- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Canım tuvalet eğitiminin yanından gecmiyoruz biz henüz ben de zorlamayacagim.2 yaştan önce kendiliğinden bırakırsa bırakırmis.zorlamak ters tepermis.kas gelişimi ile alakalı 2 yaştan önce onermiyorlar zorlamayi.Günaydın hanımlar. Nasılsınız. Havalar ısınmaya başladı ve bizim işimiz daha da zorlaştı artık sürekli dışarı çıkmak isteyen bir bebe işten yorgun gelen anne babatuvalet eğitimi için 2 yaşını doldurmasını bekliyorum bende ama çokta zorlamayı düşünmüyorum. Şimdilik tuvaletini yaptığında yanıma gelip koklatıyor öyle ifade ediyor kendini. Bu arada hala emzik kullanan var mı. Biz kullanıyoruz ve nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum. İyice bağımlı olmaya başladı
Aynen 2 yaştan önce önerilmiyor bende o yüzden 2 yaşı beklicem sonrasında da çok zorlamayı düşünmüyorum elbet bırakacak. Emziğide elbet bırakacak ama artık çok bağımlı oldu ve geceleri uyanıp bulamayınca basıyor yaygarayı ben yoruldum artık ondan bıraktırasım varCanım tuvalet eğitiminin yanından gecmiyoruz biz henüz ben de zorlamayacagim.2 yaştan önce kendiliğinden bırakırsa bırakırmis.zorlamak ters tepermis.kas gelişimi ile alakalı 2 yaştan önce onermiyorlar zorlamayi.
Hiç emzik almadı.ama beni çok güzel kullanıyor o konuda da yol almış degiliz
Gece emmek için uyanmalar bizi de bezdirdi.yine emziği bulup yatağında uyuyorsa ne ala.allah kolaylık versin hepimizeAynen 2 yaştan önce önerilmiyor bende o yüzden 2 yaşı beklicem sonrasında da çok zorlamayı düşünmüyorum elbet bırakacak. Emziğide elbet bırakacak ama artık çok bağımlı oldu ve geceleri uyanıp bulamayınca basıyor yaygarayı ben yoruldum artık ondan bıraktırasım var
Tuvalet eğitimine başlayan var mı?
Cnm geçmiş olsun.kiyamak ben minnosa:) sen de üzülme hasta olduğu için öyle olmuştur.psikolojisi bozulduğu icin degil.Ben heves edip başladım.ilk gün çok iyiydi.kakası gelince elimden tuttu tuvalete götürdü.2 kere altına yaptı sadece.
İkinci gün hastalandı.boğaz enfeksiyonu olmuş.hep altına kaçırdı ağladı.
O akşam kakası geldi tuvalete yapamadı ağladı.bezini takalım ona yap dedim istemedi.
Tuvalete oturmadı.çok üzüldüm o haline.
Bezini taktım yap kızım dedim yapmadı.
Dün gece uykusunda bile bezini tuttu ağladı.
Tuvalet eğitimine son verdim.uzun bi süre denemicem.şuan kaka yapsın diye gözünün içine bakıyorum.
Benim yüzümden psikolojisimi bozuldu acaba diye üzülüyorum.bağırsak düzeni bozuldu diye üzülüyorum.suçluluk hissi yaşıyorum
İnşaallah öyledir.onun için en iyisini yapmaktı niyetim.kaş yaparken göz çıkarttım.Cnm geçmiş olsun.kiyamak ben minnosa:) sen de üzülme hasta olduğu için öyle olmuştur.psikolojisi bozulduğu icin degil.
Yaa kıyamam ona çok geçmiş olsun ben henüz erken olduğunu düşündüğüm için hiç adım atmadım anlamasi için anlatıyorum arada o kadar üzülme canım belki güzel gidecekti ama araya hastalık girmiş atlatır minnoş hemen inşallahBen heves edip başladım.ilk gün çok iyiydi.kakası gelince elimden tuttu tuvalete götürdü.2 kere altına yaptı sadece.
