- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Teşekkür ederim canım evet ben de çok çıkacağını düşünmüyorum ama acaba uzar mı diye düşündüğüm için en çok sagsam mi diye düşündüm tam öğlen uykusu saatine denk gelecek çünkü uyusa bile yatağa emmeden yatmiyor bizim bıdık... Bir de doktor iki saat sonraki sütünü sagip at sonra emzir dedi..Geçmiş olsun, manuel kullanmadım ama saklamak için Lansinoh saklama poşetlerinden kullandım. 3 güne kadar dolapta saklanabiliyor ama bu aylarda sağarken az geldiği için ne kadar erken biriktirirsen o kadar iyi. Ben birkaç ay önce denemek için sağmıştım 30 cc bile çıkmamıştı, fena moralimi bozmuştu. Emerken daha fazla süt içiyorlar.
Sagol canım sana da geçmiş olsun oylanirsa ve beni görmezse dalıyor oyuna sorun olmuyor da beni görüp uykusu da gelirse vay halimize emzirmeden önce sagip atmadin mi peki sütünü ?Canım çok geçmiş olsun.
Eğer 2- 3 saatse bence gerek yok. Bende 2 3 hafta önce diş dolgusu yaptırdım. Doktorum 3 saat emzirme dedi. Bizde dışarıda oyaladık garanti olsun diye 7 saat emzirmedim. Sütte sağmamıştım. Gretchenin dediği gibi artık süt sağınca hiç gelmiyor. İnek sütüde içiyorlar artık .