2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin sana da bebisine de . Dün biz de asi vurulduk bizde de sabaha karşı başladı ateş bugün akşam üzerine kadar sürdü şurup ile kontrolde tuttuk çok şükür asi olacaklar da onleminizi alın yine de derim ...

Hanımlar bizim asi yerimizde yuvarlak şekilde genişçe bir kızarıklık ve ufaktan da şişlik var asi olanlar arasında var mı bununla karşılaşan normal mi ki?

Çok gecmis olsun canim, cok sagolasin aynı etkiyi göstermiş sizde de. Atlattınız neyse ki..

Hanımlar bizim asi yerimizde yuvarlak şekilde genişçe bir kızarıklık ve ufaktan da şişlik var asi olanlar arasında var mı bununla karşılaşan normal mi ki?
Bizde şişlik olmadı, isterseniz bi saglik ocağına sorun

Diyebilecek tek sözüm yok sana... içim gitti...keşke sabır dileyip,dua etmekten baska birşey yapabilsek Emir için... Off offf yazıp yazıp siliyorum... ınanılmaz yandı içim... arada gel ,dök içini,agla bagır cagır rahatla... atma içine... iyi ol sen... B bursa_83

Selam hanımlar nasılsınız ? Manuel göğüs pompası tavsiye sine ihtiyacım var. Ve nasıl kullanıp muhafaza edildigine dair bilgiye de tabi... bugüne kadar hiç sutumu sağmadım gerek olmamisti. Ancak haftaya endoskopiye gireceğim 2-3 saat emzirmemem gerekiyormuş sonraki ilk sütü sagacagim girmeden süt bırakacağım nasıl olacak bilmiyorum bizim bıdık biberon bile sevmiyor kolaylıkla atlatiriz inşallah...

Acente ya da lansinohun alabilirsin.gecmis olsun

Canım ucuz yollu ve memnun kaldığım pompa olarak wee baby nin manuel pompasını onerebilirim. Gecmis olsun simdiden..

Geçmiş olsun, manuel kullanmadım ama saklamak için Lansinoh saklama poşetlerinden kullandım. 3 güne kadar dolapta saklanabiliyor ama bu aylarda sağarken az geldiği için ne kadar erken biriktirirsen o kadar iyi. Ben birkaç ay önce denemek için sağmıştım 30 cc bile çıkmamıştı, fena moralimi bozmuştu. Emerken daha fazla süt içiyorlar.

Canım çok geçmiş olsun.
Eğer 2- 3 saatse bence gerek yok. Bende 2 3 hafta önce diş dolgusu yaptırdım. Doktorum 3 saat emzirme dedi. Bizde dışarıda oyaladık garanti olsun diye 7 saat emzirmedim. Sütte sağmamıştım. Gretchenin dediği gibi artık süt sağınca hiç gelmiyor. İnek sütüde içiyorlar artık .

Iyı aksamlar herkese. Bebegimin dilinde farklılık var demistim ve kansız gıbı dıye yazmıstım gecem haftalarda Dr a goturduk. Coğrafik dil cıktı. Ve kan depoları bosalmjs. Kan degeri iyi ama. Ferro surup verdi Cok huysuz on gundur. Uykular cok fena Allah yardımcınız olsun

Ben inek sütü vermiyorum hiç.doktor emiyor diye verme Gerek
yok dedi.baslamali miyim sizce?

Geçmiş olsun ...dişler geliyordur biz biraz çok az düzeldik uyku konusunda.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben de yaştan sonra azar azar çoğaltarak verdim .ilk başta içmek istemedi şu an 1çay bardağı kadar anca içiyor.
Bizim doktorumuz devam sütü önermişti ama ben normal süt vermeyi tercih ettim.

Çok geçmiş olsun.
Emdikler sürece bence de gerek yok, ben zaten alerjiden dolayı veremiyorum ama süte hiç sıcak bakmamıştım zaten. Süt sindirmesi zor bir şey yetişkinler için bile o yüzden yoğurt, kefir ve ayranla ihtiyacı olan kalsiyumu ve fazlasını alabilir bence.

Cok geçmiş olsun, ins.bir an önce toparlanır kuzun..

Ben muhallebisinin içinde bazen de nadiren (cunku icmiyor genelde) biz kahve icerken ona da bi fincan süt iciriyorum. Bizimle birlikte kahve içtiğini sanıyor bıdık :)

Çok tatlılar yaaa:) ben de harnup pekmezi sulandırıyorum teh teh diye içiyor.teh= çay bu arada:) sütü bireylerin içinde kek poğaça pankek şeklinde aldı.hic icirmedim ben de.

Arkadaşlar kuzuların iştahı nasıl? Tencere yemeği yemiyor.sabah kahvaltı öğlen meyve akşam çorba...kan değeri bakılacak asi olacağı gün yemin ederim korkuyorum nasıl çıkacak Allah bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…