• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
uncali meydan canim Hayriye Gozuacik bende cok memnunum. cok yakindan takip ediyor ve o kadar ilgili ki.
Merhaba .bende şuan hamileliğimin ilk haftalarındayım Hayriye hanıma gittim 1 kez ama hakkında çok fazla yorum yok sizin Memnun kaldınız mı Doğum aşaması tavsiyeleri galan nasıldı.

Mrb kızlar uzun zamandır kimse yazmıyor oğlum aşırı inat ve korkusuz bi yanı da var çok çakısıyoeuz bu atiralar yapma diyorum yapıyor side durumlar nasıl

Merhaba .bende şuan hamileliğimin ilk haftalarındayım Hayriye hanıma gittim 1 kez ama hakkında çok fazla yorum yok sizin Memnun kaldınız mı Doğum aşaması tavsiyeleri galan nasıldı.
Nasıl geçti Hayriye hanımla gebelik süreciniz ? Memnun kaldınız mı

merhaba kizlar vayy br be gunlerdi heyecanla bebisleri bekledigimiz gunler. hic bir yazilani kacirmazdim hepsini okurdum. artik buraya vakit ayiramiyorum. ikinci oldu benimde ♥️
umarim herkes iyidir görüşmek üzere

Bebeğimin dudağı bu şekilde.bi kaç ay sonra estetik operasyon geçiricek inş.
Çocuk doktoru emmesinde sorun yok dedi ama hastanedeki hemşire ve sağlık ocağındakiler dudağından dolayı hafif kaçırıyor memeyi ama sen uğraş ver memeni dediler.
Biberonda emzikte sıkıntı yok.onları çok güzel emiyor.belki uçlarım büyük olsa beni emmesindede sıkıntı olmazdı.
Canım 3d ultrasonda belli olmadı mı hamileyken bilemedi mi doktor

Bütün çocuklar çok hareketli.Bizimki çok kaka yapıyor yemesine göre bazen 5 i buluyor.Yani karnında birşey durmuyor ki.Arkadaşıma doktor bir kere ilaç verebilirsiniz demiş.Bende andazol ilaç aldım ama henüz kullanmadim
Merhaba benim kizimada ilaç başladık kil kurdu icin fayda gördünüz mü açaba. Benimkisi de çok.kaka yapiyor yediği kafaya gidiyordu

Kizlar herkese merhaba pek sessiz buralar çocuğu okula başlayanlar zorlanıyor musunuz ben bu sene gondermey i düşünmüyorum
Sizde durumlar nasil

Back