Ben clexane igne kullaniyordum. Simdiki dr um bıraktirdi. Mhftr tek gen heterezigot. Düşüge sebep olmadığı bilimsel olarak kanıtlanmış. Zaten kanama alanim da var sadece folik asit ve progestan kullaniyorum
Slm hanimlar henuz kn tahlili yptirmadim ama 3gun gecti evde yaptigim teste ikinci cizgi silik cikti umitliyim insallh sıkıntı
Yasamadan geceriz bu sureci
Progesteron hormonum iyi çıktığı için progestan vermedi bana.
Hap a gerek yok dedi
Haftaya baska bi doktora gitcem sormak için
Benimkide 8 haftalik düşük hiç kalbi atmadı
arkadaşlar peki hangi vitaminleri kullanıyorsunuz
ben de coraspin kullanıyorum dr um bana folio verdi
yukarda bi arkadaşın dr sulandırıcı kullananlar için folbiol daha iyi demiş galiba
kafam karrıştı sizler ne kullanıyorsunuz
Ben clexane igne kullaniyordum. Simdiki dr um bıraktirdi. Mhftr tek gen heterezigot. Düşüge sebep olmadığı bilimsel olarak kanıtlanmış. Zaten kanama alanim da var sadece folik asit ve progestan kullaniyorum
Öyle mi kanıtlanmışmı simdi senden duydum
Banada çoğu doktor igne ye gerek yok dedi
1 doktor haric devlette oda
Israrla kullanirsam kanım çok sulanırsa diye korkuyorum bende
Slm hanimlar henuz kn tahlili yptirmadim ama 3gun gecti evde yaptigim teste ikinci cizgi silik cikti umitliyim insallh sıkıntı
Yasamadan geceriz bu sureci
Merhaba kızlar bende bazen hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum ama bence normal bunlar vücut yeni bebeğe alışmaya çalışıyor hormonlar dengesiz hiç belirtim olmasa da genel amlamda daha duygusalim bide sürekli iyimi endişesi tabi
Günaydın herkese hamdolsun dün kesemizi gorduk.. karından baktı
. ama ben çok fena hastayım 10 gün rapor verdi doktr
Ben de de pıhtılaşma çıktı Ama değerleriyle ilgili bilgim yok.coraspin 100- folbiol ve iğne olarak hibor 3500 e başladık. Sabahları da crinone jel kullaniyrm...
Günaydın herkese hamdolsun dün kesemizi gorduk.. karından baktı
. ama ben çok fena hastayım 10 gün rapor verdi doktr
Ben de de pıhtılaşma çıktı Ama değerleriyle ilgili bilgim yok.coraspin 100- folbiol ve iğne olarak hibor 3500 e başladık. Sabahları da crinone jel kullaniyrm...
Öyle mi kanıtlanmışmı simdi senden duydum
Banada çoğu doktor igne ye gerek yok dedi
1 doktor haric devlette oda
Israrla kullanirsam kanım çok sulanırsa diye korkuyorum bende
Ilk gittigim dr önlem amaçlı verdi. Riske alamayız dedi. Benim de bir kaybim var. Sebebi farklı. Bu gittigim dr da kanıtlandı bunu sana kim yazdı dedi. Hatta biraz da sinirlendi. Kurtajimi yapan dr da gerek yok hemen hemen herkeste var bu durum dedi. Genetikci s gerek yok sadece bu geni taşıyan kisilerde folik asit deponlanma problemi var folik asit kullan demisti yani 3 dr a 1 dr. Zaten kanama alanim var Allaha emanet bıraktım ben de.