Kolaylıkla sağlıkla gelsin yavrum inşallah...Yok canım beklemedeyiz, sizler nasılsınız? Bu arada çok geçmiş olsun, bebeğin ateşi çıkmış..
Çok teşekkür ederim.insallah canımD dstn33 hayırlı olsun yeni işin, çok sevindim, oğluşunla yeni düzene de çabuk alışırsınız ins.
Nefesimmmsin çok geçmiş olsun kuzucuga umarım daha iyisinizdir..
Hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inş sağlıcakla doğsun ♡Yok canım beklemedeyiz, sizler nasılsınız? Bu arada çok geçmiş olsun, bebeğin ateşi çıkmış..
D dstn33 hayırlı olsun yeni işin, çok sevindim, oğluşunla yeni düzene de çabuk alışırsınız ins.
Nefesimmmsin çok geçmiş olsun kuzucuga umarım daha iyisinizdir..
[/QUOTE/).
Çok sağol cnm şuan iyiyiz çok şükür
Bu arada sağlıkla bebisini al kucağına
Çok geçmiş olsun canım biz de bırakma sürecine girmiştir hasta olunca ya olmadı. 3 gün ağzındaki yaralardan boğazının sisinden ememedi 4 günün sabahında kalkıp aç aç deyip yalvarır gibi uzerime atlayinca kaç gündür bişey de yemedigini bildiğim için verdim :/ şimdi uyumak için genelde emiyor çok zorlanmisti emmiyorken.. yani oldukça seyrek emziriyorum ama kıyamadım ben hazır değilmişim bir anda kesmeye. Azar azar keseceğim inşallah böylesi daha iyi olacak bizim için ... Sizin minik de inşallah atlatır ya da inşallah atlatmistir artık alisacaklar elbet canım üzme kendiniÇok geçmiş olsun canım.
Çarşamba gününden beri oğlumda çok kötü. Sebepsiz bi ateş başladı. Kan kültürü idrar kültürü temiz. Ama ateş 39.5 a çıktı. Şurup içmediği içinde mecbur 2 kez serum takıldı.
Bu arada 2 gün üstüste memesiz uyudu. 3.günde bırakmak için bu bir fırsat diyerek bıraktık. 1 hafta oldu memeyi bırakalı. Hastanede meme diye ağlayınca o kadar üzüldüm ki .doktorda sebepsiz ateşlenmesini memeden ayrıldığı için sıkıntı yapmıştır kendine dedi. Vicdan azabından o kadar ağladım kii. Ama zamanı gelmişti artık , bilemezdim hasta olacağını yoksa tabiki bırakmazdım. 3 gün emmedi 4.gün o süt verilmez ki artık
Diyeceğim o ki anneler siz hazır olmadan sakın bıraktırmayın memeyi. Ben çok duygusalım belki ondan çok etkilendim bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun canım bizimki de ona benzer bir şeydi fitile bile direnen bir ateş atlattık Rabb'im vermesin bir daha acil şifalar canım size de tekrarÇok sağol tekrardan Dr gittik serum verdiler şimdilik ii çok şükür
Dediklerine göre salgın varmış
Ben de ondan korkuyorum çok duygusal bakıyorum bu olaya... Hatta hastayken ememedi ya kendimi kötü hissettim bir şey de yiyemedi bari sütünü icse diye oturup ağladım zaten o yüzden dayanamadım tekrar başlamasına izin verdim çünkü isteyerek ayrılmadı memeden çok üzüldü 3 gün .. Ama pazarlıkla başladık annecim bak içiyorsun ama bitecek az kaldı diyorum bittiii diyor kuuzm :) illaki bitecek birgün bakalimBen haftalardır konuşuyorum emmek isteyeceği zaman meyve veriyorum su veriyorum ama hepsinin ardından kosa kosa gelip yakami açıyor.o pozisyondayken itmek istemiyorum incinir diye.bakalim bizim de zamanımız gelecektir insallah
Sağol canım bugün 15. Günümüz. Memlekete geldik 2 gündür hiç istemedi. Burda kuzen falanda çok akşama kadar bahçede salıncakta sallanıyor kumla toprakla oynuyor. akşam oluncada bi duş bi süt bayılıp kalıyor. Hatta bugün ilk defa babannesine emanet edip alışverişe çıktım :) 6 saat ayrı kaldık . Emziriyor olsaydım bırakamazdım.Çok geçmiş olsun canım biz de bırakma sürecine girmiştir hasta olunca ya olmadı. 3 gün ağzındaki yaralardan boğazının sisinden ememedi 4 günün sabahında kalkıp aç aç deyip yalvarır gibi uzerime atlayinca kaç gündür bişey de yemedigini bildiğim için verdim :/ şimdi uyumak için genelde emiyor çok zorlanmisti emmiyorken.. yani oldukça seyrek emziriyorum ama kıyamadım ben hazır değilmişim bir anda kesmeye. Azar azar keseceğim inşallah böylesi daha iyi olacak bizim için ... Sizin minik de inşallah atlatır ya da inşallah atlatmistir artık alisacaklar elbet canım üzme kendini
Oh maşallah ona iyi olmuş memleket de kalabalık değişiklik olur daha kolay avunur dediğin gibiSağol canım bugün 15. Günümüz. Memlekete geldik 2 gündür hiç istemedi. Burda kuzen falanda çok akşama kadar bahçede salıncakta sallanıyor kumla toprakla oynuyor. akşam oluncada bi duş bi süt bayılıp kalıyor. Hatta bugün ilk defa babannesine emanet edip alışverişe çıktım :) 6 saat ayrı kaldık . Emziriyor olsaydım bırakamazdım.
