2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizde aynı durumdayız sadece emmek istiyor. Biraz yoğurt yiyor zorla oda. Bazende meyve canı isterse. Uzun süre emzirmediğimde oldu onuda denedim ama sonuç aynı. Su yu seviyor bol bol su içmek istiyor

Konusu geçmişken bebekleriniz kahvaltıda neler yiyor? Tuzsuz peynir olarak Muratbey burgu alup suda bekletiyordum son çıkan haberlerden beri almıyorum onuda.
omlet yapıyorum ben genelde peynirli labneli değişiyor domatesli yumurta yapıyorum bazen yanında pek bişey yemiyorya istediğim gibi bi zeytin bulamadım henüz aslında vermem lazım benimde artık zeytin bazende karışım kahvaltı veriyorum acalem varsa özelikle

drucilla canım bu arada tatile gittiniz değil mi nasıl geçti ? Önerebileceğin noktalar varmı? Mesela yemek işini nasıl çözdünüz
evet gittik. gayet guzel gecti ya, aglama zirlamasi falan olmadi keyfi yerindeydi. hic yemedigi kadar yemek yedi cocuk istahi acildi orda sabah kahvaltilari evdeki gibiydi. aksam yemeginde de varsa kuzu eti yoksa dana o da uymadiysa bulgur pilavi ve yogurt falan verdim ben. aslinda normalde hazir ekmek, yogurt falan vermiyorum ama tatilde mecburen verdim. neyse ki bi sikinti yasamadik. oglenleri de, deniz kenarinda oldugumuzdan, sabah kahvaltisinda yanimiza aldigimiz meyveler ve meme ile gecirdi. gerci zaten otelde oglen yemegi yoktu o da ayri mesele

onerebilecegim tek nokta, keyfine bak duzen sasmis uyumus uyumamis. bebeginin de keyfi yerindeyse sorun yok tadini cikar.
siz nereye gideceksiniz? ve kac gun?

Çok tşk ederim canım. Biz 24ünde gidicez Antalya ya 5 gece 6 gün. Yemek konusunda taviz vercez mecburen yoksa ne yiycek.
Bide şu mayo meselesi kafamı kurcalıyor. Nası bişey almalıyım kadam karışık. Kısa kollu UV korumalı mayolar üşütürmü acaba denizden çıkınca diye alamadım hâlâ bişey.
Eskiden ne kolaymış al bavulu çık. Şimdi her şeyi düşünmek zorundayz

Baştan beri forafit alıyoruz bi dene istersen baya sevdi bizimki :)

Canım çok uzun zamandır yazamasamds hep emiri takip için ara ara okuyorum.
Allah şifa verecek, ümitlerimizi hiç kesmeden hep dua etmeye devam. Gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor ama şu anda en kıymetli şey dua. Çok çok zor bir sınav her ne kadar yapması zor olsada isyan etmeden hareket etmek gerek, pozitif olmak tabiki zordur ama moralimizi de hep yüksek tutmak gerek çünkü onun şu anda yüksek moralli anne babaya ve onu çok seven duasını eksik etmeyecek bizler gibi teyzelere ihtiyacı var. Burada güzel haberlerinizi okuyacağımız günler de gelsin inşallah hayırlısıyla. Sen çok güçlüsün, ve onun sana cok ihtiyaci var inşallah bir tedavi bulunacak ve kuzumuz sağlığına kavuşacak.

Selamlar güzel ağustos anneleri, nasılsınız çok uzun zamandır yazamasam da emiri hep takip ettim, inşallah güzel haberlerini alacağız. Bu arada A AysheDuru çok geçmis olsun okudum şok oldum ya şimdi nasıl duru her şey yoluna girmiştir umarım. Paylaşali bir hayli olmuş. Bize de 12. Ayda dediler asiyi, gerçekten çok korkutucu ve zor geçmiştir eminim, şükür ki erken mudahele olmuş Allah bir daha göstermesin.

son gunlerdeki haberler de beni mahvetti hep aglayarak izlerdim cocuk istismari sonucu olan olaylari ama anne olduktan sonra daha dayanilmaz bir hal aldi katlanamiyorum, dayanamiyorum izlemeye okumaya. bizler gözümüzden sakınıyoruz birileri bir yerde ufacık bedenlere dayanılmaz acı çektiriyor ve melek oluyorlar. Allahim ailelerine sabir ver, guc ver gercekten cok zor.

