• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
hangi siteden bez aliyorsunuz siz acaba
Sleepy’nin kendi sitesinden aliyordum ben ama bu bahsettigim kampanya birkac aydir yapilmiyor. Baska kampanyalari var da cok uygun gelmedi bana, yine de takipteyim. Eger yine gelirse haber ederim burdan insallah. Digerlerini de nerde uygun gorursem ordan aliyorum. Gecen gun misafirlige gitmistik, yanima bez almayi unutmusum. Mahalle bakkalina gittim. Canbebe’nin paketi 15 liraydi. Aldim hemen 2 paket. Yanimda para yoktu, olsa epey alirdim. Aklinizda olsun, mahalle bakkallarinda bazen uygun oluyor bezler.

Iyi geceler hanimlar. Aranizda bademcigini aldiran var mi veya yakinlarinizdan, tanidiklarinizdan aldiran oldu mu? Aldiran olduysa sonraki surec nasil devam etti, kurtuldunuz mu hastaliktan?

Arkadaslar bizim oglan yurumuyor hala 28 agust ta 14 ay bitecek.siraliyor ama kolunun altindan tutup yurume calismasi yaptirmaya calistigimizda istemiyor.kendini yere atiyor.var mi biim gibi olan.cene masallah pabuc gibi ama ayagina pabuc giydiremedik.

6 hastalık geçirenler herhangi bi ilaç kullandınız mı bununla ilgili?
3 gün sadece geceleri çıkan ateşimiz oldu.
Başka bi hastalık belirtisi yoktu.
Sırtı pütür pütür oldu.daha sonra sırtı kızardı.göğsünde kollarında hiçbişey yok.sadece ense sırt kısmında hafif kızarıklık var.
Kendiliğinden geçiyor diye biliyorum ama siz kullandınız mı merak ettim?

Iyi geceler hanimlar. Aranizda bademcigini aldiran var mi veya yakinlarinizdan, tanidiklarinizdan aldiran oldu mu? Aldiran olduysa sonraki surec nasil devam etti, kurtuldunuz mu hastaliktan?
Canim dun gece okudum ama ablamdan cevap bekledim.2011 dogumlu yegenimin 18 aylikken mecburiyetten bademcikleri alinmisti.normalde 2 yas oncesi uygun gorulmez ama bizim kuzu icin gerekli gordu doktorlar zirt pirt agir hastalaniyordu.ameliyatin faydasini gordugunu soyledi.ameliyat sonrasi bebek icin zormus.20 gun serumla beslenmis cani yanacak diye birsey yemek istememis.sizde kim olacak bilmiyorum ama bir kac doktorun ortak fikriyse olunsun ameliyat.cok gecmis olsun

Arkadaslar bizim oglan yurumuyor hala 28 agust ta 14 ay bitecek.siraliyor ama kolunun altindan tutup yurume calismasi yaptirmaya calistigimizda istemiyor.kendini yere atiyor.var mi biim gibi olan.cene masallah pabuc gibi ama ayagina pabuc giydiremedik.
Kızımda 28 ağustos doğumlu Son 1 aydır felan dediğin gibi bırak adım atmayı ayakta durduramiyorduk geçen cumartesi birden ellerini bırakıp yürümeye başladı. Bizim tarafta olsun esimin tarafında olsun hep yaş karşılanmış yürüme konusunda ama bizimki her bebek farklıdırı bize öğretiyor hep. 18 aya kadar normal deniyor zaten ki sizin ki de yakında başlar :KK16:

Kızımda 28 ağustos doğumlu Son 1 aydır felan dediğin gibi bırak adım atmayı ayakta durduramiyorduk geçen cumartesi birden ellerini bırakıp yürümeye başladı. Bizim tarafta olsun esimin tarafında olsun hep yaş karşılanmış yürüme konusunda ama bizimki her bebek farklıdırı bize öğretiyor hep. 18 aya kadar normal deniyor zaten ki sizin ki de yakında başlar :KK16:
Ayyy hadi masallah kizima:))) darisi bize olsun.duz duvara tutunuyor siraliyor nasil beceriyorsa ama yurutemiyoruz

Can
Ayyy hadi masallah kizima:))) darisi bize olsun.duz duvara tutunuyor siraliyor nasil beceriyorsa ama yurutemiyoruz
Canım bizimki 7Ağustos doğumlu ve yürümüyor.Kuzenimin oglu 17.ayında yeni yürüdü geçen gün mağazada bir kadının bebeği 18 aylıktı yurumuyordu ama kadın hiç umursamıyordu.Bende pek takmıyorum artık

