2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar üyesi olduğunuz gruplarda paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• IMG_9680.PNG
    203,3 KB · Görüntüleme: 71
Bizimki suyu sevdi :)) kıyıya koyup kendinin gelmesini bekledim. Aman baştan acele edip korkutmayın. Sonra hep korkar. Gelip bakıp yazmak istiyorum ama Bi dk boş vaktim yok eminim herkes öyle. Sevgiler saygılar

Günaydın kızlar uzun zaman oldu yazmayalı inş herkes iyidir bebişlerle bizde de doğum günü heyecanı sardı şimdiden ve bizim oğlan ne yürüyor nede emekliyor gerçi hakkını yemiyim çaba sarfediyor ama durması gerektiği noktay biliyor bizim gibi olan bebiş var mı acaba birazcık ( tembelll )

bizde de durum aynı canım ne emekleme ne yürüme tembel teneke babasına çekmiş :)

Hoşgeldin canım : ) oğlumla aynı gün doğmuşlardı bizimkide yürümüyor hâlâ :) emekliyor ama yürüme yok :)

bizde de durum aynı canım ne emekleme ne yürüme tembel teneke babasına çekmiş :)
Bizde de durum aynı babanız tembel geç yürümüş ben diyim 1.5 sen de 2 yaşında
Hoşgeldin canım : ) oğlumla aynı gün doğmuşlardı bizimkide yürümüyor hâlâ :) emekliyor ama yürüme yok :)
Evet cnm aynı gün doğumlullar maalesef ki bizde ikisi de yok tembellik diz boyu anlayacağın

Herkese merhaba yazmayali çoook uzun zaman oldu. İşe başladıktan sonra hiç bir yere yetisemez oldum. Bi de Kerem çok hareketli bir çocuk onun da etkisi var. Bu ara doğum günü telasimiz var. Haftaiçi yapacağız. Kendi aramızda bi pasta kesmekten cafe tutup 50 kişilik kutlama yapmaya kadar geldik bakalım nasıl olcak Kerem nu ara iyice hareketlendi ve artık yürüyor :) tabi düşe kalka. Ama o kadar sevdi ki hep yürümek istiyor kuzum. Pesinde helak oluyoruz. Ben babası ve ananesi dışında pek kimseye gitmek istemiyor. Sokağa çıkarırlarsa atliyor tabi doğum gününden sonra bizim gündemimizde de tatil var her şey dahil otelden yer ayarladik ama yeme uyuma olayını napcaz endişeliyim. Bi de bebekle tatile cikmadan alınmadı gerekenler nelerdir yardimci olur musunuz:)

Merhaba
Yeni yaşı hayırlı olsun kuzunun bizim 1.5 ay var evde yapmayı düşünüyorum ise başlamadım hala maddi olarak zor olacak dişarida olursa . Biz tatile gittik haziranın sin haftası. Uyumada sorun olmadı ama yemek zaten sıkıntı bizim için orda daha bir zor oldu . Günlük çıkan çorbalardan yedirmeye calistim. Ama yoğurtlara güvenemedim sıcakta açıkta bekliyor. Marketten küçük paketlerde alabilirsin 1 haftalık ev yoğurdu olmasa sorun olmaz sanırım. Birde biz e bebekten kullan at mama önlüğü ve mama sandalyesi için amerikan servis gibi bir örtü aldık her yemekte onları kullandık çok pratik oldu hijyeninden de şüphe etmemiş olduk. Ateş olcer ateş düşürücü ilaç gibi bir kaç ilaç aldık yanimiza birde sinek isiriklari için
. Başkada özellikli birşey gelmiyor aklıma
Bildiğin şeyler

lazim olabilecek ilaclar, ates olcer, burun temizleme aparatlari (tuzlu suda butun burun akiyor temizlemek icin lazim olabilir), deniz kenari icin havlu ve bir kac muslin (bez su cektigi icin havlu sirilsiklam oluyor kurumasi da zaman aliyor o yuzden hizli kuruyacak bir kac muslin daha cok is gorebilir). simdilik aklima gelenler bunlar :)

Sorma canım ya erken kalkmak hakkaten beni bitiriyor. Kalkıyorum bir dünya zaman geçiyor akşam olmuş gibi geliyor bi bakıyorum saat daha 10
Utu konusunda kendimi asmam lazım daha önce de konuşulmuştu burda, hastalık ya bu bendeki. Gretchen Grundler hakkaten eziyet, cok haklisin dakka başı üst baş değişiyor ne çamaşıra yetişebiliyorum ne ütüye. Haftada kesin bir akşam, yattıkları zaman en az iki saat ütü seansı var.
Aktivite konusunda ben de sıkıntılıyım çünkü her şeyden hemen sıkılıyorlar. Sikilmadiklari şeyler de var tabi koltuklara çıkmak, o koltuklardan perdelere yetişip perdeleri çekiştirmek ki bir faciadan döndük evdeki bir rustigi o şekilde düşürdüler ömrumden ömür gitti bir şey oldu diye ki şükür ikisine de bir şey olmadı, efendime soylıyım yemek masasının altında gezip en ulaşamayacağım koselerine girmek, tv ünitesinin koltukların arkasına girip ne kadar kablo vs varsa çekiştirmek, tv ünitesine tırmanarak duvara sabitledigimiz tv ye yetişmeye çalışmak vs vs bunlara çok güzel dikkat gösterip takılıyorlar sagolsunlar.
Bu arada sivri sinekler için bir şey kullanıyor musunuz ? Chicco nün bir ürünü vardı ama iki yaş üzeri dediler onun yerine lavanta yagi suya damlatip onu sıkmaya çalışıyorum üzerlerine ama başka alternatiflere acigim.
Doğum günleri de geliyor yapmak istiyorum ama hiç bir hazirligim yok zamanında yapamayacağım sanırım taşınma biraz sarstı beni. Hemen arkasi da bayram millet hep bi yerlerde eylüle kalabilir.
Sık yazamasam da ozleniyorsunuz bilesiniz

