- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Ya kıyamam evet insan çaresiz hissediyor kendini bizimki de köşeye geçip ikinip duruyor kipkirmizi oluyor bazen popo deliği çok sertlesiyorBanada cocuk doktoru degilde saglik ocagindaki doktorumuz verdi 3 aya yakin kullandim simdi iyiler ilaca ihtiyac duymuyorlar popo caylagi olunca dahada zor oluyor kizlarinin poposunun deligi kapandi o kadar sistiki onu aci cekerken gorunce icim aciyordu hic dusunmeden basladim ilaca sukur allaha iyi simdi ette iyice kuculdu eskisinden eser kalmadi
Biz kullanmadık kaçıncı aydasiniz ? Taze soğan kemirince de rahatlatıyor alıyor ağrısını bilginiz olsunArkadaşlar diş Jeli kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız hangi marka ? Bu ara dişten yana çok zor durumdayız.
15 aylık olmak uzereyiz. Soğanı duydum ama hiç denemedim biraz pinpirikliyim boğazına birşeyler takılır diye falan Allah korusunBiz kullanmadık kaçıncı aydasiniz ? Taze soğan kemirince de rahatlatıyor alıyor ağrısını bilginiz olsun
Ben artık dayanamayacak olduğunda sürüyorum uykuya dalamiyor çünkü. Dentinox kullanıyorum. Ama şunu da belirteyim içim hiç rahat etmeyerek sürüyorum. İnşallah şu dış sıkıntılarimiz en kisa zamanda bitsinArkadaşlar diş Jeli kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız hangi marka ? Bu ara dişten yana çok zor durumdayız.
Anladım tabi şuan değil ben biraz bastırıp kendiniz surebilirsiniz suyundan rahatlabilir ben küçük sandım daha , bazen yeni anneler de gelip burada danisiyorlar o yüzden dedim. Bizim de şuan cok etkileri oluyor ama kullanmadım hiçbir şey . Gönlüm razı olmuyor bitki çayı (rezene ıhlamur vb.) yapıyorum genel olarak rahatlatılması uyuyabilmesi için o kadar ..15 aylık olmak uzereyiz. Soğanı duydum ama hiç denemedim biraz pinpirikliyim boğazına birşeyler takılır diye falan Allah korusun
Adidas süperstar bizimki canım başlarda yasirgadi dışarda yürümek istemiyordu ama şimdi alıştı çok rahat yürüyor. Yine adidas dragon kullanan arkadaşım var çok memnunlar o ayakkabı çok da yumuşak bebeğinin ayakları çok tombik değilse onu da tercih edebilirsinHanımlar iyi akşamlar. Yaşadığım yerde mağaza yok herseyi internetten alıyoruz mecburen. Ve ilk adım ayakkabısı için o kadar çok şey yazıyorlar ki ozelliklerine acikcasi güvenemiyorum. Kullanıpta memnun olduğunuz ve internetten alabileceğim ayakkabı önerilerinde bulunabilir misiniz. Bu arada ayakla ilgili problemimiz yok çok şükür düz taban felan degiliz yada içe basma olayımiz yok
Adidas dragon ilk adım ayakkabısı almıştık. Ama artık küçüldü zor giyiyor. Normal tabanlı spor ayakkabı almayı düşünüyorum bende kararsizim ne zamana kadar kullanmsı gerekiyor ki bu ilk adım ayakkabısınıHanımlar iyi akşamlar. Yaşadığım yerde mağaza yok herseyi internetten alıyoruz mecburen. Ve ilk adım ayakkabısı için o kadar çok şey yazıyorlar ki ozelliklerine acikcasi güvenemiyorum. Kullanıpta memnun olduğunuz ve internetten alabileceğim ayakkabı önerilerinde bulunabilir misiniz. Bu arada ayakla ilgili problemimiz yok çok şükür düz taban felan degiliz yada içe basma olayımiz yok
İlk çocuğuma bir kere bile surmuslugum yok diş curutuyor diye duymuştum ona rağmen curudu dişleri. Bu yavrum da çok kıvranıyor sürekli ağlayarak uyanıyor azilar çıkıyor bı nebze olsun acısını dindirir diye düşündüm. İnşallah kolayca çıkarırlar kuzular.Anladım tabi şuan değil ben biraz bastırıp kendiniz surebilirsiniz suyundan rahatlabilir ben küçük sandım daha , bazen yeni anneler de gelip burada danisiyorlar o yüzden dedim. Bizim de şuan cok etkileri oluyor ama kullanmadım hiçbir şey . Gönlüm razı olmuyor bitki çayı (rezene ıhlamur vb.) yapıyorum genel olarak rahatlatılması uyuyabilmesi için o kadar ..