Sırtı pütür pütür oldu.daha sonra sırtı kızardı.göğsünde kollarında hiçbişey yok.sadece ense sırt kısmında hafif kızarıklık var.
Geçmiş olsun 9 aylıktı bu hastaligi gecirdiginde ates dusurucu fitil dışında hicbir sey kullanmadik

Ben de bi dönem çok takmistim tabii yine çevre baskısı sayesinde sonra dusundum çok şükür sağlığı yerinde siraladigina göre bi gün elbet yürüyecek dedim ve ben rahatlayınca yuruyuverdi. Sende takma kafana kendini ne zaman hazır hissederse o zaman yürüyecek nasılsa :KK200:

Gecmis olsun canim.
Iki oglum da gecirdi. Atesleri cok yuksek oluyordu, kucugu gece hastaneye goturmustum o yuzden 40’in ustundeydi ates. Fitil yapmislardi ama sadece geceleri degil surekli atesliydi 3 gun boyunca. Onun disinda ilac kullanmadik. Buyuk daha dusuk atesle atlatti. Ikisinde de 3 gun surdu bu hal. 3. Gunden sonra gogusleri putur putur oldu, kizardi. Baska yerlerinde olmadi dokuntu. Ertesi gun uyandiklarinda hic dokuntu kalmamisti. Belki atesin seyri ve dokuntulerin oldugu bolgeler cocuktan cocuga farkediyodur.
Doktora goturursen 6. Hastaliktan suphelendigini soyle. Bazi doktorlar antibiyotik verip yolluyor cunku.

Canim dun gece okudum ama ablamdan cevap bekledim.2011 dogumlu yegenimin 18 aylikken mecburiyetten bademcikleri alinmisti.normalde 2 yas oncesi uygun gorulmez ama bizim kuzu icin gerekli gordu doktorlar zirt pirt agir hastalaniyordu.ameliyatin faydasini gordugunu soyledi.ameliyat sonrasi bebek icin zormus.20 gun serumla beslenmis cani yanacak diye birsey yemek istememis.sizde kim olacak bilmiyorum ama bir kac doktorun ortak fikriyse olunsun ameliyat.cok gecmis olsun
Cok tesekkurler canim haber ettigin icin. Gecmis olsun sizin kuzuya da.
Buyuk oglanun bademcikler iltihaplanmisti. Tedavi oldu. 2 hafta sonra geri basladi. Onun icin gundemdeydi bu konu ama dun ciger filminde asil sorunun sag akcigerde oldugu saptandi. Altta yatan sorunu cozmeye calisacagiz. Sorun cozulurse ve yine bademcikler iltihaplanmaya devam ederse o zaman konusacakmisiz bademciklerin alinmasini tekrardan.

Gecmis olsun canim.
Iki oglum da gecirdi. Atesleri cok yuksek oluyordu, kucugu gece hastaneye goturmustum o yuzden 40’in ustundeydi ates. Fitil yapmislardi ama sadece geceleri degil surekli atesliydi 3 gun boyunca. Onun disinda ilac kullanmadik. Buyuk daha dusuk atesle atlatti. Ikisinde de 3 gun surdu bu hal. 3. Gunden sonra gogusleri putur putur oldu, kizardi. Baska yerlerinde olmadi dokuntu. Ertesi gun uyandiklarinda hic dokuntu kalmamisti. Belki atesin seyri ve dokuntulerin oldugu bolgeler cocuktan cocuga farkediyodur.
Doktora goturursen 6. Hastaliktan suphelendigini soyle. Bazi doktorlar antibiyotik verip yolluyor cunku.

Cok tesekkurler canim haber ettigin icin. Gecmis olsun sizin kuzuya da.
Buyuk oglanun bademcikler iltihaplanmisti. Tedavi oldu. 2 hafta sonra geri basladi. Onun icin gundemdeydi bu konu ama dun ciger filminde asil sorunun sag akcigerde oldugu saptandi. Altta yatan sorunu cozmeye calisacagiz. Sorun cozulurse ve yine bademcikler iltihaplanmaya devam ederse o zaman konusacakmisiz bademciklerin alinmasini tekrardan.
Cok gecmis olsun.Adanadaydiniz siz.o yorenin havasi aldatici olur.gecen hafta mersindeydik gunduz sicak ama klima kullanilmadi.gece kisa kollu giydim usudum.uzun kollu giydim terledim.cocuk daha cok terledi ne yapacagimi sasirdim.donecegimiz gun de arabaya esya indirirken fena terledim sonuc ankaraya geldigim an burun akmaya basladi.tam hastalik havasi cukurovada.Allah yardimciniz olsun sifa versin tez zamanda.altta yatan neden bulundugu zaman surec daha kolay ilerleyecektir.

