- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Çok zor olmuştur çok geçmiş olsun kaza geliyorum demiyor ... Amin Rabb'im dermansız dert vermesinSagolasin. Hamileyken biraz yokladi ama ulserden cok reflu sikayetim oldu. Cok sukur gebelik bitince rahatladim.
Amin canim..1 aydir hastayim. Ne bogaz agrim bitiyor ne oksurugum. Yetti artik diye isyanlardayken yaklasik 2 hafta once dustum sol ayagim kirildi, alcida. 2 hafta daha alcida kalacak. Allah’in izniyle benimki duzelecek.. Allah surekli olarak bu sekilde yasayan insanlara cok yardim etsin, hastalara sifa versin.
Sagolasin, cok tesekkurler. Ilk kanadiginda cok aglamisti. Aslinda azilara kadar sorun yoktu diyebilirim. Ne olduysa azilar cikarken oldu. Sonra da 1 haftada 3 kopek disi cikti. Bunlarda da cok agladi. Uyurken, uyanikken surekli agladi. Annem benim dislerimin de cikarken kanadigini soyledi. Bakalim devami nasil gelecek.
Tesekkurler, cok sagol
S SapkaliA geçmiş olsun şimdi gördüm ayağını kirmissin.ne zordur 2 cocukla.insan kendi acısını dusunemiyor...Allah yardımcın olsun tez zamanda eski haline döner inşallah ayagin. Bu aralar nasıl bakıyorsam ekrana herşeyi kaciriyorumSagolasin. Hamileyken biraz yokladi ama ulserden cok reflu sikayetim oldu. Cok sukur gebelik bitince rahatladim.
Amin canim..1 aydir hastayim. Ne bogaz agrim bitiyor ne oksurugum. Yetti artik diye isyanlardayken yaklasik 2 hafta once dustum sol ayagim kirildi, alcida. 2 hafta daha alcida kalacak. Allah’in izniyle benimki duzelecek.. Allah surekli olarak bu sekilde yasayan insanlara cok yardim etsin, hastalara sifa versin.
Sagolasin, cok tesekkurler. Ilk kanadiginda cok aglamisti. Aslinda azilara kadar sorun yoktu diyebilirim. Ne olduysa azilar cikarken oldu. Sonra da 1 haftada 3 kopek disi cikti. Bunlarda da cok agladi. Uyurken, uyanikken surekli agladi. Annem benim dislerimin de cikarken kanadigini soyledi. Bakalim devami nasil gelecek.
Tesekkurler, cok sagol
Cok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun, dermansiz dert vermesin inşallahSagolasin. Hamileyken biraz yokladi ama ulserden cok reflu sikayetim oldu. Cok sukur gebelik bitince rahatladim.
Tesekkurler, cok sagol
Büyük geçmiş olsun barışa cnmS SapkaliA ve_Bayankus_ cok gecmis olsun ikinize de.
baris'in da ayak alcida. 5 gun once dustu ya da ayagini sakatladigi icin oturdu yere basamayip biz dustu zannettik bilmiyorum. ayagin uzerine basamayinca hemen acile gittik. kikirdak zedelenmis. sabit durmasi icin alciya alindi. sali gunu kontrole gidecegiz. umarim iyilesmistir.
analara da bebelere de tekrar gecmis olsun :)
Cok geçmiş olsun kıyamamS SapkaliA ve_Bayankus_ cok gecmis olsun ikinize de.
baris'in da ayak alcida. 5 gun once dustu ya da ayagini sakatladigi icin oturdu yere basamayip biz dustu zannettik bilmiyorum. ayagin uzerine basamayinca hemen acile gittik. kikirdak zedelenmis. sabit durmasi icin alciya alindi. sali gunu kontrole gidecegiz. umarim iyilesmistir.
sagol canim. ahaha ya saftirik saftirik gezinirken carpiveriyorlar iste. baris da cok vuruyor kafasini bir yerlere. hatta o kadar cok vuruyor ve buz koyuyoruz ki, ayagina koymak icin elime aldigim buz torbasini kafasina goturuyor direkBüyük geçmiş olsun barışa cnm
Ne kadar dikkat edersen et hiç faydası yok minnoşlara
Bizimki sakarlıkta üstüne yok dün çeşitli yerlerini 3 defa çaprttı saga sola
Bugün de koşarken duvara vurdu kafasını bakalım kaç defa sakarlık yapacak bugün
sagol canim tesekkurlerCok geçmiş olsun kıyamam
Çok tatlı yaasagol canim. ahaha ya saftirik saftirik gezinirken carpiveriyorlar iste. baris da cok vuruyor kafasini bir yerlere. hatta o kadar cok vuruyor ve buz koyuyoruz ki, ayagina koymak icin elime aldigim buz torbasini kafasina goturuyor direk
ay yaaÇok tatlı yaa
Düşe kalka büyüyecekler işte Poyraz Ali koşarken çok heycanlanıyor önüne bakacağına arkasına baktığı için çarpma sonu kaçınılmaz oluyor.
Çok teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun. Alçıyı durduruyor mu peki ?S SapkaliA ve_Bayankus_ cok gecmis olsun ikinize de.
Cok geçmiş olsun barış beye. Şu dönemde ne yaptıkları ne yapacakları kestirilemiyor malesef. Bizimki de kafayi hiç eğmez dimdik yürür o yüzden de çok fazla düşüyor. Eh büyükler düşe kalka buyur diye boşuna dememişlerS SapkaliA ve_Bayankus_ cok gecmis olsun ikinize de.
Geçmiş olsunS SapkaliA ve_Bayankus_ cok gecmis olsun ikinize de.
Geçmiş olsun kuzuyaS SapkaliA ve_Bayankus_ cok gecmis olsun ikinize de.
bizde hiç bir kelime yok 18 aylık olduk..sadece aaaa ,deee,gibi harfler heceler çıkarıyor ama konutları çok iyi anlıyor algısı falan iyiBizim de kelime haznemiz pek yok olanları da tersten söylüyor babaya "aba", saate "asst", memeye "emme" diyor. Bir anneyi güzel diyor 5.aydan beri. Cok yavas ilerliyoruz..
Aynen canım, bizimki de her denileni anlıyor, derdini anlatıyor elbet bir gün konusacaklar ins. sağlıkları yerinde olsun yeter kibizde hiç bir kelime yok 18 aylık olduk..sadece aaaa ,deee,gibi harfler heceler çıkarıyor ama konutları çok iyi anlıyor algısı falan iyi
Bizde de durum öyle cnm pek konuşma eğilimi yokbizde hiç bir kelime yok 18 aylık olduk..sadece aaaa ,deee,gibi harfler heceler çıkarıyor ama konutları çok iyi anlıyor algısı falan iyi
ilk bikac saat alisamadi da sonra pek sorun etmedi ya. 2 gun once alci cikti ama hala basmamasi gerekiyor uzerine tam iyilesmesi icin. zaten cok da basamiyor herhalde ki basma otur deyince dinliyor. zaten yurumeye kalkinca penguen gibi atiyor ayaklarini. artik alci yuzunden mi acidan mi bilmiyorum.Çok teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun. Alçıyı durduruyor mu peki ?
sagol canim. gorunmez kaza iste. allah dermansiz dert vermesin.Cok geçmiş olsun barış beye. Şu dönemde ne yaptıkları ne yapacakları kestirilemiyor malesef. Bizimki de kafayi hiç eğmez dimdik yürür o yüzden de çok fazla düşüyor. Eh büyükler düşe kalka buyur diye boşuna dememişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?