2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Su oranına bakıldı mı? Hem yemiyor içmiyor hem de ishal, su kaybı fazla oluyor bize sıvı takviyesi serum verdiler hastanede,10 saat falan sürmüştü. Kuzu yaa bi düzelseydi
Ultrasonla karnından baktı ama su oranı için mi bilmiyorum. Su konusunda sıkıntı yok sürekli su istiyor. Valla bi düzelsin eski haline gelsin başka bişey istemiyorum çok üzgünüm

Çok geçmiş olsun nasılsınız ?

Ah keşke yese çok haklısın .su bile çıkıyor. İlaçları içmediği için de hep aynı ilaç içirmek dünyanın en zor şeyiymiş
Canım ne durumdasiniz bilmiyorum inşallah geçmiştir ben yeni görüyorum ama ilaç icirmedim konusunda bir önerim var. Bizimki de hasta olduğunda hiçbir ilacı içmesi ateş için bile mecburen fitil kullandik. Sonra antibiyotik ya da diğer ilaçları ne kullancakmisim ise siselerle oynamayı çok seviyor aç kapa hiç keyfi de yoktu ama şişeyi gördü elimizde istedi. Ben de kontrollü bir şekilde açmasına izin verdim ve dikip içti bir yudum ilaç saatlerinde oyunla böyle icirdik paylasayim dedim ...

Sağol canım bizimkü iyice huylandı ya kaşıkla çorba bile versem ilaç sanıyor. Önce diliyle bi tadına bakıyor ilaçsa içmiyor

Sağol canım bizimkü iyice huylandı ya kaşıkla çorba bile versem ilaç sanıyor. Önce diliyle bi tadına bakıyor ilaçsa içmiyor
Bu konuda biraz fazla yazdım sanırım ama başımdan geçtiği için aklıma gelen bizde işe yarayanları yazıyorum işte portakal suyu içiyor mu? Enterogerminayı onun içine döküp içirsen ben esfloru o şekilde içirdim hep.

Kızımda pipetle içmeyi bilmiyordu alıp oynuyordu uzun süredir denemedim,geçen bu yazını okudum tekrar denedim hüp yap kızım dedim anında kavradı bir bardak ayranı oyun gibi içti, teşekkürler canım böyle tecrübeleri paylaşmak çok iyi oluyor

Ayyy çok sevindim faydalı olduysa:)))) rica ederim ne demek.

S SapkaliA sana da geçmiş olsun bu arada atlamisim inşallah bir daha yasamazsin mide agrisi mahvediyor insanı 3 yıl önce yine endoskopiye girmiştim o zaman gastrit ülser di sonuç . Şimdi tekrar aslında beslenme konusunda da dikkatli biriyim ama stresin de etkilediğini düşünüyorum... Sen nasıl atlattin bazen ufak bir detay bile yardımcı olabiliyor

Evet bize de esflor verdi onu da kullandık bir hafta,enterogermina 2 yaş ve sonrası dedikleri için almadım sizin doktorunuz kullanabilir dedi mi? Bidaha olmaz inşallah ama olursa onu almayı düşünüyorumda.
Selamlar. Bizim doktorumuz 2-10 yas icin olandan, bir flakonun yarisini sabah yarisini aksam icirebilecigimizi soylemisti.

Sagolasin canim. Ya ben yedigim her seyi cikariyordum geri. Gunlerce yemek yiyemedigim oluyordu. Midem hem agriyor hem bulaniyordu. Cok siddetli agri yasadigim bir donemdi ve 1 hafta boyunca hergun serum takilmisti. Sonra bir doktor dedi ki “sultan lokumu ye”
Lokumun yaralarin iyilesmesine, vucutta birilen asitlerin atilmasina yardimci oldugunu soyledi.
Benim tatliyla hele ki lokumla hic aram yoktur. O kadar sevmem. Neymis bu sultan lokumu diye gitti babam getirdi. Su beyaz, ustu hindistan cevizli lokummus, yumusacik bir lokum.
Ben yiyorum ama gunlerin de verdigi aclik falan, nasil canim istiyor.. Tabi o arada ilac da kullaniyorum. Bilmiyorum psikolojik mi oldu, ne oldu, nasil oldu 1 ay kadar o sultan lokumundan midemin cok agridigi zamanlarda 2 tane yedim hergun. 2 senelik sikayetim lokumla son bulmus oldu gibi oldu.
Sonra da hic yemedim o lokumdan :)
Yani benim ufak detayim, sultan lokumu. Ama mide agrisi degisik bir sey. Herkese her yontem iyi gelmiyor. Ilk baslarda sut icmem soylenmisti mesela. Ben sut icince bagirarak agliyordum midemin agrisindan. Meger sut hic iyi gelmezmis aslinda mide agrisina.
Yillardir da beslenmeme dikkat ediyorum. Aci zaten hic yiyemiyorum, cig sogan, beyaz bulgur, asitli icecekler tuketmiyorum. Et cok iyi gelmiyor, daha cok sebze tuketiyorum..
Ama benim sirrim yine de sultan lokumu :))
Allah sifa versin sana da.

Amin inşallah sen de yaşama tekrarını zor ve çeşit çeşit dediğin gibi önceleri zencefil çok iyi geliyordu bana da şuan o bile kar etmiyor bir sultan lokumu da yiyelim bakalım bakarsın benim aside de iyi gelir hatta severim de ben ne zamandır yememistim :) Allah sagligimizdan etmesin her şey bir yana her şeyin başı sağlık bir de küçük yavrularimiz var biz iyi olmayınca olmuyor ...

Kacirmisim şimdi gördüm senin mide rahatsızlığını geçmiş gitmiş olsunbir de senin oğluşun dişleri kaniyormus ya çıkarken onu da sonradan okudum sasirdim.kuzum benim.agliyor mu çok diş çıkarırken.aslinda gerçekten çok acı vericiymiş diş cikarmak.

Büyük geçmiş olsun cnm

Sagolasin. Hamileyken biraz yokladi ama ulserden cok reflu sikayetim oldu. Cok sukur gebelik bitince rahatladim.
Amin canim..1 aydir hastayim. Ne bogaz agrim bitiyor ne oksurugum. Yetti artik diye isyanlardayken yaklasik 2 hafta once dustum sol ayagim kirildi, alcida. 2 hafta daha alcida kalacak. Allah’in izniyle benimki duzelecek.. Allah surekli olarak bu sekilde yasayan insanlara cok yardim etsin, hastalara sifa versin.
Sagolasin, cok tesekkurler. Ilk kanadiginda cok aglamisti. Aslinda azilara kadar sorun yoktu diyebilirim. Ne olduysa azilar cikarken oldu. Sonra da 1 haftada 3 kopek disi cikti. Bunlarda da cok agladi. Uyurken, uyanikken surekli agladi. Annem benim dislerimin de cikarken kanadigini soyledi. Bakalim devami nasil gelecek.
Büyük geçmiş olsun cnm
Tesekkurler, cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…