi doktr
Ben de de pıhtılaşma çıktı Ama değerleriyle ilgili bilgim yok.coraspin 100- folbiol ve iğne olarak hibor 3500 e başladık. Sabahları da crinone jel kullaniyrm...

Sonuc kağıdının resmini at istersen bakalım orda yaziyordur hangileri oldugu

Öyle mi kanıtlanmışmı simdi senden duydum
Banada çoğu doktor igne ye gerek yok dedi
1 doktor haric devlette oda
Israrla kullanirsam kanım çok sulanırsa diye korkuyorum bende
Ilk gittigim dr önlem amaçlı verdi. Riske alamayız dedi. Benim de bir kaybim var. Sebebi farklı. Bu gittigim dr da kanıtlandı bunu sana kim yazdı dedi. Hatta biraz da sinirlendi. Kurtajimi yapan dr da gerek yok hemen hemen herkeste var bu durum dedi. Genetikci s gerek yok sadece bu geni taşıyan kisilerde folik asit deponlanma problemi var folik asit kullan demisti yani 3 dr a 1 dr. Zaten kanama alanim var Allaha emanet bıraktım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…