İkinci gün hastalandı.boğaz enfeksiyonu olmuş.hep altına kaçırdı ağladı.
O akşam kakası geldi tuvalete yapamadı ağladı.bezini takalım ona yap dedim istemedi.
Tuvalete oturmadı.çok üzüldüm o haline.
Bezini taktım yap kızım dedim yapmadı.
Dün gece uykusunda bile bezini tuttu ağladı.
Tuvalet eğitimine son verdim.uzun bi süre denemicem.şuan kaka yapsın diye gözünün içine bakıyorum.
Benim yüzümden psikolojisimi bozuldu acaba diye üzülüyorum.bağırsak düzeni bozuldu diye üzülüyorum.suçluluk hissi yaşıyorum
Yaa kıyamam ona çok geçmiş olsun ben henüz erken olduğunu düşündüğüm için hiç adım atmadım anlamasi için anlatıyorum arada o kadar üzülme canım belki güzel gidecekti ama araya hastalık girmiş atlatır minnoş hemen inşallah
Geçen hasta olusumuzdan bahsetmiştim ya kızlar , bizim bıdık da o zamandan beri banyo yapmaktan çok korkuyor anlamsız bir şekilde çığlık atıp kaçıyorhiçbir anlam veremedim severdi banyo yapmayı napabilirim şaşırdım şarkılar söylüyoruz toplarını goturuyoruz yok ...
Ay sorma neler neler :) sağol canım inşallah bulucaz bir yolunu ... Sizin minigin de normale dönmesine sevindimGeçmiş olsun canım.
Bizimki doğduğundan beri banyo yaparken hiç sesi çıkmazdı.
Şimdide seviyor ama saçını yıkarken gözlerine su geliyo diye kızıyor.banyo için şapkada aldım ama sevmedi onu.
Aloyu eline ver etrafı yıkasın,seni yıkasın belki hoşuna gider.lifi ver kendini sabunlasın.
Sen zaten baya eğlendirmeye çalışmışsın.onun haricinde aklıma bunlar geldi sadece :)
Benim oglumda cok istahlı bir bebek degil. Persentilde oglum zorla %50yi goruyor. Ama dediginiz keyfi hareketi yerınde.. Vitamin verdi doktoru o biraz istahını sankiMerhaba kızlarHerkes iyidir umarım Ben de bi soruyla geldim, bebeklerin iştahı nasıl? Kızım zaten hiçbirzaman iştahlı olmadı ama bi şekilde yediriyodum ,birkaç gündür ilk kaşığı bile almıyor yada bir iki kaşık sonrası istemiyor saatlerce aç kalıyor yine de yemiyor ama şükür enerjisi keyfi yerinde,baharın gelmesiyle iştahı açılır sanmıştım ama hiç öyle olmadı inşallah geçici dönemdir çünkü damak tadına uygun yemek çeşidi bulamıyorum artık .
Sen bi cag kebabı yedir üstüne de kadayıf dolması bak nasıl açılır istahiMerhaba kızlarHerkes iyidir umarım Ben de bi soruyla geldim, bebeklerin iştahı nasıl? Kızım zaten hiçbirzaman iştahlı olmadı ama bi şekilde yediriyodum ,birkaç gündür ilk kaşığı bile almıyor yada bir iki kaşık sonrası istemiyor saatlerce aç kalıyor yine de yemiyor ama şükür enerjisi keyfi yerinde,baharın gelmesiyle iştahı açılır sanmıştım ama hiç öyle olmadı inşallah geçici dönemdir çünkü damak tadına uygun yemek çeşidi bulamıyorum artık .
Bizimki doğuştan tokBenim oglumda cok istahlı bir bebek degil. Persentilde oglum zorla %50yi goruyor. Ama dediginiz keyfi hareketi yerınde.. Vitamin verdi doktoru o biraz istahını sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?