2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Pipet kullanmaya başladınız mı bilmiyorum.2 3 gün önce ayranıni içmedi pasa ben de pipet bıraktım bardağa hüp yap dedim kavradı.o günden beri oyun yapıyor bardak bardak su içiyor.bir alternatif olabilir tabi onceden kesfetmediyse....
Ok cnm dikkat edelim biz de.Allah kuvvetini artırsın kuzular hiç hasta olmasın.benim de mesai basladi.sabaha kadar emme emme diye saat başı uyansa razı olcam.sirtini yatağa koymak istemiyor dişler yüzünden.... ateş yok aglama yok şükür emerek rahatliyor sanirim.

Bol su içir denir ama başımdan geçtiği için biliyorum su bile içirmek imkansız, yoğurduna biraz nişasta karıştırıp bir iki kaşıkta olsa yedirebilsen çok etkili çünkü. Ağzına gözüne bulaşsada ne yese kâr.

Ah keşke yese çok haklısın .su bile çıkıyor. İlaçları içmediği için de hep aynı ilaç içirmek dünyanın en zor şeyiymiş

Çok geçmiş olsun. İlaç içirmenin zorluğunu ben çok yaşadım vaktiyle. İnsan ilaç saatinden nefret ediyor. Umarım çözebilirsiniz, kolay gelsin. En kısa zamanda toparlanıp iyileşir umarım yavrun.

Bizimki de şurup içmiyor, ateş icin paranoxs fitil kullanabilirsiniz..

Gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. Benim cocuklarim cok amip oldu. Doktor oyle ishal durumlarinda Reflor, Enterogermina gibi probiyotikler veriyordu. Enterogermina’yi vermek cok kolay oluyor ozellikle. Bir sey yediremiyorum demissin gerci ama doktora da danis tabi de probiyotik destegi ise yariyor.

Evet bize de esflor verdi onu da kullandık bir hafta,enterogermina 2 yaş ve sonrası dedikleri için almadım sizin doktorunuz kullanabilir dedi mi? Bidaha olmaz inşallah ama olursa onu almayı düşünüyorumda.

Nişasta yoğurdu mutlaka dene canım çok etkili olduğunu göreceksin hemde hemen .
Evet canım bugün çorba içerken azcık nişasta koydum mecbur.
Çok teşekkür ederim. Evet doktorumuz enterogermina verdi birde Lokosit için Bactrim verdi.
Enterogermina yı suya karıştırıp içirdim ama Bactrim in iğrenç bi tadı var . Asla içmiyor.

Canım çok sağol . Aynı malesef. İshal geçmedi bi türlü ya ilaçları içmediği için devam ediyor
Ah kuzum yaa, günde kaç bez değişiyosunuz? Kızım ishal olduğunda bir günde yaklaşık 20 bez gitmişti , e bebek indiriminden aldığım 3 paket bez sanırım 136 taneydi 20 günde bitti serum vermediler mi?

Ah kuzum yaa, günde kaç bez değişiyosunuz? Kızım ishal olduğunda bir günde yaklaşık 20 bez gitmişti , e bebek indiriminden aldığım 3 paket bez sanırım 136 taneydi 20 günde bitti serum vermediler mi?
Saymadım hiç ama 15 rahat vardır.
Tekrar gittik doktora ilaç içmiyorda muadili bir şry vermekte anlamsız olur dedi. Kendi kendine geçmesini bekleyin dedi. Bugün şükür biraz daha iyi. En azından bir iki lokma bir şey yiyebildi

Su oranına bakıldı mı? Hem yemiyor içmiyor hem de ishal, su kaybı fazla oluyor bize sıvı takviyesi serum verdiler hastanede,10 saat falan sürmüştü. Kuzu yaa bi düzelseydi

Amin canım çok teşekkürler

Amin inşallah canım

Amin canım inşallah geçer bakalım ... De mi ya bakalım derin uykular ne zaman başlayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…