Bizlerde yoğun günler geçiriyoruz teyzeler, evi taşıdim ve iki çocukla taşınmanın kabus olduğunu gördüm çok çok zor oldu gerçekten. Yerleşmek günler sürdü.bu arada günler çok hızlı geçiyor, hep geçen sene bu zamanları düşünüyorum bir sene nasıl geçti inanamıyorum. Yaşanan zorluklar, yoğun günler hala devam eden uykusuz geceler vs vs hem çok hızlı hem de bir o kadar yavaştı. Şimdi bir ay sonra kuzular bir yaşına girecek inanması güç hakikaten.
Günler çok yoğun geçiyor sabah 530 da güne başlıyoruz maalesef ne yaptıysak bu erken kalkış mevzusunu aşamadım. 8 de de yatsalar 530 da kalkıyorlar 11 de de yatsalar aynı hiç birşey değişmiyor. Diğer evde otururken babaları o saatte kalkardı ise gitmek için, heralde şartlı bir alışkanlık oldu ve geçiremiyorum otomatikman sersem gibi oluyorum.
Ek gıda deseniz canımı okuyor. Hâlâ inek sütü kullanmadığımız için keçi sütünden yoğurt , lor yapıyorum, bisküvilerini kendim yapıyorum. Saat 7 de kahvaltı bazen klasik sekilde karışım yiyoruz bazen blw şeklinde pankek, omlet, krep vs vs. Hâlâ yarim yumurta ancak yeniyor. 11 gibi meyve, oğlan meyveyi çok seviyor yalana yalana yiyor. Kız ona da mizik mizik halde, üç gibi yoğurt, saat 6 gibi de gayet pütürlü bir sebze çorbası yada köfte ve haşlanmış sebze, vs vs bu arada hala emiyoruz ama kız tamamen görüntü olsun diye alıyor memeyi bırakacak yakında bence, bir de mamaya devam ediyoruz. Yanı bütün gün beslemek ve hazırlamak üzerine kurulu şekilde geçiyor aslında. Hâlâ yaşıtlarımızdan gerideyiz kilo olarak ,ama doktor çok sorun etmedi. Oğlanın bıngıldak kapanma seviyesine geçmemiş d vitaminini arttırdı bakalım kapanmaya başlamazsa sıkıntıymış inşallah çözülür ben de güneşe daha sık çıkartıyorum çözüm olur umarım. Demir damlasına da devam ediyoruz dişlerimiz bütün önlemlerime karşı karardı çürük misali aman her şeyleri yerinde olsun da varsın siyah olsun halindeyim. Bu arada cadı kızım yürüyor, 15 gündür falan yürümeye başladık iyice yerinde durmuyor artık. oğlum sadece bir yerlere tutunup sıralıyor bi de yürüyen kardeşini izliyor alkış esliginde
Hala kıyafetlerini utuluyorum ve bu da ciddi bir iş çünkü çamaşırları da bitmiyor ütüleri de. Bırakanlar çoğunlukta mı sizde durumlar nasıl ütü konusunda.
Degisik etkinliklere ben de acigim, yapanlar paylaşım yaparsa sevinirim. Bizde durumlar böyle yazamasam da takip etmeye çalışıyorum sayfalar eskisi kadar yigilmiyor (bu üzücü de olsa paylaşımın azaldığını gösteriyor çünkü, ) az olunca hızlıca okunuyor.
Kendinize çok çok iyi bakın kuzuları gidilarindan opun güzel bayanlar

ben uv korumali mayolarin birini kisa kol ve bacak tulum seklinde, digerini de uzun kollu ust aldim. denizin icerisinde tutmasi kolay oluyor mayoyla. usumez ama icin rahat etmiyorsa cikardigin gibi bi havluya sararsin. sonra da degistirirsin hemen uzerini. bizim sansimiza hava cok ruzgarliydi o yuzden kenarda otururken uzun kolluyu giydirdim ben. bir de su kaydirmaz taban patikler var ya, onlardan almani tavsiye ediyorum. denizin icinde baris kuma basmak istememisti. bide sahilde yurutursunuz belki rahat olur

Denemwzmiyim karışık yaptım tek tek yaptım bir ara omlet sevdi omlet yaptım ama artık onuda yemiyor . Dün önüne yoğurdu koydum belki oynayarak yer diye yok oynadı sadece . Psikolojim bozuldu gerçekten .

