- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
- 108
Radyo neden ki :)Ben bazen is yapabilmek icin video aciyorum tv de yoksa olmuyor.kahvalti hazirlayana kadar.yemegini hazirlayana kadar kisa sureler.onun disinda doktor radyo acin dedi.radyo acik
Konusmasi icin faydaliymis:)Radyo neden ki :)
O zaman bundan sonra radyo açık kalsınKonusmasi icin faydaliymis:)
Çok güzelllGeliştiren anne baba kitabında Doğan Cüceloğlu bu şiiri önermiş. Okuyunca okadar duygulandım ki sizlede paylaşmak istedim.
YETİŞKİN OĞLUMA
Sürekli Meşguldüm O Kadar Sene
Seninle Doyasıya Oynayamadım
Sen Beni Çağırdın Gel Oyna Diye
Ben Bir Türlü Zaman Ayıramadım
Giydirdim, Doyurdum, Seni Kolladım
Sadece Bunları Yeterli Sandım
Bana Oyuncağını Getirdiğinde
Ben Seni Çoğu Kez Başımdan Savdım
Yatağa Yatırır Seni Okşardım
Sen Uyur Uyumaz Hemen Çıkardım
Şimdi O Günleri Çok Özlüyorum
Keşke Bir Dakika Fazla Kalsaydım
Hayat Ne Kadar Kısa Yıllar Ne Çabuk
Ne Zaman Büyüdü Bu Küçük Çocuk
Ona Dokunmak İçin Uzandığımda
Ellerim Boş Kalır Yüreğim Buruk
Artık Ne Resimler Ne De Oyunlar
Ne İyi Geceler Ne Sarılmalar
Hepsi Çok Geride Ulaşmak Zor
Yaşanmadı Sanki O Güzel Yıllar
Artık Hiç İşim Yok Yapayalnızım
Günlerim Çok Uzun Üstelik Bomboş
Keşke İsteklerini Bir Bir Yapsaydım
Küçük Arzuların Şimdi Çok Şirin Çok Hoş
Canim gecmis olsun allah yardimcin olsunBenim oglan menemeni cok istahla yiyor.kiyma sogan biber bol domatesle pisiriyorum ona bayilir.kuru fasulye pilav; nohut pilav,kofte makarna...mercimek corba.yayla corba.domates corba.biz de 3 ogun yemiyoruz mesela hala 2 ana 2 ara...Merhaba hanımlar,bebislerinizin çok severek yediği tarifler var mı biz birşey yediremiyoruz doktor balık yağı falan verdi.3 gündür ateşi var şimdi hiçbirşey yemiyor
Biz kaloriferi 1 haftadır açtık sağolsun alt komşum hiç açmadığı için yerler buz gibi. 1 haftadır ayağından soğuk alınca inanılmaz gaz çıkartmaya başladı. Lcw panduf aldm altı kaydırmaz onu giydiriyorum.Evde terlik niyetine ne giydiriyorsunuz? Bizin oglan corapla hep usutecek diye korkuyorum.patik ayakkabi tarzi birsey varmi onereceginiz
Giymeye tenezzül ederse Carters’tan patik aldık onu giydiriyorum ama çorabını bile çıkartıyor zor giydiriyorum.Evde terlik niyetine ne giydiriyorsunuz? Bizin oglan corapla hep usutecek diye korkuyorum.patik ayakkabi tarzi birsey varmi onereceginiz
Sagol canım şimdi doktora götürdük boğazı iltahaplanmis ve kulağına kadar gitmiş ateşi hala devam ediyor hiçbirşey yemiyor süt veriyorum ama ne kadar yeterli olurki ne yapsam bilemedibilemedimCanim gecmis olsun allah yardimcin olsunBenim oglan menemeni cok istahla yiyor.kiyma sogan biber bol domatesle pisiriyorum ona bayilir.kuru fasulye pilav; nohut pilav,kofte makarna...mercimek corba.yayla corba.domates corba.biz de 3 ogun yemiyoruz mesela hala 2 ana 2 ara...
Atesli oldugu icin de istahsiz olabilir.kasikla iciremezsem bardakla daha kolay iciriyorum corbalari.
Tavuk suyuna corba yapsan biraz limon da sıksan belki istahla icer.bir an once iyilessin insallah tam hastalik havasiSagol canım şimdi doktora götürdük boğazı iltahaplanmis ve kulağına kadar gitmiş ateşi hala devam ediyor hiçbirşey yemiyor süt veriyorum ama ne kadar yeterli olurki ne yapsam bilemedibilemedim
Corap cikarma bizde de var.disaro cikarken giydigi ayakkabiyi otokoltuguna oturturoturtmaz cikartir.korkuyorum kendi arabasinda biz farketmeden cikartip atacal dieGiymeye tenezzül ederse Carters’tan patik aldık onu giydiriyorum ama çorabını bile çıkartıyor zor giydiriyorum.
Defne de aynı şekilde ayakkabısını çıkartmak için hemen iki büklüm oluyor. Bu arada Carters patik demiştim, ben memnun değilim başka alacağım. Bunu yazacaktım, dalgınlığıma gelmiş, unutmuşum.Corap cikarma bizde de var.disaro cikarken giydigi ayakkabiyi otokoltuguna oturturoturtmaz cikartir.korkuyorum kendi arabasinda biz farketmeden cikartip atacal die
Çok geçmiş olsun evet tavuk suyuna şehriye çorbası limonlu sever belki hem yumuşatır bizim oğlan çok seviyor bir de mercimek çorbasını limonlu karabiberi güzel içiyor çorba olarak hastalığından yoktur iştahı Rabbim şifa versin inşallahSagol canım şimdi doktora götürdük boğazı iltahaplanmis ve kulağına kadar gitmiş ateşi hala devam ediyor hiçbirşey yemiyor süt veriyorum ama ne kadar yeterli olurki ne yapsam bilemedibilemedim
Bizimkinin de corap cikarma huyu bu ara zirvede, hatta ilk adım ayakkabısını kaybettik bebek arabasindayken birini çıkarmış aradik fakat bulamadikGiymeye tenezzül ederse Carters’tan patik aldık onu giydiriyorum ama çorabını bile çıkartıyor zor giydiriyorum.
MerhabaMerhaba hanımlar,bebislerinizin çok severek yediği tarifler var mı biz birşey yediremiyoruz doktor balık yağı falan verdi.3 gündür ateşi var şimdi hiçbirşey yemiyor
MerhabaKizlar bende 2018 agustos annesiyim biraz pimpirikliyim ek gidaya 5. Ay doldugundami baslaniyor 6. Ay mi birde ben bogaza sut kacsa cok panik oluyorum ek gida beni cokrkutuyor varmi onereceginiz bilgiler yardimci olursaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?