Selam canım...iyiyiz hamdolsun Ankara'ya donuyoruz.bizim bu sene tatilimiz bir kosturmayla geçti...Oğlana kreş bakicaz Perşembe cuma..pazartesi başlatmak niyetindeyiz inşallah hayırlı bir yere karar veririz.3 gün oryantasyon süreci oluyormuş.alisma döneminde çalışıyor olmayayım diye erken donuyoruz.hala emiyor.gunduz bir sekilde geçiyor da akşam uykusu kesin emerek ..gece uyanıyor ve yeni adet geliştirdi ben yatar pozisyondayken yandan yandan emiyor.konusmalar bize kar etmedi.Selamlarsessizlik hakim burda ne var ne yok kızlar ? Kuzular nasıl , sizler nasılsınız?
Biz hastalıkları anca atlatiyoruz. Çok şükür ... Yalnız bizim bıdıgin dilinin üzerinde bir sarımtırak beyazlik var doktor mantar şurubu verdi dilinin üzerine sikmam gerekli malum yaptirtmiyorkaçıyor ağlıyor... Yemeklerin de çoğu dikine değince çıkartıyor geri o yüzden diye düşünüyorum doğal bir yöntem bilen var mı? Kendiliğinden geçer mi bilemedim
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin canım inşallah her şey gönlünüzce olur kuzunun kreşi de alışma süreci de çok iyi sorunsuz geçerSelam canım...iyiyiz hamdolsun Ankara'ya donuyoruz.bizim bu sene tatilimiz bir kosturmayla geçti...Oğlana kreş bakicaz Perşembe cuma..pazartesi başlatmak niyetindeyiz inşallah hayırlı bir yere karar veririz.3 gün oryantasyon süreci oluyormuş.alisma döneminde çalışıyor olmayayım diye erken donuyoruz.hala emiyor.gunduz bir sekilde geçiyor da akşam uykusu kesin emerek ..gece uyanıyor ve yeni adet geliştirdi ben yatar pozisyondayken yandan yandan emiyor.konusmalar bize kar etmedi.
Kuzuya da gecmis olsun...aslında bağışıklık sistemi gelişiyor sen başında eminim çok güzel bakiyorsundur zaten.cocuklari hastayken krese almiyorlarmis çoğu kreste.ilk 1 yıl fazla hastalanirlarmis kuzular.hepsi Allah'a emanet
Dili neden öyle olabilirmiş ki...inşallah kendiliginden geçer...probiyotik takviyesi yap bence.kefir içir.bende mantara genetik yatkınlık var göğüs altımda olur terleyince özellikle bahar yaz aylarında.ilaç alamadığım için emzirmem nedeniyle probiyotik onerdi eczaci
Sağol canım Allah razı olsun.evin yakınında bir yere başlatacağız cok şükür bir yere karar verdik.bayram tatili süreci olumsuz etkileyebilir diye bayram sonrası baslayacak..bayram sonrasindaki haftalarda eylüle kadar başka yeni kuzuların oryantasyonu varmış...biz eylüle kaldık özetle...5 gün sadece bir ogretmen yeni çocukla ilgilenecek mis.ben çalışıyor olacağım için babasına kaldı ihale:)Allah işinizi gücünüzü rast getirsin canım inşallah her şey gönlünüzce olur kuzunun kreşi de alışma süreci de çok iyi sorunsuz geçer♥ sebebini bilemiyorum doktor da bir şey demedi ama şu en son hastalandığında önce yaralar oldu ağzında sonra bu oldu ... İcireyim ne zamandır kefir vereyim diyordum zaten atladim bu ara . İnşallah geçer bakalım
2 yaş sendromu yada 2 yaş ergenliği diyoruz canım bunaHerkese merhaba
Hasta olan kuzulara acil şifalar diliyorum.
Kızımla ilgili bişeyler danışmak istiyorum arkadaşlar. Kızım şimdiye kadar mağazalarda hiçbirşeye elini sürmez ya da uyarınca derhal bırakırdı ama heryere ilgiyle bakar dolanırdı, şimdi memleketteyiz bir hafta oldu ve gerek evde gerek mağazalarda sürekli bişeyleri eline alıyor bırakması gerektiğini anlatsam da dinlemiyor ısrarla dokunuyor eline alıyor, aceba burada şımartıldığından mı bu halde? Nasıl müdahale etmeliyim lütfen bir yol gösterin bu durum hiç hoşuma gitmemeye başladı.Tamam keşif döneminde ama durdan sustan anlamayan çocuk haline gelsin istemiyorum.
