Ay ne güzelmiş dur bende yapayım belki sever.BizimkiBizimkinin sevdiği hiçbirşey yok hep zorla ovalayarak yediriyorum.Çocuk hiç bilinçli yemek yemedi desem yeridirBen fındık ezmesi veriyorum kahvaltıda.
İkindin de ara öğün olarak 3 tane hurmayı ezip içine ezilmiş ceviz kpyup karıştırıp minik minik toplar yapıyorum bayılıyor
Ya bizimkine zorla bişey yedirince mutlaka diliyle geri iteliyor. Yoğurt bile olsaAy ne güzelmiş dur bende yapayım belki sever.BizimkiBizimkinin sevdiği hiçbirşey yok hep zorla ovalayarak yediriyorum.Çocuk hiç bilinçli yemek yemedi desem yeridir
Hergun omletine 1 ceviz katiyorum nadem findik vermedim onlardan da baslayayim.gun kurusu veriyorum bazen deBenimki de öyle canım.En az iki kez uyanır emip tekrar uyur.Ama ben çalıştığım için gece emmesini kesmiyorum iki yaşına kadar bu şekilde devam ettireceğim.Bende size birşey sorayım kuruyemisleri(ceviz,badem,fındık)hergün birtanesini mi veriyorsunuz hepsini aynı andami? Ben hepsini karıştırıp veriyorum eşim çocuk kuduruk birşey oldu diyor :)
Genelde 2 ara 2 ana ogun.3 ana ogun cok nadir bize gun yetmiyor.cunku zirt pirt emiyor da.kuru fasulye pilav pide ayran makarna kofte corba tarhana yayla mercimek.bazen yemek yetstiremediysem 50 60 gr kiyma sogan biber ve domates kavuruyorum.domatesi bol koyuyorum sebze yemegi gii olsun diye.bunlarin yaninda ayran.ara ogunlerde yogurt meyve.Peki günde kac ogun veriyorsun ve neler veriyorsunuz hanimlar?
En fazla 2 en az 1 defa uyaniyor likir likir emip yatagina gitmek istiyor.gunduz daha once de yazdim sezarin gelini gibiyim bir gogsum hep acik.emip uzaklasip tekrar geliyor kedi gibi.artik kendi bluzumun yakasini indirip emiyor kucagima yatmis yatmamis hic farketmiyor tercihi oturarak emmek.Allah aşkına söyleyin bebeği akşam yatıp uyanmadan sabah kalkan var mı((( en az 2 en çok kalkmada sınır yok. Emiyor hala. Emmeyi bırakana kadar böyle mi oluyor kızlar.
kaydirmaz tabanli coraplar epey ise yariyor ama ben arada normal corap da giydiriyorum ogrensin diye. onun disinda kaydirmaz tabanli patikleri var bazen onlari giydiriyorum. kokopatik diye bir hesaptan almistim. panduf falan bakabilirsin.Kızlar bu zamana kadar evde bebişler çıplak ayakla geziyolardı ama artık havalar soğudu.çorapla kayıyolar parkelerin üzerinde.
Bazı çorapların altında kaymaması için altında plastik gibi bişeyler var evet,ama olmayanlar için ne yapabiliriz?
Yada ev ayakkabısımı almak gerekir?
Öneriniz varmı?
Üç ana 2 ara şeklinde vermeye çalışıyoruz.Yani gün boyunca birşeyler yedirmeye çalışıyoruz çok az yiyor ama çok kaka yapıyor günde 3 kez fazla değilmi sizcede.Onun için kilo almıyor olabilir miPeki günde kac ogun veriyorsun ve neler veriyorsunuz hanimlar?
daha guzel aciklanamazdi valla.Kendi derdimizin prof u ve en az bir doktorla aşık atacak kadar o anki hastaligimiz hakkinda bilgi sahibi olmazsak hayatta kalmak mucize.cok gecmis olsun @SapkaliA
ben 3 ana ogun, 1 de ara ogun veriyorum.Peki günde kac ogun veriyorsun ve neler veriyorsunuz hanimlar?
3 ana öğün veriyorum . Bazen sabah yada öğlen az yediği için öğünden saymıyorum o günü.Peki günde kac ogun veriyorsun ve neler veriyorsunuz hanimlar?
Ben çorap alırken kaydırmaz tabanlı olanlardan alıyorum . Ne zaman normal giyse kesin düşüp kafasını bi yerlere vuruyor.Kızlar bu zamana kadar evde bebişler çıplak ayakla geziyolardı ama artık havalar soğudu.çorapla kayıyolar parkelerin üzerinde.
Bazı çorapların altında kaymaması için altında plastik gibi bişeyler var evet,ama olmayanlar için ne yapabiliriz?
Öneriniz varmı?
Anne sutu de aliyor mu? Biz 3 ogune tam olarak gecemedik.en cok kahvaltida yiyor masallah.belki de o tok tutuyor.omlet yada menemen kesin oluyor.1 ceviz omlet icine zeytin yanina zeytin ustune altina zeytin.zeytini gordu mu ciglik atiyor sevincten.domates salatalik 1 cubuk peynir biraz da benim yaptigim lordan...pek alissin istemiyorum ama kucuk iki uc lokma ekmek.kahvalti canavar gibi.uyaninca da emiyor.ttam ogle yemegi vakti uzun uyuyor.meyve yogurt derken aksam yemeginde bile cok istahli olmuyor aralarda da emdigi icin.kendimi suclu hisssediyorumÜç ana 2 ara şeklinde vermeye çalışıyoruz.Yani gün boyunca birşeyler yedirmeye çalışıyoruz çok az yiyor ama çok kaka yapıyor günde 3 kez fazla değilmi sizcede.Onun için kilo almıyor olabilir mi
Canim sicak silikon kullaniyorsan corabin bir kac yerine duzgun sekilde damlat ise yatiyor yada tabanli coraplardan kullanabilirsinKızlar bu zamana kadar evde bebişler çıplak ayakla geziyolardı ama artık havalar soğudu.çorapla kayıyolar parkelerin üzerinde.
Öneriniz varmı?
Arası anası 4 öğün yiyor emmiyor mama içiyorPeki günde kac ogun veriyorsun ve neler veriyorsunuz hanimlar?
normal çorapla yürüyor doğa bi sıkıntı yaşamadık ev ayakkabısı için erken bence tam olarak yürüme olayı oturunca giyebilir diye düşünüyorumKızlar bu zamana kadar evde bebişler çıplak ayakla geziyolardı ama artık havalar soğudu.çorapla kayıyolar parkelerin üzerinde.
Öneriniz varmı?
Ev ayakkabısı da terletebilir henüz diye düşünüyorum ama almak gerekecek sanirim. Çok konusunda da bizim oğlan profesyonellestiKızlar bu zamana kadar evde bebişler çıplak ayakla geziyolardı ama artık havalar soğudu.çorapla kayıyolar parkelerin üzerinde.
Öneriniz varmı?
Prima uçunca biz deneyelim dedik evy baby aldık. Prima kadar olmasa da idare ediyor. Hafif bi ıslaklık oluyor malesef.Bezler uçtu valla ben prima almayı bırakıcam bizim mama masrafımuzda var malum evy bayb almayı düşünüyorum
Metebolizması hızlı demek ki bizim de öyle hatta her ogun sonrası ilk 5 dk da bez doluyorÜç ana 2 ara şeklinde vermeye çalışıyoruz.Yani gün boyunca birşeyler yedirmeye çalışıyoruz çok az yiyor ama çok kaka yapıyor günde 3 kez fazla değilmi sizcede.Onun için kilo almıyor olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?