Sabah uyandiginda ;öğlen uyumak isterse bir de aksam yatarken emziriyorum.gunduz uyumazsa emme yok.keyif yaptirmiyorum gogsumde.oyaliyorum parka denize vs goturuyorum.2 gecedir uyanmıyor zaten.insallah devam.eder geceleri de kurtarmış oluruz.ise başlayınca kafadan öğlen emmesi (oğlan gibi söylüyorum artık : emme) olmayacak.sabah yetiştirebilirsem emer o da kalmaz zamanla...hadi inşallah travmasiz bitsinBen de ondan korkuyorum çok duygusal bakıyorum bu olaya... Hatta hastayken ememedi ya kendimi kötü hissettim bir şey de yiyemedi bari sütünü icse diye oturup ağladım zaten o yüzden dayanamadım tekrar başlamasına izin verdim çünkü isteyerek ayrılmadı memeden çok üzüldü 3 gün .. Ama pazarlıkla başladık annecim bak içiyorsun ama bitecek az kaldı diyorum bittiii diyor kuuzm :) illaki bitecek birgün bakalim
Oh maşallah...Sağol canım bugün 15. Günümüz. Memlekete geldik 2 gündür hiç istemedi. Burda kuzen falanda çok akşama kadar bahçede salıncakta sallanıyor kumla toprakla oynuyor. akşam oluncada bi duş bi süt bayılıp kalıyor. Hatta bugün ilk defa babannesine emanet edip alışverişe çıktım :) 6 saat ayrı kaldık . Emziriyor olsaydım bırakamazdım.
Sağol cnm sizede geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım bizimki de ona benzer bir şeydi fitile bile direnen bir ateş atlattık Rabb'im vermesin bir daha acil şifalar canım size de tekrar
Ne guzel haber getirdin :)) Nasilsin, döndün mü Ankara’ya?@deeploneliness temmuz annelerinden buldum seni doğum yapmışsın hayırlı uğurlu olsun...anneli babali büyüsun insallah
Hamdolsun canım iyiyim canim:) 31 temmuz da döneceğiz kismetse..Ne guzel haber getirdin :)) Nasilsin, döndün mü Ankara’ya?
Gecmis olsun @deeploneliness Umarim dogumun guzel gecmistir ve cabucak toparlanirsin.
Allah hayirli, saglikli, neseli, bereketli omur nasib etsin insallah yavrularina ve size. Umarim oglunun yeni duzene uyumu kolay olur. Cok sevsinler birbirlerini insaallah.
Sana da kolaylik diliyorum. Su ilk zamanlar bir gecsin de cok neseli gunler sizi bekliyor Allah’in izniyle.
Allah’a emanet olun.
@deeploneliness temmuz annelerinden buldum seni doğum yapmışsın hayırlı uğurlu olsun...anneli babali büyüsun insallah
Ne guzel haber getirdin :)) Nasilsin, döndün mü Ankara’ya?
Gecmis olsun @deeploneliness Umarim dogumun guzel gecmistir ve cabucak toparlanirsin.
Allah hayirli, saglikli, neseli, bereketli omur nasib etsin insallah yavrularina ve size. Umarim oglunun yeni duzene uyumu kolay olur. Cok sevsinler birbirlerini insaallah.
Sana da kolaylik diliyorum. Su ilk zamanlar bir gecsin de cok neseli gunler sizi bekliyor Allah’in izniyle.
Allah’a emanet olun.
Canım çok geçmiş olsun . Allah sağlıklı uzun ömürler versin :)Nefesimmmsin
Aminçok teşekkür ederim hanımlar, 22 temmuzda doğdu çok şükür kızım, şimdi emzirme ve yeni düzene alışma çabalarındayız. Beklediğim gibi zor gitmiyor inşallah böyle devam eder, oğlum da uyumlu gidiyor şimdilik. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Rabb'im analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ikisini de canım gozunuzaydinNefesimmmsin
Aminçok teşekkür ederim hanımlar, 22 temmuzda doğdu çok şükür kızım, şimdi emzirme ve yeni düzene alışma çabalarındayız. Beklediğim gibi zor gitmiyor inşallah böyle devam eder, oğlum da uyumlu gidiyor şimdilik. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Canım çok geçmiş olsun . Allah sağlıklı uzun ömürler versin :)
Amin çok teşekkür ederimRabb'im analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ikisini de canım gozunuzaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?