2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok zor olmuştur çok geçmiş olsun kaza geliyorum demiyor ... Amin Rabb'im dermansız dert vermesin

S SapkaliA geçmiş olsun şimdi gördüm ayağını kirmissin.ne zordur 2 cocukla.insan kendi acısını dusunemiyor...Allah yardımcın olsun tez zamanda eski haline döner inşallah ayagin. Bu aralar nasıl bakıyorsam ekrana herşeyi kaciriyorum

Cok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun, dermansiz dert vermesin inşallah

Sagolun arkadaslar. Basiyorum artik ustune cok sukur. Insallah haftaya kiriklar kaynamis olur da cikarirlar alciyi. Fena kasiniyor. Hergun cikarma girisiminde bulunuyorum sonra vazgeciyorum. Gun icinde cocuklardan biri mutlaka ayagima basiyor. Buna sukur, Allah anneleri de evlatlari da korusun. Herbirinin hastaligi, sakatligi hem kendine hem digerine zor. Allah’a emanet olun.

S SapkaliA ve _Bayankus_ cok gecmis olsun ikinize de.

baris'in da ayak alcida. 5 gun once dustu ya da ayagini sakatladigi icin oturdu yere basamayip biz dustu zannettik bilmiyorum. ayagin uzerine basamayinca hemen acile gittik. kikirdak zedelenmis. sabit durmasi icin alciya alindi. sali gunu kontrole gidecegiz. umarim iyilesmistir.

analara da bebelere de tekrar gecmis olsun :)

Büyük geçmiş olsun barışa cnm
Ne kadar dikkat edersen et hiç faydası yok minnoşlara
Bizimki sakarlıkta üstüne yok dün çeşitli yerlerini 3 defa çaprttı saga sola
Bugün de koşarken duvara vurdu kafasını bakalım kaç defa sakarlık yapacak bugün

Cok geçmiş olsun kıyamam

sagol canim. ahaha ya saftirik saftirik gezinirken carpiveriyorlar iste. baris da cok vuruyor kafasini bir yerlere. hatta o kadar cok vuruyor ve buz koyuyoruz ki, ayagina koymak icin elime aldigim buz torbasini kafasina goturuyor direk

sagol canim. ahaha ya saftirik saftirik gezinirken carpiveriyorlar iste. baris da cok vuruyor kafasini bir yerlere. hatta o kadar cok vuruyor ve buz koyuyoruz ki, ayagina koymak icin elime aldigim buz torbasini kafasina goturuyor direk
Çok tatlı yaa
Düşe kalka büyüyecekler işte Poyraz Ali koşarken çok heycanlanıyor önüne bakacağına arkasına baktığı için çarpma sonu kaçınılmaz oluyor.

Çok teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun. Alçıyı durduruyor mu peki ?

Cok geçmiş olsun barış beye. Şu dönemde ne yaptıkları ne yapacakları kestirilemiyor malesef. Bizimki de kafayi hiç eğmez dimdik yürür o yüzden de çok fazla düşüyor. Eh büyükler düşe kalka buyur diye boşuna dememişler

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun kuzuya

Bizim de kelime haznemiz pek yok olanları da tersten söylüyor babaya "aba", saate "asst", memeye "emme" diyor. Bir anneyi güzel diyor 5.aydan beri. Cok yavas ilerliyoruz..
bizde hiç bir kelime yok 18 aylık olduk..sadece aaaa ,deee,gibi harfler heceler çıkarıyor ama konutları çok iyi anlıyor algısı falan iyi

bizde hiç bir kelime yok 18 aylık olduk..sadece aaaa ,deee,gibi harfler heceler çıkarıyor ama konutları çok iyi anlıyor algısı falan iyi
Aynen canım, bizimki de her denileni anlıyor, derdini anlatıyor elbet bir gün konusacaklar ins. sağlıkları yerinde olsun yeter ki

Çok teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun. Alçıyı durduruyor mu peki ?
ilk bikac saat alisamadi da sonra pek sorun etmedi ya. 2 gun once alci cikti ama hala basmamasi gerekiyor uzerine tam iyilesmesi icin. zaten cok da basamiyor herhalde ki basma otur deyince dinliyor. zaten yurumeye kalkinca penguen gibi atiyor ayaklarini. artik alci yuzunden mi acidan mi bilmiyorum.
sagol canim. gorunmez kaza iste. allah dermansiz dert vermesin.

Merhaba arkadaşlar
Forumda Yemek bölümünde yeni bir yarışmamız var.Yarışmaya katılmak ister misiniz?
Bebeklerinize yaptığınız mama tariflerini bizimle paylaşmanızı istiyoruz.
Yarışma 06 ay ve 2 yaş aralığında olacak katılmak isteyenler linkteki konuya yazabilir veya benimle iletişime geçebilir.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?
Mis kokulu yavrularınıza ve sizlere hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…