Cok sık emiyor mu? Biraz emzirme arasını uzatsan belki acıkınca güzel yer... sonraaa denedin mi bilmiyorum ama siz yerken o da sizinle otursun , öyle yedirmeyi dene belki hosuna gider... aklıma da baska bisey gelmedi :/
İlk ek gidaya geçtiğinizde beri yemek saatini bize göre ayarladım hep bizimle oturdu . Zaten zor alisti ek gidaya bir ara yedi kaşıkla problemi vardı kaşık siz yiyeceği şekilde verdim . Şimdi o şekilde istemiyor. Kendi yasin diye önüne koyuyorum yere atıyor oynuyor ağzına alıyor çiğniyor çıkarıp atıyor. Gerçekten çok zor bir durum .

of o erken kalkma sorunu masallah iki kuzuya da. o da yurur yakinda kardesine bakarak.
ben cok uzun zamandir baris'in esyalarini utulemiyorum ya. ama artik esyalarin ebatlar buyumeye baslayinca daha cok kirismaya basladilar. bazi seyler utu istiyor :)
ben adim adim setlerinden siparis ettim umarim aktivite acigini kapatiriz. bazen biseyde takilip kaliyoruz cunku.

sen de kendine iyi bak sensitivcim

kızlar bebekleriniz sizi tanıyor mu arkanızdan ağlama üstünüze atlama vs yapıyor mu.. bizde daha öyle şeyler yok herkesin kucağına gidiyor herkese gülüyor adını söylüyorum bakmıyor ama başkası söyleyince bakıyor,işten eve koşa koşa dönüyorum ama onun umurunda olmuyorum

Anladım cnm,insallah düzelir bi an once. Sana da sabırlar,kolaylıklar dilerim

BiZ de tanıma,aglama fena halde var ama donem donem değişiyor sanırım.once aynı bnm gibi olup suan senin gibi olan arkadasım cok var:) sıkma canını yani

Fora az tuzlu zeytin aliyorum ben cok etli bir zeytin.hic tuzsuz neredeyse.iri taneli.bir tane zeytini cekirdeginden ayirip parcalara bolunce 1 yumurra sarisiyla bayagi bayagi omlet oluyor.tabi omletine yulaf ceviz vs ekliyorum.sadece zeytinli omlet yapnak istesem 1 zeytin yetiyor o kadar iri taneli bebek icin ideal.kucuk tenekelerde satiliyor.migrostan aliyoruz.

Fora az tuzlu zeytin aliyorum ben cok etli bir zeytin.hic tuzsuz neredeyse.iri taneli.bir tane zeytini cekirdeginden ayirip parcalara bolunce 1 yumurra sarisiyla bayagi bayagi omlet oluyor.tabi omletine yulaf ceviz vs ekliyorum.sadece zeytinli omlet yapnak istesem 1 zeytin yetiyor o kadar iri taneli bebek icin ideal.kucuk tenekelerde satiliyor.migrostan aliyoruz.

Ben denizden çıktıktan sonra tişörtle değiştirmeyi düşünüyorum ıslak gezdirmem muhtemelen. Islak kalırsa üşüyebilir normal mayo bile olsa.

Hoşgeldin ne zamandır yoktun ben de merak etmeye başlamıştım.
Yemek yapma yedirme temizleme falan derken bizde vakit kalmıyor seni düşünemiyorum.
Minik cadıya maşallah, oğlan da yakında yetişir kıza yakında merak etme
Ütüyü ben doğduktan sonra hiç yapmadım, hala yapanların önünde saygıyla eğiliyorum çünkü yaz geldi ve çok fazla kıyafet değiştiriyoruz. Sürekli çamaşır yıkanıyor böyle olunca. Küçük küçük her şey, asmak toplamak bitmiyor ütüsünü düşünemiyorum.

migros yok maalesef bulunduğum yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…