Amin inşallah. Saatlerce aglayinca insan mecbur kalıyor malesefBen artık dayanamayacak olduğunda sürüyorum uykuya dalamiyor çünkü. Dentinox kullanıyorum. Ama şunu da belirteyim içim hiç rahat etmeyerek sürüyorum. İnşallah şu dış sıkıntılarimiz en kisa zamanda bitsin
Adidas süperstar bizimki canım başlarda yasirgadi dışarda yürümek istemiyordu ama şimdi alıştı çok rahat yürüyor. Yine adidas dragon kullanan arkadaşım var çok memnunlar o ayakkabı çok da yumuşak bebeğinin ayakları çok tombik değilse onu da tercih edebilirsin
Çok teşekkür ederim kızlar sanırım dragon alıcam bendeAdidas dragon ilk adım ayakkabısı almıştık. Ama artık küçüldü zor giyiyor. Normal tabanlı spor ayakkabı almayı düşünüyorum bende kararsizim ne zamana kadar kullanmsı gerekiyor ki bu ilk adım ayakkabısını
Aynen öyle kızımın öyle acı çekmesine dayanamıyorum bir süre sonra. Sürmemek için çok çabalıyorum ama artık uyku problemi başladığında sürüyorum. İlk disimiz 10 aylıkken çıktı o zamandan beri toplasan 1 tüp bitmedi arada değiştirdiğim için takibini tam yapamadım açıktan 1 ay sonra değiştiriyorum çünküAmin inşallah. Saatlerce aglayinca insan mecbur kalıyor malesef
Selamlar ben vicco ve nubebe diyebilirim ama çevremde nike adidas alan da cok var ama hangi modelleri inan hiç bilmiyorum.bu ara bnde spor ayak. Modellerine bakıcaktım tamHanımlar iyi akşamlar. Yaşadığım yerde mağaza yok herseyi internetten alıyoruz mecburen. Ve ilk adım ayakkabısı için o kadar çok şey yazıyorlar ki ozelliklerine acikcasi güvenemiyorum. Kullanıpta memnun olduğunuz ve internetten alabileceğim ayakkabı önerilerinde bulunabilir misiniz. Bu arada ayakla ilgili problemimiz yok çok şükür düz taban felan degiliz yada içe basma olayımiz yok
Bizde salon mutfak bir sürekli TV görüyor doğal olarak ama reklamlar haricinde dikkatini çekmiyor . Telefonu da elimizde görünce istiyor ama alo alo demek için kurcalıyor kendi kendine kısa süreli başka birşey verip unutturana kadarKızlar bebeklerinizin tv,telefon ya da tabletle araları nasıl? Biz 1 yasında hasta oldugumzda buhar vermek zorunda kalmıştık ve o 1hafta telefondan bişeyler Acıyorduk dursun diye alıstı...normalde evde teli elimize almıyoruz ama gördügü zaman kıyamet kopuyor ac ac diye... hiç izletmemek gibi katı kurallarım da yok ama izleyince de pişmanlık duyuyorum:) sizler ne alemdesiniz?
İnsan dayanamıyor haklısın ben de onun da sancısı varken benim de başımin ağrıdigi bir zamansa parol alıyorum bir tane akşam ona da geçiyor az da olsa etkisi oluyor .. inşallah canım Rabbim iyilik sağlık versin tüm yavrularaİlk çocuğuma bir kere bile surmuslugum yok diş curutuyor diye duymuştum ona rağmen curudu dişleri. Bu yavrum da çok kıvranıyor sürekli ağlayarak uyanıyor azilar çıkıyor bı nebze olsun acısını dindirir diye düşündüm. İnşallah kolayca çıkarırlar kuzular.
Ben de Vicco aldım, memnunum. Rahat yürüyor.Selamlar ben vicco ve nubebe diyebilirim ama çevremde nike adidas alan da cok var ama hangi modelleri inan hiç bilmiyorum.bu ara bnde spor ayak. Modellerine bakıcaktım tam
Tv açık değil evde, o yüzden bir yere gitmediğimiz sürece görmüyor. Bilgisayarı da o açıkken kullanmıyorum. Bir tek telefon var, onla da video falan izletmiyorum sadece kendi videosu varsa ona bakıyor bazen, bir de görüntülü konuşmamız oluyor haftada 1-2 kez. Ben elimden geldiğince korumaya çalışıyorum, hiç ekran görmese çok daha mutlu olurum ama.Kızlar bebeklerinizin tv,telefon ya da tabletle araları nasıl? Biz 1 yasında hasta oldugumzda buhar vermek zorunda kalmıştık ve o 1hafta telefondan bişeyler Acıyorduk dursun diye alıstı...normalde evde teli elimize almıyoruz ama gördügü zaman kıyamet kopuyor ac ac diye... hiç izletmemek gibi katı kurallarım da yok ama izleyince de pişmanlık duyuyorum:) sizler ne alemdesiniz?
Ben de Vicco aldım, memnunum. Rahat yürüyor.
Tv açık değil evde, o yüzden bir yere gitmediğimiz sürece görmüyor. Bilgisayarı da o açıkken kullanmıyorum. Bir tek telefon var, onla da video falan izletmiyorum sadece kendi videosu varsa ona bakıyor bazen, bir de görüntülü konuşmamız oluyor haftada 1-2 kez. Ben elimden geldiğince korumaya çalışıyorum, hiç ekran görmese çok daha mutlu olurum ama.
Ben bazen is yapabilmek icin video aciyorum tv de yoksa olmuyor.kahvalti hazirlayana kadar.yemegini hazirlayana kadar kisa sureler.onun disinda doktor radyo acin dedi.radyo acikYa bende öyle ama bizde bi de dede faktoru var annem baktığı ben icin,malum ben çalışıyorum dedesi kıyamıyorum arada acıyorum diyo gerci o da günde toplasan 15-20dk cok deil ama iste... cok takmamaya çalışıyorum ama bazende sinir oluyorum. Yoksa bizde de evde tv acık olmuyor pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?