2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Teşekkür ederim canım evet ben de çok çıkacağını düşünmüyorum ama acaba uzar mı diye düşündüğüm için en çok sagsam mi diye düşündüm tam öğlen uykusu saatine denk gelecek çünkü uyusa bile yatağa emmeden yatmiyor bizim bıdık... Bir de doktor iki saat sonraki sütünü sagip at sonra emzir dedi..
Sagol canım sana da geçmiş olsun oylanirsa ve beni görmezse dalıyor oyuna sorun olmuyor da beni görüp uykusu da gelirse vay halimize emzirmeden önce sagip atmadin mi peki sütünü ?

Arkadaşlar kuzuların iştahı nasıl? Tencere yemeği yemiyor.sabah kahvaltı öğlen meyve akşam çorba...kan değeri bakılacak asi olacağı gün yemin ederim korkuyorum nasıl çıkacak Allah bilir
Bizde de durum çok farklı değil bir öğün düzgün yerse ne ala diyorum gerisi hep atıştırma meyve kuruyemiş bitki çayı ya da meyve suyu bazen gece yatmadan irmikli mama vb inşallah düzelecek diye bekliyorum...

Geçmiş olsun canım acil şifalar... Bu arada biz kabızlık olduğu için demir ilacı hiç düzenli kullanamadik belki veriyorsundur ama yine de söyleyeyim ben 7 aylıktan beri neredeyse her sabah pekmez iciriyorum ya da tahin pekmezi ihmal etmiyorum. Çok sık kırmızı et de tuketmememize rağmen kan değerli orta halli . Yani bizde ise yarıyor tavsiye ederim ek olarak.

Yok canım emzirdim direkt.

Merhaba arkadaşlar oncelikle allah evlatlarınizi sağlıkla buyutmenizi nasip etsin insallah..hayırlısıyla bende bir ağustos anne adayıyım.. sizlere bi sorun olacaktı..ben ikili test yaptırdım ense ve burun çıkıntısı nda herhangi bir problem yok.ancak kan değerlerim riskli cıktı..
Yaş riski 1:266
Biyokimyasal trisomy 21 <1:50
Kombine trisomy 21 1:74
Trisomy 13/18 +NT 1:4886
Ense 1.7
Papp-a düzeltilmiş mom 0.33
Beta düzeltilmiş mom 1.88
Bunu yapan devlet hastanesinde perinatolok ama ben sonucu kendi dr ma gösterdim ve riskli bir grupta sin araştırma yada üniversite hastanesine gitmen gerekiyor bana gore bisey çıkmaz ama detaylı incelenmesi gerekiyor dedi..araştırdığım kadarıyla baya bir risk grubundayim..sizlerden fikir almak istedim bu zamanlardan geçtiğiniz için varmı aranızda böyle bir durum yaşayan yorumlarınıza ihtiyacım var şimdiden tskler

Merhaba trizomi 21 riskiniz yüksek cikmis.cvs ya da amniyosentez yaptirin

Merhaba trizomi 21 riskiniz yüksek cikmis.cvs ya da amniyosentez yaptirin
Açıkçası amniyosentez çok sıcak bakmıyorum sorun olma olasılığı olabiliyormuş çok gerek duyulursa kan verip yurt dışına göndermeyi düşünüyoruz..ancak araştırdığım kadarıyla yapılan laboratuvara gore sonuç değişebiliyormuş yanlış çıkabiliyormuş başka bir yerde tekrar yaptırmayı da düşünüyorum ama cvs hakkımda bilgim yok

CVS de amniyosentez benzeri.kordondan kan aliyorlar.nifty gibi fetal DNA testi yaptırmak imkanıniz var ise kesinlikle yurt dışına kan gönderin.insallah güzel sonuçlar alırsınız.

CVS de amniyosentez benzeri.kordondan kan aliyorlar.nifty gibi fetal DNA testi yaptırmak imkanıniz var ise kesinlikle yurt dışına kan gönderin.insallah güzel sonuçlar alırsınız.
Çok tşk ederim cevaplarınız için riske atmamak için evet kan göndermeyi düşünüyorum önce bir pazartesi olsun diye sabırsızlıkla bekliyorum ins hiç gerek kalmaz..birde bi sorun daha olacak ben 4 yıl önce doğum yaptım bu tarz testlerde hiç sorun yoktu iki ailede de genetik le ilgili bir problem yok..sizce testin yanlış olma olasılığı varmidir

Rica ederim...yaş riskiniz yüksek olabilir.ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.doktorum yaştan sebep 2li 3lu testlerde riskimin yüksek çıkabileceğini bu sebeple direkt nifty yaptirmami söylemişti.diliyorum ki nifty testiniz güzel çıksın.2li ya da 3lu testte çıkan bu risk gerçeği yansıtmıyor olsun.

Ense kalınlığı ve burun ölçümü yapılmış.miydi

Amin ins çok tşk ederim

Geçmiş olsun inşallah içinizi rahatlatacak sonuçlar çıkar sağlıkla gelsin bebeğiniz ...

Cok sagolun. Bende kecı boynuzu ozu veriyorum ilaveten. İstahı sfena degil ama sevmedıgını de hic yemıyor. Eti dolma veya corbalars o farketmeyecek sekılde koyuyorum bakalım. Aksine benim oglumu da ishal gibi yaptı ferro surubu. ~herkeste farklı gosterıuor etkısını sanırım. Normalde ıkı ay sonra kontrole gelin dedi ama bir ay sonra bır test yaptırcm. Bosa ılac vermek istemiyorum

Benimde kilom yapıstı kaldı sanki. Kıstandır evdeyız hep dıye dusunuyorum. Bahar olsa da daha fazla cıksk dıyorum. Ama bir 4 yasında kızım da var ikisi ayrı yöne gidiyor parkta nasıl yapıcm bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…