Ay evet 2 yaş sendromunu yeterince yaşatıyordu ama şimdi asla söz dinlememeler başladı ,bu böyle gidecek diye korkuyorum ,dün reyonda ki bütün şampuanları tek tek bana getirdi durdurunca ağlamaya başladı çığlık kıyamet çıktık mağazadan,dikkatini başka yöne çeviriyorum bu seferde onları almak istiyor2 yaş sendromu yada 2 yaş ergenliği diyoruz canım bunaaramıza hoşgeldin arabaya binmek istememeler , istediğini almayınca çığlık atmalar , b3n artık büyüdüm ayrı bireyim havaları , yapma dediğin şeyi ısrarla gözünün içine baka baka yapmalar, alt tarafı bi bez değiştiriyorum diye yalandan ağlamalar vs vs... bizde aynı şeylerle uğraşıyoruz :)
Yani bana normal geldi ekstrem bir durum yok sürecin parçası.yazdirdigimiz krese gittik bilgi formunda çocugun fıtratını sorgulayan bir soru vardı.sakindir insancıl huzurlu mutlu yazdım...çıktığımız dakika oyun salonundan alıp eve gidiyoruz dediğim için yüzümü tirmaladi saçımı çekti kredinin kurucusunun yanindaHerkese merhaba
Kızımla ilgili bişeyler danışmak istiyorum arkadaşlar. Kızım şimdiye kadar mağazalarda hiçbirşeye elini sürmez ya da uyarınca derhal bırakırdı ama heryere ilgiyle bakar dolanırdı, şimdi memleketteyiz bir hafta oldu ve gerek evde gerek mağazalarda sürekli bişeyleri eline alıyor bırakması gerektiğini anlatsam da dinlemiyor ısrarla dokunuyor eline alıyor, aceba burada şımartıldığından mı bu halde? Nasıl müdahale etmeliyim lütfen bir yol gösterin bu durum hiç hoşuma gitmemeye başladı.Tamam keşif döneminde ama durdan sustan anlamayan çocuk haline gelsin istemiyorum.
Hahhah koptum yaa aynısı oluyor bizde de, sakin bebek dememin peşine en olmadık çekmecelerini boşaltmış anneminYani bana normal geldi ekstrem bir durum yok sürecin parçası.yazdirdigimiz krese gittik bilgi formunda çocugun fıtratını sorgulayan bir soru vardı.sakindir insancıl huzurlu mutlu yazdım...çıktığımız dakika oyun salonundan alıp eve gidiyoruz dediğim için yüzümü tirmaladi saçımı çekti kredinin kurucusunun yaninda
Herkese merhaba
Aynı modelden bizde de var :)) ne sendrommus minik bir ergen ile yaşıyoruz... Artist tavırlarını anlatmakla bitmez ama böyle çığlıklar atıp kendini yerden yere vurduğunda ben istemese de zorla kucağıma alıyorum kafasını omzuma sokup biraz daha çırpınıp duruyor. Yani şimdilik en etkili çözüm bu bizde markette direk market arabasına oturuyoruz ya da yiyebileceği minik bir şey veriyorum eline hemen alıp açıp o zaman başka yerlere dadanmiyor tabiki hızlıca al çık yapıyoruz o ayrı :) şimdilik durum bu huya dinusecegini zannetmiyorum canım buyuyorlar çok sık huy değiştiriyorlar şu sıra sen tabi yine taviz verme ama hoşgörünü de eksik etme2 yaş sendromu yada 2 yaş ergenliği diyoruz canım bunaaramıza hoşgeldin arabaya binmek istememeler , istediğini almayınca çığlık atmalar , b3n artık büyüdüm ayrı bireyim havaları , yapma dediğin şeyi ısrarla gözünün içine baka baka yapmalar, alt tarafı bi bez değiştiriyorum diye yalandan ağlamalar vs vs... bizde aynı şeylerle uğraşıyoruz :)
Bir ara hastayken kesecek gibi olduk ya biz de benim iki göğsümde çok sancidi önce. Sagip bosaltsam da sizliyordu biraz iki gün sonra hafifledi canım bir de masaj yap arada ılık suda özellikle geçicidir diye düşünüyorumArkadaşlar gündüz emmeyi bıraktık.sabah uyanınca kısa kesiyorum bir şekilde kandırarak gün boyu oyaliyorum gunduz uykusunu feda ederek..zaten emse de gündüz uyumayabiliyor...ancak sol gogsumde bir sancı olmaya başladı ve emse de geçmedi...siz emzirmeyi bırakma döneminde ne yaptınız göğsünüz agrimasin diye