Cok gecmis olsun.Adanadaydiniz siz.o yorenin havasi aldatici olur.gecen hafta mersindeydik gunduz sicak ama klima kullanilmadi.gece kisa kollu giydim usudum.uzun kollu giydim terledim.cocuk daha cok terledi ne yapacagimi sasirdim.donecegimiz gun de arabaya esya indirirken fena terledim sonuc ankaraya geldigim an burun akmaya basladi.tam hastalik havasi cukurovada.Allah yardimciniz olsun sifa versin tez zamanda.altta yatan neden bulundugu zaman surec daha kolay ilerleyecektir.
Sagol canim, insallah. Sana da gecmis olsun. Valla Mayis ortasindan beri ilk kez dun gece klima calistirmadan uyuduk. Hakikaten hastalik havasi. Sicak ve nem yetmiyor gibi bir de misir tarlalarini yakiyorlar. Aniz yangininin etkisi sehre kadar geliyor. Boguluyoruz resmen. O havalarda hepimiz de hasta olduk zaten. Aylardir yagmur da yagmiyordu, dun yagdi sonunda.

Canım aynen bir anda kendi kendilerine cesaretlenip yürüyorlar bizim oğlan da aynı yürüdü bir anda bıraktı ellerini . Endiselenme kendini hazır hissettiğinde yapacaktır inşallah

Merhaba

Biz gecirdik,9aylık flndı.sadece ates düşürücü kullandık. 3.gun sonunda dokuntu oldu.onlar da 1-2 gune gecti... atesimizde 40ı bulmadı.. en fazla 39 olmustu zaten.
bazı doktorlar yanılıp antibiyotik fln veriyormus,o hastalığın süresini daha da uzatıyormus... o sebeple teshis cok onemli.

Seron44 Seron44 bence de bir doktora daha görünun içiniz rahat etsin canım..

İyi akşamlar bu arada herkese bizim de bitmeyen bir kabizligimiz var bir çözüm bulamadım . Kayısı zeytinyağı bana mısın demedi :KK43: demir ilacı kullanmıyoruz ekstra kabız yapacak bir şey de yedirmiyorum ama diş patlatacak acaba içten ateş yapıyor da susuz mu kalıyor diyorum bol bol su icirmeye calisiyorum ... Var mı başka önerisi olan ?
Benim doktorum duphalac surup verdi 5 olcekle basladim 3 gun denedin durumuna gore dozu yukseltip yada azalttim sadece o fayda etti zeytinyagi fln kesmedi benim kizlari popo catlagi oldugu gabiz yuzunden

Bizde 14 aylik olucaz kizimin biri yeni yurumeye basladi cesaretini toplayamiyordu korkuyordu bi gun ustunu degistirmek icin tamamen soydum bezide yoktu kalkti bi cesaret yurumeye basladi simdi yuruyor her cocuk bir olmuyor cesaretini toplasin yurur mutlaka

Bizde 14 aylik olucaz kizimin biri yeni yurumeye basladi cesaretini toplayamiyordu korkuyordu bi gun ustunu degistirmek icin tamamen soydum bezide yoktu kalkti bi cesaret yurumeye basladi simdi yuruyor her cocuk bir olmuyor cesaretini toplasin yurur mutlaka

Nasılsın? Daha kolayladın mı?yoksa daha mı zorlastı? :) nerde ikiz görsem aklıma geliyorsun❤️

Benim doktorum duphalac surup verdi 5 olcekle basladim 3 gun denedin durumuna gore dozu yukseltip yada azalttim sadece o fayda etti zeytinyagi fln kesmedi benim kizlari popo catlagi oldugu gabiz yuzunden
Size de geçmiş olsun bizim de durum hala aynı :( dün sağlık ocağında danistim durumu genetik de olur bağırsak alışkanlıkları zamanla düzeni oturur bol bol zeytinyağı şurup arada içir dedi şurup vermek istemedi bugün bir de doktora gidicez bakalim

Size de geçmiş olsun bizim de durum hala aynı :KK43: dün sağlık ocağında danistim durumu genetik de olur bağırsak alışkanlıkları zamanla düzeni oturur bol bol zeytinyağı şurup arada içir dedi şurup vermek istemedi bugün bir de doktora gidicez bakalim
Banada cocuk doktoru degilde saglik ocagindaki doktorumuz verdi 3 aya yakin kullandim simdi iyiler ilaca ihtiyac duymuyorlar popo caylagi olunca dahada zor oluyor kizlarinin poposunun deligi kapandi o kadar sistiki onu aci cekerken gorunce icim aciyordu hic dusunmeden basladim ilaca sukur allaha iyi simdi ette iyice kuculdu eskisinden eser kalmadi

Back