Güneş kremi, uv koruyuculu mayo, müslin örtü, kolay temizlenebilen mama önlüğü, suya dayanıklı bez. Benim aldıklarım ve alacaklarım bunlar.
Uykusunu dert etme diyor uyku uzmanları bile, bebek arabasında uyuyorsa uyusun uyku vakti için içeri kapanmayın deniyor. Yemek konusu hala muallakta ama büyüdüler artık birçok şey daha rahat. Ben haşlanmış sebzeler, meyve, varsa otelde kuzu eti olarak düşünüyorum. O zamana kadar yoğurt ve kefiri deneyeceğim, temiz çıkarsa güvenilir bir hazır markadan onları da vermeyi düşünüyorum. Bir de gitmeden bebek keki, ekmeği veya bisküvisi yapmayı düşünüyorum ilk birkaç günü kurtarır. Zaten bizim kız daha çok meyve obur.

Allah korumuş, minik kazalar artık kaçınılmaz maalesef sürekli dikkatleri üstlerinde tutmak da giderek zorlaşıyor. Hele kablolar ve prizler. O kadar sakladık ve güvenli hale getirdik ama hala bir yolunu buluyor ulaşmak için.
Biz doğum gününü küçük yapacağız, çekirdek ailelerle. Hatta ne kadar çekirdek olsa da bir kalabalığı ve hazırlığı gerektirdiği için belki ailelerin evinde iki doğum günü de yapabiliriz, dün konuştuk bunu da. Birkaç küçük flama vs. ile çifte doğum günü kutlarız dedik. Sen de kendini çok yıpratma iki çocukla bence. Misafirlere görev dağılımı yap, sen etliye sütlüye pek karışma derim ben, ben olsam öyle yapardım

Kızlar doğum günü konuşulmuş.hazırlık yapıyomusunuz? Ben boş boş oturuyorum :)
Bende çocuk çocukla beraber tahmini 40 45 kişi olucak sanırım.
Evde yapıcam.pastayı kendimiz yapalım diye düşündük ama o kadar büyük pasta daha önce hiç yapmadım.ve o riski alamam.
Hazır alıcam.ama şeker hamurlu pastalar görüntü olarak çok güzel olsada tadını beğenmiyorum.

Siz nasıl pasta yaptırıcaksınız? Şekli şemalı nasıl olucak biraz fikir verin :)

Günaydın evet doğum günü alışverişine başladım ufaktan ufaktan biaz doğum günü yeri olarak terasımızı seçtik çünkü gayet geniş i teras terasın süslemesi fazla olacağı için ben sade 1 yazılı veya kare bi pasta düşünüyorum. Dediğin gibi görüntü olarak şekerli hamurdan yapılan pasta güzel tadı olarak emin değilim sonuçta gecenin yıldız yiyeceği pasta olacak o yüzden şekerli hamurdan yapmıcam resimli pastalarda pek sağlıklı bulmuyorum ve sevmiyoRum. Yiyecek içecek olarak sarma dolma,kap kek. Kısır yoğurtlu makarna meyve tabağı hazır kurabiye vb ayran kola meyve suyu limonata da olabilir .tabii bu konuda fikirlere de açığım

Günaydın herkese. Doğum günü konusu için yazmak istedim.
2 hafta önce oğluma diş buğdayı yaptk. Pastasınıda şeker hamurundan kendim yaptm. Gerçekten çok kolay oldu. Herkeste çok beğendi. Evet şeker hamuru kısmını zaten çoğu kişi yemiyor.önemli olan pandispanyann ve iç kremasının güzel olması bence :)
Biz doğum gününü evde yapıcaz. Sdece yakınlar olacak 20 25 kişilik bi doğum günü planlıyoruz.
Cupcake , salata , tatlı ve tuzlu kurabiyeler , börek , poğaça ve pasta yeterli olur diye düşünüyorum . Birde hediyelik bir şeyler düşünmek lazım. Diş buğdayında küçük tavşan şeklinde kutular yapıp içine 1 paket lokum 1 tanede anahtarlık örmüştüm. Doğum günü için bi fikrim yok

Ne beceriklisin masallah :) cok güzel olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…