Şimdi kesmediniz mi siz de biz gibi..dediklerini uygulayacagimBir ara hastayken kesecek gibi olduk ya biz de benim iki göğsümde çok sancidi önce. Sagip bosaltsam da sizliyordu biraz iki gün sonra hafifledi canım bir de masaj yap arada ılık suda özellikle geçicidir diye düşünüyorum
Yok canım azalttık baya ama kesmedik bu ara tek memeye düştü illaki sağdan açtırıyor soldan sadece gece uyku sersemi isterse emzirebiliyorum sol gogsum sızlıyor benim de arada keseceğim yakın zamanda bitmesini beklediğim bir şeyler var sonra oglusla buna yonelecegim bakalimŞimdi kesmediniz mi siz de biz gibi..dediklerini uygulayacagim
Canım bende ilk gündüzü kestim. Yavaş yavaş bıraktığım için süt birikmesi çokolmadı bende. Zaten azalıyor süt zaman geçtikçe.Arkadaşlar gündüz emmeyi bıraktık.sabah uyanınca kısa kesiyorum bir şekilde kandırarak gün boyu oyaliyorum gunduz uykusunu feda ederek..zaten emse de gündüz uyumayabiliyor...ancak sol gogsumde bir sancı olmaya başladı ve emse de geçmedi...siz emzirmeyi bırakma döneminde ne yaptınız göğsünüz agrimasin diye
Çok teşekkürler canım...senin de bayramın mübarek olsunSelam hanimlaryarın arife , simdidien herkese hayırlı mutlu bayramlar diliyorum... Kurbanı olanlarin Rabb'im hayirlarini kabul etsin olmayanlara da inşallah birgün nasip etsin . Hepinize iyi bayramlar musaitken yazayım dedim erkenden . Miniklerinize sevgiler öpün gidiklayin bol bol Allah'a emanet ...
İyiyiz cnm sen nasılsın .Arkadaşlar nasilsiniz nerelerdesiniz...ben dün işe başladım.eylulde krese başlayacak oğlan..annem geldi bayramın 2.gunu.dun çok rahat geçmiş ben yokken .bir de artık gece uyanmiyor.yani 3 gecedir.gece yatarken ve sabah uyandığında emiyor....hala konuşma yok bizde kelimelerle sınırlı kendini gosterip abi diyor...
Selam canım hayırlı olsun öncelikle gece uyanmayisina da sevindim darısı başımıza biz hiç kalkmiyorsak 5-6 kez kalkıyoruz şu ara...Arkadaşlar nasilsiniz nerelerdesiniz...ben dün işe başladım.eylulde krese başlayacak oğlan..annem geldi bayramın 2.gunu.dun çok rahat geçmiş ben yokken .bir de artık gece uyanmiyor.yani 3 gecedir.gece yatarken ve sabah uyandığında emiyor....hala konuşma yok bizde kelimelerle sınırlı kendini gosterip abi diyor...
Bizde de durum aynı emme konusunda geçen gün " annecim bitecek bak artık az kaldı tamam mı" dedim geçti üzerinden bir süre emesi gelmiş ama gelip istemiyor. Bir atarlar bir giderlerİyiyiz cnm sen nasılsın .
Bizde emme son sürat devam sanırım bu gidişle biraktiramicam nedeni ise o gücü halen kensimde göremem deniyorum isteyince yada aglayinca yelkenler suya oluyor.Gece kalkmaları halen var bizde.konusma olarakta sıňırli sayıda kelimeleri var .Tek fark biseyler söylediğimiz de tekrarlama çabası içinde olduğu
İyiyim canım hamdolsun..yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruzİyiyiz cnm sen nasılsın .
Bizde emme son sürat devam sanırım bu gidişle biraktiramicam nedeni ise o gücü halen kensimde göremem deniyorum isteyince yada aglayinca yelkenler suya oluyor.Gece kalkmaları halen var bizde.konusma olarakta sıňırli sayıda kelimeleri svar .Tek fark biseyler söylediğimiz de tekrarlama çabası içinde olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?